WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Evet beyler hangisi daha iyidir hangisini alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Samsung pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Abi saçma sapan yorum yapmayın samsungdan tek sorun yaşamadık ben ve çevremdeki 4-5 insan olarak. Adama x mi y mi diyorum adamın attığı cevaba bak ya sabır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 note edge alırdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 GERGE said: Samsung pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 15 yaşında mısınız abi siz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 bas ünleme görmezden gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 iphone iphonedur samsung samsungdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 İş ile alakali da kullanirim. Autocad word excel editlerim vs dersen note edge derim. Kalemi cok dehset rahatlik sagliyor. Onun disinda s6 edge. Samsung pismanliktir diyen arkadaslari da diger markaların teknik servislerine bi baksinlar derim. O telefonlar hic mi bozulmayip ariza yapmiyomus. Samsungun tek goze batma sebebi fazla satmasi. Iphone 1m satar %5'i bozulur 50k telefon eder. Samsung 10m satar 500k eder. Sonra rerore yaparsiniz buraya gelip. Galaxy s, wonder, s2, s4, s5 hepsini kullandım. Hiç sorun yasamadim. Lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Samsungun pişmanlık olduğu doğrudur, ancak op samsung derken kendi kararını vermiş, dolayısıyla pişmanlık konusunu bırakıp daha yapıcı yorum yapalım. kısaca sonrakileri sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Note 5 i bekle derim cok acil degilse.. Eylulde tabii lanse edilir en erken ama.. Yok acilse ekran buyuklugune gore sec iste aradaki tek fark o ve kalem ama kalem hic kullanmadim sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 bingildak said: GERGE said: Samsung pişmanlıktır. Aynen mümkünse Samsung olmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 note 'un kullanımı çok özel, ona ihtiyacın yoksa s6 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Yanlış anlamadıysam arayüzü yüzünden Samsung'a bok atılıyor patide. Android'ten anlamayan insan almasın o zaman Samsung. Bana kalırsa Note Edge çünkü kenarında pek çok işlem yapabiliyorsun başlat çubuğu gibi ancak s6 edge'te öyle bir şey yok sadece kenarları hafif kıvrımlı ve hoş da gözükmüyor. Estetik olarak da note edge daha şık gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 hahahaha touchwiz hata verip kapanıyo be, doğru düzgün yazamamışlar. buna bok atmayıpta iosa mı atıcaz sdfgsdkfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 yloibx said: Yanlış anlamadıysam arayüzü yüzünden Samsung'a bok atılıyor patide. Android'ten anlamayan insan almasın o zaman Samsung. Bana kalırsa Note Edge çünkü kenarında pek çok işlem yapabiliyorsun başlat çubuğu gibi ancak s6 edge'te öyle bir şey yok sadece kenarları hafif kıvrımlı ve hoş da gözükmüyor. Estetik olarak da note edge daha şık gözüküyor. Bana kalırsa demiş birde. Sana kalmaz. Sen pek çok işlemde yapamazsın. Androidden anlamak özel bir yetenek ya da araştırma gerektirmiyor. Androide din muamelesi yapanların üremesinede karşıyız. Lütfen git. Bok atyos biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Öneri 1 : Samsung alma. Öneri 2 : İlla samsung alıcam diyorsan note edge veya note 4 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 kath olayı çözmüş,dediklerinden şaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Iphone Edge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 iphone biraz serbestlık tanısa denemek isterdim aslında ama suan kullansam prangalı gibi hissederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 en azından android gibi öldürmüyor hapis yaşamaktan iyi olabilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Öneriler ve saçma sapan mesajlar için teşekkürler note edge alicam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 hala iphonecular var ya utanmazlık had safhada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 yıl oldu neredeyse 2016 hala iphone kullanan mı var eheuheueheuehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar