Anelor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 velkam to paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 kim neye op demiş? warden yavaş kalıyor orochiye geçtim dedim. ki daha hızlı sallıyor. kimse inanılmaz kombolar, movesetler bilmiyor şu an bloklayıp hızlı vuran kazanıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 oyun bloklayıp da vurmak üzerine zaten :D stress beta olmaması rağmen server release saatinden beri patlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 5dk ya 5dk maintance varmış ayrıca millet ağlıyo falan ama ben 4 kere falan düştüm dominiondan sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 bi de beğendiğiniz classlar için advanced training yapın. niş şeyleri öğretiyor + 500 credit şeysi veriyor her class için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 abi ben 1 kere dominion giremedim hani sürekli denemedim ama herhalde 10 defa falan denemişimdir, lobide kalıyor herkes sürekli girip çıkıyor asla başlamıyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 bingildak said: oyun bloklayıp da vurmak üzerine zaten :D stress beta olmaması rağmen server release saatinden beri patlak yok ya dodge parry yapan bi adam gördüm iyiydi baya. bizim maçlar hep bekle blokla vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 noobushit demişler ubi forumlarında sınıfa topkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Parryle revenge doluyor mu acaba hiç dikkat etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 invite please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 4v4 hala girmiyor şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 hd 530 la açılıyor oh bakayım diyordum ki.. fps düşük diye atıyor maçtan :( ah rottweiler neredesin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 mm hala çalışmıyor demek ki yoğunluktan değil sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 ps'de cillop ama oyun bayik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 olm ben şimdi betaya giremez miyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 oyun pc'de baya güzel ve akıcı ama xbox kolunda bir sıkıntı çıktı sağ analog sadece sol ve aşağıları algılıyo. sağ ve üste doğru ittirdiğimde patates. klavye mouse ile oynayıncada bilek falan kalmıyo insanda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 ya senelerimiz jk ile geçti, üstüne chivalry ve mount and blade geldi, bize mouse + klavye koymaz. gerçek erkek olun ve bırakın o controller'ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 dual shock ile oynuyorum ben canavar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 de oyun çok kısır, neden böyle bir oyuna triple a girmiş anlamadım. bayar yani her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 ısırırım seni cem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Oyun guzel gorunuyor ama divizyon gibi 1.aydan sonra kısır kalabilir. Buna yonelik ne planliyorlar belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Plan mlan yok bam bam bam Ubishit oyununa release de gebersem oara vermem artik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 laurelin ve her şeyden nefret etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 twitchde izledigim kadariyla hic bir derinlik goremedim oyunda, esprisi ne bu oyunun ? oynayan varsa aydinlatsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 -Deno- said: laurelin ve her şeyden nefret etmek Yok be sadece hype ile satis yapip sonra oyunlarini bir turlu adam edemiyenlere bu nefret bende :D Divisioni klasik pati gazi ile season passli filan aldim gecen sene, old republicten beri en buyuk pismanligim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar