applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 günde 12 saat uyuyarak oruç tutmak, kutsalın bile bugı bulunmus, yeni kitapta fix gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 navyamphs said: sefacaNBA said: paticikte müslüman pek yok galiba. ( dasfdsfasd la sırf bunu dedin diye dinden çıktın bilinmi baya bildiin bizımla deılsın gittim senin oruç puah rip in maklubes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 PATCH NOTE'LAR NERDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 applev0dka said: günde 12 saat uyuyarak oruç tutmak, kutsalın bile bugı bulunmus, yeni kitapta fix gelir early accessden çıkalı çok oldu lan artık güncelleme gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 sefacaNBA said: paticikte müslüman pek yok galiba. müslüman olup da oruç tutmayan da baya var gibi. oruç tutan kim var? ben tutuyorum ve felaket durumdayım. birazdan yatıp iftara doğru kalkıcam. allah hakkaten sabır versin, 17 saat ne ya :( Gecen yil sunu sormustum, tekrar sorma geregi hissettim: http://forum.paticik.com/read.php?13,7062519,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Silphatos said: applev0dka said: günde 12 saat uyuyarak oruç tutmak, kutsalın bile bugı bulunmus, yeni kitapta fix gelir early accessden çıkalı çok oldu lan artık güncelleme gelmiyor holy şirk. refund yok mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RashardLewis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 2/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 bide güney amerika da sanırım peru felam 8 saat oruç var burda 16 saat peru ya neden kıyak geçiliyo ?? harbi bi update lazım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 sezon finali - iftardan sonra aç asdf http://iyiseyirler.tv/wp-content/uploads/Macerac%C4%B1Tokta-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 sefacaNBA said: (tu) zaten ramazanda ayrıyetten zekat var abi, o da dinimizin farzı. malın 40'ta 1'ini veriyorsun. mesela kurban kesmek de böyledir. fakirler et yesin diye değildir. allah farz kılmıştır vacib onun rızası için yapılır. ama tabii ki gidip kesip bütün et buzdolabına sote edilmez ki mümkün mertebe dağıtılır ayrıca hayra girilir. yani bunlarda amaç direk bu değil yoksa dediğin gibi kurban kesmeye de oruç tutmaya da gerek yok. zaten oruç tutup adam döven söven hakaret eden adamlar o kadar çok ki memlekette boşu boşuna aç kalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 navyamphs said: bide güney amerika da sanırım peru felam 8 saat oruç var burda 16 saat peru ya neden kıyak geçiliyo ?? harbi bi update lazım abi onların ki yarım sevap, burası tam sevap. part-time müslüman full-time müslüman gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 applev0dka said: Silphatos said: applev0dka said: günde 12 saat uyuyarak oruç tutmak, kutsalın bile bugı bulunmus, yeni kitapta fix gelir early accessden çıkalı çok oldu lan artık güncelleme gelmiyor holy şirk. refund yok mu :( yok 6 ayı geçmiş qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 let your sins and güsul abdests flow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Müslüman değilim ama bence hıyarlık yapıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 kesinlikle hıyarlık yapmıyoruz burası özgür bir ülke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Olm bu sicakta siz hasta misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 hıyarlık değil, sorgulama, mantık arama, yorumlama, sesli düşünme yapıyoruz. halkımızın enayi yerine koyulup 2 kat fazla oruç tutmasına izin vermemek, büyük oyunu bozmak için pazar 14:00'de yenikapı'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Yok milletin kutsalıyla neden dalga geçiyorsunuz demiyorum da, adam kendine göre bir paylaşım yapmış, tutan varsa gelir konuşurlar vs. İlla bizim istediğimiz konular konuşulmak zorunda değil forumda. Çetonn skik vatan partisi başlığı aylarca en üstte kaldı, oruç mu battı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ya bu sipeys var ya çok delikanlı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 QeS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 o başlığın en üstte kalma sebebi insanları gidip bu sekilde yazmalarıydı zaten abi ? yoksa o kadar üst sırada kalan parti 0,0005 almazdı yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Neyse siz yine trolleyin ben söyleyeyim dedim, ben de iyi günümde olmasam muhtemelen trollerdim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 hah, sağol abi. vatan başlığına açıp bakın 3-4 kere yazdım %0. bilmem kaç alacak partiyi 150 sayfa boşuna konuşmuşsunuz diye ki orada bile böyle sizin girdiğiniz tavırlar içerisine girmedim. tek başıma da giremem zaten. burada 10 dakikada lince çevirdiniz konuyu. abi forumdaki vatan partili sayısı 1. oruç tutan sayısının daha fazla olduğu kesin. burada oruç tayfa işin geyiği, ramazan muhabbeti çevirelim işte amacıyla açmıştım da baya mala bağladı konu, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Sipeys haklı. Dalga geçmek saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 GERGE said: sefacaNBA said: paticikte müslüman pek yok galiba. müslüman olup da oruç tutmayan da baya var gibi. oruç tutan kim var? ben tutuyorum ve felaket durumdayım. birazdan yatıp iftara doğru kalkıcam. allah hakkaten sabır versin, 17 saat ne ya :( Gecen yil sunu sormustum, tekrar sorma geregi hissettim: http://forum.paticik.com/read.php?13,7062519,page=1 günah değilde, sevap pointsi düşürüyor işte umman'a gittiğimde araplar orucu hep böyle tutuyordu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar