bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 http://stream1.gifsoup.com/view6/3750891/nerd-rage-o.gif%5Dhttp://stream1.gifsoup.com/view6/3750891/nerd-rage-o.gif benim eküri de geliyor hafta sonu, lan parti kıvamında takılacaz umarım vücudunu gangbang'e hazırlamışsındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 peltek ağzını kırmaya geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 http://img.pandawhale.com/84506-Khal-Drogo-come-at-me-bro-gif-Ljc9.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 -Deno- said: sanırım orochi oynicam ben ya. Rezil weeaboolar bir bir dökülüyor. KenshinHimura said: dedi peacekeeper oynayan yeto Weebler benimle konusmadan önce agızlarından pirinçleri silsin lütfen. Bleed nerf'ü ne kadar sert bilmiyorum da forward dash attack range'i kısmaları çok boktan olmuş, zaten çok kolay parrylenen birşey, Dominion'da adam yakalama skill'iydi, ne diye nerf anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 üç gündür uplay initializing'de takılıyor, anladım millet neden tiksiniyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 ben warlord oynamıştım da ne oynasam hiç bilmiyorum ya. böyle hızlı bir şey mi oynasam diyorum da shield olan classlar gerçekten duvar gibi. gidip adam falan kurtarıyorsun. revenge'ı çok hızlı tetikleyebiliyordun. sanırım nerflememişler onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 hiçbir şey cılız vücudunu kurtaramayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Tankların olayı o zaten, baya keyifliler. Ben Warden ve Peacekeeper oynuyorum, aşırı mutluyum zor ölmesinden tankların. Kolay kesemiyolar ama kesilmiyor da namussuzlar. Ganklenmiyorlar da 2-3 gelince diger classlar gibi. PK zart diye iniyo mesela kıstırırsan, Warden daha bile güçlü oluyor dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 lawbringer diğer testte yoktu değil mi, o da çok seksi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Bunda da olmıcak, release'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Bane weeb olsa ya. http://0.media.dorkly.cvcdn.com/55/28/3567654efbea65f2645bd127cb994a52.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 şimdi gerçek erkekler ne oluyor yaşar usta olarak sahalara döneceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=4gjZ4mow9ec adam ne afiyetli dövüyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 gleoddyn said: şimdi gerçek erkekler ne oluyor yaşar usta olarak sahalara döneceğim orochi ya da kensei abi. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Kensei'yi içten ılıklar oynuyor üzgünüm. Gerçek erkeklerin oynadığı sınıf Orochi. Üstteki msja itibar etmeyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 gleoddyn said: şimdi gerçek erkekler ne oluyor yaşar usta olarak sahalara döneceğim Knight seçtigin sürece class farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 zipzip said: Kensei'yi içten ılıklar oynuyor üzgünüm. Gerçek erkeklerin oynadığı sınıf Orochi. Üstteki msja itibar etmeyiniz. ben orochi'yim, siz kensei alın ki herkes yerini bilmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 adeks'te tüm pati'yi kılıçtan geçirdiğim o talihsiz 2010 yaz gecesi aklıma geliyor da. sarsılarak boşalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 xunn said: gleoddyn said: şimdi gerçek erkekler ne oluyor yaşar usta olarak sahalara döneceğim Knight seçtigin sürece class farketmez. Hanımın çeyizinde sakladığım 2-handed swordumu çıkartıp geliyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 faction war cacık bu arada malesef. yani 100 kişi toplanıp stratejik yerlere asset atsa gene bi işe yaramıycak gibime geliyor open beta 100k görür rahat devede kulak bile kalmıyosun. weebolar sonuncu olur ama gene eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 abi kenseiyi bufflamislarmi bide looool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Kensei zaten kanser yeterince neyini bufflıyolar allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar