fizban Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 melih'in vurdugu ayran diyorlardi, zaman makinesini kesfetmis ayran olmadigi ispatlandi. ha bu arada souldarkorn'a koca bir lol cekiyorum, AA'nin haberine inanmaya diretmek icin akpli olmak falan lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 valla o dediğine yöneticilerin inanarak ve kullanarak nelerin üstünü örttü biliyorsun yazmaya gerek yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Zor ama yarın akşam yenersek tüm kalbimle inanıyorum ki centilmen F.Bahçe taraftarı nasıl basketbol izleniri önce G.Saray'ın çirkin taraftarına, ardından da tüm ulusa gösterecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 ben yoneticilerim degilim, bireyim. senin de bir birey olmani tavsiye ederim. gs yonetim kurulundan cacik olmaz zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 pattisliborek said: Zor ama yarın akşam yenersek tüm kalbimle inanıyorum ki centilmen F.Bahçe taraftarı nasıl basketbol izleniri önce G.Saray'ın çirkin taraftarına, ardın da tüm ulusa gösterecektir. bütün sene eurolig maçlarında ve ilk 2 gs maçında gösterdik zaten. tek bir taşkınlık, tek bir kavga çıkmadı. siz bundan feyz alamadıysanız sizin sorununuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 pattisliborek said: Zor ama yarın akşam yenersek tüm kalbimle inanıyorum ki centilmen F.Bahçe taraftarı nasıl basketbol izleniri önce G.Saray'ın çirkin taraftarına, ardın da tüm ulusa gösterecektir. Öyle ortalığın içine edip edip karşılığında olgunluk beklemek olmuyor, onu siz yapacaktınız. Sakin giden seriyi kızıştıran sizsiniz, ceremesini çekersiniz. Bizim cahiller de doluşur yeni satış açılacağı için. Siz 2-2 olursa zaten çıkmazsınız, oblige falan, sorun çözülür :p Videoyu göre göre "AA haberi ayrandı zaten" demek de, "Allah'ın varlığını kanıtla" diyen adama "ayetler var" demekle eşdeğer. Şu dandik saniyelik tükürüğün bile videosu çıktı da, resmi sitede sözü geçen Dixon'ın küfür videosu hala çıkmadı. Yandaş NTV, yandaş TBF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Yakışmıyor sizin gibi F4 takımına intikamvari cümleler kurmak yahu. Yapanın kendi rezilliğidir çirkinlik. Olmaz ama 5. maça uzarsa seri Ergin Ataman'a minör küfürler dışında hiçbir olay yaşanmaz Ülker Arena'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Tabi canım en fazla mahmut uslu ergin atamana karşı eliyle s.kini falan tutar işte fb camiasından yanlış hareket göremezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Pantolonunu da indirip seni sevicem der dimi, ama görüntüsü şahidi olmaz hiç. Enteresan işler. Yakışmaz tabii ama olacak. Biletler henüz satılmadığı için iş 5. maça kalırsa açıldığı anda binlerce futbol apaçisi birinci dakikadan abanıp biletleri bitirecek ve maça gelecek. Siz de sorumlusu St. Yıldırım diye kına yakar gezersiniz. Plan belki de bunu sağlayıp sahada kazanılamayacak seriyi hükmen kazanmak veya Efes'e avantaj sağlamaktır, o kadarını bilemiyorum işkembeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 suna ayran diyip, mahmut uslu pantalonunu indirdi diyenlerin hayalgucu seviyesi fetonun dualariyla gs sampiyon oldu diyen aziz ile ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 ya başlamışlar ztn seyirci cezası alırsak çıkmayız diye konuşmaya. ulan daha napıcaksın ceza almak içni birde yüzsüz yüzsüz çıkıpta tehdit ediyo yöneticileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 vulga said: Tabi canım en fazla mahmut uslu ergin atamana karşı eliyle s.kini falan tutar işte fb camiasından yanlış hareket göremezsiniz https://www.youtube.com/watch?v=cCMU_A0Fieg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Zaman kötü stokları eritmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Ya korkusundan rakip sahaya çıkmayacak takım serinin 3-3 olmasını mı bekler? Kaldı ki kaybedilen deplasman maçlarından ikisinde maç bizim elimizden gitmişken. Bizim şimdiki basiretsiz yönetim olsa falan neyse de, Ünal Aysal'ın o zamanki yaptığı şey karakter meselesi idi. T-shirt olayına ben de kılım her boka yapılmasının o ayrı, Kadıköy Panteri tshirt'üne bağladı iyice Onun dışında; bizim bakkal Dursun ve ekürisinin açıklaması o kadar komik ki. Ha tükürmek ile ayran aynı şey değil. Tüm toplumlarda surata tükürmek aşağılayıcıdır ve büyük terbiyesizliktir. Ama yine de yapılan ne olursa olsun hayvanlık. Ama en kıl olduğum durum da Fenerbahçe taraftarının Obra'yı ilahlaştırıp ya sen Euroleague takımının büyük hocasına nasıl birşey atarsın demesi, Drogba'ya muz çekenler diyor bunu. İki takımın da tribünü hayvan dolu. Basketbol, Ülker Fenerbahçe'yi alana kadar basketbol gibiydi. Ondan sonra bazı şeyler tetiklendi, İstanbul büyükleri sermaye akıtmaya başladı; futbol taraftarı girdi salona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 ülker fenerbahçeyi mi aldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Abi ayran işte ya. Taraftarın yaptığı leş hareketleri gölgelemek için söylemiyorum ama ayran ya. Fener yönetimi resmen olayları nasıl daha çığrından çıkarırızın peşinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 abi videosu var kanıtı var hala daha gelmiş ayran diyosun ... hani herhalde görmedin diyorum videoyu. ama videoyu görüpte bunu diyorsan cidden tedavi görmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 İzledim videoyu da. Tükürük olduğunu o gelişinden anlıyorsanız helal olsun. Yani fırlatılan nesnenin içinden bir sıvı öyle gelmez mi ? Madem tükürük tükürende maşallah iyi gırtlak varmış. Bir de kıvamlı bembeyaz tükürmüş. Profosyonel tükürükçü taa tribünlerden oraya okkalı yetiştirmiş. Ne diyeyim başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 BulletRide said: Ama en kıl olduğum durum da Fenerbahçe taraftarının Obra'yı ilahlaştırıp ya sen Euroleague takımının büyük hocasına nasıl birşey atarsın demesi, Drogba'ya muz çekenler diyor bunu. Mide sorunu vardı o arkadaşın, yönetim ile çıkıp gayet anlattı adamlar yahu. Neyin muzundan, ırkçılığından bahsediyorsunuz. F.Bahçe gibi F4'lerin takımı ırkçılık yapıp Drogba gibi bir ikona muz çekip üzerine Yönetim Kurulu üyeleri ile ekrana çıkıp kıvıracak kadar aciz ve hayvan bir camia değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Sürekli aynı yere dönmeniz başka cevap veremediğiniz anlamına geliyor. Bunu özeleştiriye en yaklaştığınız nokta olarak mı kabul etmeliyiz? Zaten burada aklı başında Fenerbahçe'liler "ayran hareketinin muzdan farkı yoktur" diyip duruyor kaç sayfadır. Tek farkı birinin 3 sene önce, birinin dün yaşanması. Bu iş 2008'den video koyarak, 2013'ten olayı ısıtıp ısıtıp zekice zannederek irdeleyerek çözülmez. Burada kültürlü geçinen kitleler olarak bile şu seviyede birbirimizi yiyorsak oradaki hayvanoğluhayvan futbol holiganından kültürlü davranış beklemek zaten anlamsız. Kim kimi dövecek diye izler dururuz işte, hükümete de gün doğar, bir Passolig de baskete patlatırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Obradoviç tükürük demiş valla. http://www.hurriyet.com.tr/obradovice-sorduk-tukurduler-dedi-40110957 Obradovic dışarı çıktı. Kendisinin yanına koşup sordum. Basketbol Operasyonları Sorumlusu Defne Patır bizzat tercüme etti. Hoca çok sinirli bir halde yanağını göstererek "Evet, evet, evet tükürdüler" açıklamasında bulundu.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 hadi geçmiş olsun zorla kaşına kaşına 2 maçı aldınız gg. bir senede olay çıkarmasanız şaşılacak bir olay olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Iki mac seyircisiz cezasi arti para yemis gs.. Cikmiycaz vs diyorlardi ceza gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 yeni fransızca t-shirtler gelir x 1.05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 alışıklar zaten çıkmayabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar