toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Oyun niye tirt abi, herkes bok atmis ama hic sebep yazmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 co-op oynayanlar gayet mutlu oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 toggie said: Oyun niye tirt abi, herkes bok atmis ama hic sebep yazmamis. oyunda 100 ana görev, 150 de neyin nerede olduğunu açan ipucu görevleri var. 250 görev di mi, bunların %90'ı aynı, üs bas birini öldür, kaçır, konuştur. ya da sadece bas. oyun üs basmak üzerine kurulu, hayır üsler mgs gibi olsa anlıcam ama yok. tanımadığın oyuncularla oynucaksan bol şans diliyorum, çünkü ne skill, ne seviye, ne oyun stili, ne de hikayenin neresinde olduğuna bakmadan tamamen random adamlarla giriyosun. adam ya ileriki görevde oluyo ya da gerideki. bi de biri mutlaka sıçıyor eğer çok şanslı değilsen ve oyun aksiyonla üs basma oyununa dönüşüyor. ya oynamayı bilen adama denk gelicen ya da tek başına ai ile oynucan zira onlar görünmez batıramıyolar lol. tüm düşmanlar one shot, ister elinde susturucu tabancayla dal, ister tepeden sniper ile indir farkmaz, herkese tek neresinden vurursan. iğrenç kontrollerden bahsetmeme gerek yok mutlaka duymuşsunuzdur. araçlar, helikopterler, uçaklar hepsi iğrenç. fizik neredeyse 0. bunları aratıp videolarına bakabilirsin, dağın tepesine doğru engebeli nehrin içinden otobanda gidiyormuş gibi gitmek mesela, baya iyi. oyunun tek zevkli olabileceği durum, rp yapacak adamlarla stealth oynamaya kasmak. ama yani silahla dalmak o kadar kolay ki oyun seni steath oynamaya zormıyo ondan da vazgeçmeye başlıyosun birbirinin aynı 100 tane görev sunduklarında. daha yazılır buraya da nese yoruldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 toggie said: Oyun niye tirt abi, herkes bok atmis ama hic sebep yazmamis. Abi (GTA+Shadow of Mordor) x Tom Clancy Ghost Recon= Wildlands Her tarafta araba var, uçak var, helikopter var. Bolivya diil Almanya mübarek. Örnek; Makinalı var arabanın üstünde bas ateşe ne ısınması var ne kurşunu biter. Arcade tadında oyna. Dediğim gibi ben arkadaşımla coop oynuyorum. Ama single oynamak gelmiyo içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 betada oynadıysanız neden kötü olduğunu söylemeye gerek yok. oynamadıysanız reviewleri izleyin, baya kötü. çok değil 2 ay sonra 50% indirim görür. fall'a 66% indirimden alırsınız. coop olarak arkadaşlarla arada girilip görev yapılabilir. görsel olarak tatmin edici gameplay ne kadar öyle kompleks veya tatmin edici olmasa da. 30 liraya alırsan tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 bu devirde AAA title'i bu kadar buyuk cope cevirmek de beceri isi. gerci ubisoft ya. niye merak ettiysem bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 twitch'den izliyorum arada bir. harita mukemmel olmus. bilmiyorum gercek bir yerden mi modellemisler ama hicbir kosesi siritmiyor. target markingi kapatma opsiyonu yok mu oyunda? mahvediyor deneyimi. gorev mekaninda dusmanlari indirirken kalan AI'larin ses duymamis gozle gormemis gibi tepkisiz kalmalari felaket. bu tarz sorunlar oyunu yavanlastirmis. ne kadar gorsel albenisi varsa gameplay hususlarindaki aksakliklar o kadar negate ediyor gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 aslında biraz izleyince merak etmedim değil apb reloaded yerini alabilir mi diye, neyse zaten başka oynadığım şeyler varken bunun bedeli düşsün o arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 evet harita ve görsellik mükemmel, oynarken ne oyunlar yapılır şu haritaya diye geziyosun. oyunda gezerken düşünülen şey bu olmamalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 baya bok atilmis ama yeni indirimden aldim ve oyun uzun zamandir oynadigim en iyi oyunlardan <3 edit: tabi zamanla adam etmislerdir belki diger ubi oyunlari gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 beles year 2 content geliyomus said: Ghost Recon Wildlands is getting a second year of post-launch content, both for its campaign and its Ghost War PvP mode. In the coming months, four major updates – titled Special Operations – will be released for free, with each themed update adding new missions, items, rewards, and community-requested features. Special Operations I launches on April 10, adding a campaign mission and challenge with exclusive rewards. It will also introduce a new PvP game mode, Sabotage, with five exclusive maps as well as a new class and perks. Finally, it will add the ability to customize your AI teammates in the campaign with clothing you've unlocked for your own character. https://news.ubisoft.com/article/ghost-recon-wildlands-year-2-content-begins-april-10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 free weekend basladi, multide her class acik ve double xp de var. campaign kismina sam fisher gorevi geldi bide crossover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 50gb. fiyatı iyi indirim görmüş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 https://eu.gamestore.razer.com/lp/razer-launch burda baya indirimli bitmis indirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 steamde %57 mi 67 mi ne indirim var haftasonu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 noays. oyun cok guzel abi gelin :D campaign var 4 kisiye kadar coop oynanan, multisi var yine gayet guzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 division gibi bişi mi bu da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 oynadik bitirdik abi, 1 sene olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 bende yeni oynuyorum şuan. yapay zeka buglarını bir kenara bırakırsak oyun iyi. ama işte farcry mantığı ile bir süre sonra bayıyor. Hep aynı şeyleri tekrar ediyor. Grafikler efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Goering said: oyun bayik degil ama cok tekrar edicek gibi, story de cok ilgimi cekmedi: hikaye bolivya'da geciyor ve kartellerle savasiyorsunuz, ne hikmetse kokainas yok hic bir yerde. farcry + mgs + just cause + gta kirmasi tactical shooter beklemeyin level 10 oldum, oyle yazdim. 1 bolge, 6 tane main mission acik bu arada. yani eglencelik co-op oynamak zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 bir yıl önce ucuzlayınca bakarım demiştim de free weekend'de denedim, fena değil aslında ama setting pek cezbetmedi. en büyük çekincem oydu. ama customization filan süper. bir de predator görevi şahane olmuş, kim eklemeyi düşündüyse helal olsun lol. yarına kadar daha deneyeceğim, belki alırım. biraz daha ucuz olsa direkt almıştım aslında. zaten bu tarz open world gunplay oyunu arıyordum bayağıdır. mgs5 alsam mı dedim ama onda da metal gear'lar biraz soğuttu, sci-fi olmayan bir oyun arıyordum. belki budur. sezon pasosu almak lazım mı buna? pahalıymış, çok elzem değilse paslayacağım pası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 valla bu ghost reconlar bana hep çocukluğumdan delta force'u hatırlattığından hep çıktığında oynuyorum illaki. AI'ın mallığına alışırsan eğer fena oyun değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 delta force'un o garip voxel grafikleri, demosunu ne oynamıştım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 (düzenlendi) On 28.03.2018 at 08:19, BioHazarD dedi ki: baya bok atilmis ama yeni indirimden aldim ve oyun uzun zamandir oynadigim en iyi oyunlardan +1 ben de yeni basladim, tammm aradigim gibi bir oyun. aslinda ben SWAT 3 tarzi bir oyun ariyodum, takim olsun, direktifler vereyim, giydigimiz kiyafetler badass olsun fln, hepsi var oyunda. hic bulasmam zaten multi olayina. yapay zeka da cyberpunk dan daha iyi, helikopter ve arac kullanimi biraz les olsa da kurtarir. Nisan 15, 2021 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 boktan oyun boktan gameplay. boşa harcanmış tech. swat 3 tarzı oyun bekliyosan bunu takip et iyi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar