Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

For Honor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://stream1.gifsoup.com/view6/3750891/nerd-rage-o.gif%5Dhttp://stream1.gifsoup.com/view6/3750891/nerd-rage-o.gif

benim eküri de geliyor hafta sonu, lan parti kıvamında takılacaz

umarım vücudunu gangbang'e hazırlamışsındır
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

sanırım orochi oynicam ben ya.

Rezil weeaboolar bir bir dökülüyor.

KenshinHimura said:

dedi peacekeeper oynayan yeto

Weebler benimle konusmadan önce agızlarından pirinçleri silsin lütfen.

Bleed nerf'ü ne kadar sert bilmiyorum da forward dash attack range'i kısmaları çok boktan olmuş, zaten çok kolay parrylenen birşey, Dominion'da adam yakalama skill'iydi, ne diye nerf anlamadım.
Mesaj tarihi:
ben warlord oynamıştım da ne oynasam hiç bilmiyorum ya. böyle hızlı bir şey mi oynasam diyorum da shield olan classlar gerçekten duvar gibi. gidip adam falan kurtarıyorsun. revenge'ı çok hızlı tetikleyebiliyordun. sanırım nerflememişler onu.
Mesaj tarihi:
Tankların olayı o zaten, baya keyifliler. Ben Warden ve Peacekeeper oynuyorum, aşırı mutluyum zor ölmesinden tankların. Kolay kesemiyolar ama kesilmiyor da namussuzlar. Ganklenmiyorlar da 2-3 gelince diger classlar gibi.

PK zart diye iniyo mesela kıstırırsan, Warden daha bile güçlü oluyor dfg.
Mesaj tarihi:
zipzip said:

Kensei'yi içten ılıklar oynuyor üzgünüm. Gerçek erkeklerin oynadığı sınıf Orochi. Üstteki msja itibar etmeyiniz.

ben orochi'yim, siz kensei alın ki herkes yerini bilmiş olsun.
Mesaj tarihi:
xunn said:

gleoddyn said:

şimdi gerçek erkekler ne oluyor yaşar usta olarak sahalara döneceğim

Knight seçtigin sürece class farketmez.

Hanımın çeyizinde sakladığım 2-handed swordumu çıkartıp geliyorum o zaman.
Mesaj tarihi:
faction war cacık bu arada malesef. yani 100 kişi toplanıp stratejik yerlere asset atsa gene bi işe yaramıycak gibime geliyor open beta 100k görür rahat devede kulak bile kalmıyosun.
weebolar sonuncu olur ama gene eminim.
  • Yeni Oluştur...