Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 olm yeni izledim trailerını ne kadar iyi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 trailer iyi abi. gerisi muamma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=d3wafTA8-yQ http://www.youtube.com/watch?v=VamsNDe123E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 açıkçası ben hypelandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 off konsolda ne akar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 abi of gameplay o kadar kötü ki. Pati beni ağır şaşırtıyor şu anda. elinde balta olan bi adamı kontrol ediyoruz, etrafımızda 20 tane düşman var, biriyle savaşırken kalan 19'u block pozisyonunda bekliyor. target lock'layıp kare üçgen spamleyip next target kare üçgen yapıcaksınız. bunun neyine hype? bıngıldak sana hiç yakış tıramadım videoya 5 dk dayanabildim bu arada. cinematicler bitti, gameplaye geçti, oyun gg. keşke sırf cinematic olsaymış. izlerdik en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Easy modeda oynuyorlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Xenocide said: abi of gameplay o kadar kötü ki. Pati beni ağır şaşırtıyor şu anda. elinde balta olan bi adamı kontrol ediyoruz, etrafımızda 20 tane düşman var, biriyle savaşırken kalan 19'u block pozisyonunda bekliyor. target lock'layıp kare üçgen spamleyip next target kare üçgen yapıcaksınız. bunun neyine hype? bıngıldak sana hiç yakış tıramadım videoya 5 dk dayanabildim bu arada. cinematicler bitti, gameplaye geçti, oyun gg. keşke sırf cinematic olsaymış. izlerdik en azından. Oyunun story'sini çocuklar da oynasın diye yapmışlar. Oyun MP/duel odaklı bir oyun. Yıllar öncesinin SW ya da Rune sword duel'lerini yaşatabilirse her türlü götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 herkesin hypeına kimse karışamaz. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 bu genredeki bütün oyunlarda böyle oluyor abi zaten, ilk defa bunda böyle değil ki. minionları önemsiz yapmaları normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 yok zaten olay o. daynasty warrior gibi dusun işte, kesip kesip mini boss miniboss sonra büyük boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 oo aramızda hiç koei oyunu oynamamış cahiller görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 öle deilmi olm dynasty warriors işte. milyon milyon adam kesin birliklere emir veriyon sorna bossu kesiyon. işte minionları gecip bossu kesme buda işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 aynen öyle ya sana demedi kankilitto alınma multisi mobam sı olur mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 ilk videoda bole pointleri capture ede ede, yok işte kapıyı gectip duvarı gectip keep gectik falan gibi bişidi, hanı etrafta kosturan comezler var, sen isine gücüne bakıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 abi bilmiyorum bana çok low geldi. zevk-renk diyelim. Asasino'ları da bu yüzden oynamadım desem yeridir hani. kaldı ki o da ubisoft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 tech test invitation geldi. 2 gundur oynuyorum. dovus mekanikleri baya iyi. armor+silah in agirligini hissettiriyor oyun. daha cok duel ve brawl oynadim cok da ayrinti vermiyim nda filan imzaladik basimiz belaya girmesin ama hype a hazir olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 VERSENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 simdi farkettim 2 tane invitationim varmis. 9 agustosda bitiyor technical test. Please make sure your invited friends are from supported countries. diyor ama bilmiyorum nereler supported. ben us den baglaniyorum. isteyen varsa gonderim denersiniz. uplay: wraerkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 ubisoft lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Sam said: pros: - süper grafikler - third person - char customization cons: - arcade hissi - daha çok oyuncu yerine tonla ai moblar - zırhlar göstermelik, çakıyla full plate'e 3-5 kere vurup öldürme beta için kayıt oldum, denemek lazım. chivalry'den iyi, war of the roses'dan kötü görünüyor. arcade hissi niye cons ki pros'ta olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 con çünkü herşey arcade bu devirde artık zaten, arcade'likten çıksın diye 25 yıl bekledikten sonra topu topu 1-2 tane filan oyun var bu türde. arcade lazımsa tonla dövüş oyunu var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 ben de ubisoft lel diye girdim ama güzelmiş lan, o zamanındaki warband hissini verdi bana, yetenek istiyor yani. biraz daha hızlı ama tabii. hem bonus olarak bunda kalkan alıp one-handed spam yapamıyosun skdfj. neyse nda patlamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 age of conan minigame günlerime dönmek istiyorum. Ümitliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 biraz daha oynadım da cidden olmuş bence, pvp mekanikleri gayet güzel. ciddi yetenek refleks falan istiyor. assassin's creed gibi bi şey düşünmeyin yani. iki tane bot bile dünyanızı altüst ediyor zaten kaçmak zorunda kalıyorsunuz sfdkjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar