Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone Tavern Brawl

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
he tavern brawl'dan haftada 1 gelen pack'teki rate'i çaktırmadan arttırdılar ki millet ihya olsun. söylenecek söz yok ya. ki yani şunun da reklamını manyak gibi yaparlar. "Bakın arttırdık hadi iyisiniz" diye.

hadi oyundan anlamayabilir bir insan eyvallah, başka oyunu falan daha iyi oynar da, genel geçer şeyleri, mantığı falan nası kavramıyor..
Mesaj tarihi:

ahahah ben beğendim

bi de inb4
GELEN PACKTEN LEGENDARY DÜŞMEDİ
KESİN LEGENDARY DÜŞME ŞANSINI AZALTTILAR

son olarak şunu da ekliyim
son 2 haftada en az 15 tane pack açtım
epic bile düşmedi baya şanssızım ya
hep 4 common 1 rare

Mesaj tarihi:
allam yaleppim ya. tembellikten yıkılıyor blizzard.

- hmmmm bu hafta naapsak?
+ hacı adventure'da beğenilen webspinner bölümü vardı ya, aynen çakalım, çok da güzel yerler.
- give that man a cookie
Mesaj tarihi:
Oyunun telefonlara çıkmasıyla birlikte özellikle daha yeni başlayan kitleye hitap eden basit, şansa dayalı brawlları dayıyorlar sanırım. Yoksa Challengestone benzeri şeyleri akıl edemediklerini düşünemiyorum.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

abi tawern brawlda bile ağlama gözünü seveyim :(

3 chicken, 1 crab gelmiş. rng'nin babasını yemişim, komik sonuçta, paylaşacam. ağlamak diye bişi yok, çünkü brawl zerre umrumda değil, ilk maçımı kazandım pack'imi aldım, 2.ye de giriim dedim bu oldu. Daha da girilmez zaten saçma sapan tavern brawl'a.

1 ay sonra buna giriş için nasıl 150g isteyecekler çok merak ediyorum.. yani isteyecekler de kaç kişi alacak. benim çevremde az kişi oynuyor beleşken bile.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Cok zorladı bu sefer ama eğlenceliydi... Çöp epic cıktı

yalnız beyler. bana da epic çıktı dün. bu sefer legendary yerine epic çıkma rate'ini arttırmışlar.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

applev0dka said:

3 chicken, 1 crab gelmiş. rng'nin babasını yemişim, komik sonuçta, paylaşacam. ağlamak diye bişi yok, çünkü brawl zerre umrumda değil, ilk maçımı kazandım pack'imi aldım, 2.ye de giriim dedim bu oldu. Daha da girilmez zaten saçma sapan tavern brawl'a.

1 ay sonra buna giriş için nasıl 150g isteyecekler çok merak ediyorum.. yani isteyecekler de kaç kişi alacak. benim çevremde az kişi oynuyor beleşken bile.

oha buna para mi isteyecekler kesin mi bu ?
yok zaten gelen beastlerin cogu zaten zayıf minionlar oluyor o yüzden dedim. 10 tane webspinner olse 7tane zayıf beast gelecek
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

sabonis said:

applev0dka said:

oha buna para mi isteyecekler kesin mi bu ?
yok zaten gelen beastlerin cogu zaten zayıf minionlar oluyor o yüzden dedim. 10 tane webspinner olse 7tane zayıf beast gelecek

e heralde. milletin ayağı alışsın diye para istemiyor şu anda. ilerde para isteyecekler.

ayrıca zayıf minion var, rezalet minion var. river croc gelse 4 tane, onun screenshotını koyacak değilim, 3 chicken 1 crab gelince baya çölde bahtsız bedevi oluyorsun. hafiften fark var.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...