sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 he tavern brawl'dan haftada 1 gelen pack'teki rate'i çaktırmadan arttırdılar ki millet ihya olsun. söylenecek söz yok ya. ki yani şunun da reklamını manyak gibi yaparlar. "Bakın arttırdık hadi iyisiniz" diye. hadi oyundan anlamayabilir bir insan eyvallah, başka oyunu falan daha iyi oynar da, genel geçer şeyleri, mantığı falan nası kavramıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 of yine dayanamamış oyundan anlamamakla ilgili laflar sıkıştırmış sonlara. zamanında nasıl bir ego zedelenmesi yaşadıysa garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 sabo's gonna sabo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 oyuna bu saatten sonra para veren sokağa atmış sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Bu ne be Gene çok kötü bi brawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 ahahah ben beğendim bi de inb4 GELEN PACKTEN LEGENDARY DÜŞMEDİ KESİN LEGENDARY DÜŞME ŞANSINI AZALTTILAR son olarak şunu da ekliyim son 2 haftada en az 15 tane pack açtım epic bile düşmedi baya şanssızım ya hep 4 common 1 rare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Çok keyifli olmuş bu hafta (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Aynen hunter class challengeı en iyilerdendi zaten brawla getirmeleri güzel olmuş(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 allam yaleppim ya. tembellikten yıkılıyor blizzard. - hmmmm bu hafta naapsak? + hacı adventure'da beğenilen webspinner bölümü vardı ya, aynen çakalım, çok da güzel yerler. - give that man a cookie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Cok zorladı bu sefer ama eğlenceliydi... Çöp epic cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Oyunun telefonlara çıkmasıyla birlikte özellikle daha yeni başlayan kitleye hitap eden basit, şansa dayalı brawlları dayıyorlar sanırım. Yoksa Challengestone benzeri şeyleri akıl edemediklerini düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 evet bir sabonis klasiği. 6 webspinner'dan gelen muhteşem kartlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 abi tawern brawlda bile ağlama gözünü seveyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 bu ne la tundra rhino çıkan oyunu direk alıyor gibi bi şey olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 applev0dka said: abi tawern brawlda bile ağlama gözünü seveyim :( 3 chicken, 1 crab gelmiş. rng'nin babasını yemişim, komik sonuçta, paylaşacam. ağlamak diye bişi yok, çünkü brawl zerre umrumda değil, ilk maçımı kazandım pack'imi aldım, 2.ye de giriim dedim bu oldu. Daha da girilmez zaten saçma sapan tavern brawl'a. 1 ay sonra buna giriş için nasıl 150g isteyecekler çok merak ediyorum.. yani isteyecekler de kaç kişi alacak. benim çevremde az kişi oynuyor beleşken bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Bu seferki zevkli bence, çok bal istiyor ama olsun. Cidden Rhino op kart bu brawlda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Masticore said: Cok zorladı bu sefer ama eğlenceliydi... Çöp epic cıktı yalnız beyler. bana da epic çıktı dün. bu sefer legendary yerine epic çıkma rate'ini arttırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 ah ah üzülüyorum şu haline sabonis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Bana da Epic çıktı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 BANA DA EPİC ÇIKTI LAN NE OLUYOR şaka len şaka götüm gibi rare çıktı 1 tane ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 bana cairne çıktı şaşırdım baya, elimde vardı hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Demek ki elimizde zaten olan legendary kartların çıkma oranını arttırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 sabonis said: applev0dka said: abi tawern brawlda bile ağlama gözünü seveyim :( 3 chicken, 1 crab gelmiş. rng'nin babasını yemişim, komik sonuçta, paylaşacam. ağlamak diye bişi yok, çünkü brawl zerre umrumda değil, ilk maçımı kazandım pack'imi aldım, 2.ye de giriim dedim bu oldu. Daha da girilmez zaten saçma sapan tavern brawl'a. 1 ay sonra buna giriş için nasıl 150g isteyecekler çok merak ediyorum.. yani isteyecekler de kaç kişi alacak. benim çevremde az kişi oynuyor beleşken bile. oha buna para mi isteyecekler kesin mi bu ? yok zaten gelen beastlerin cogu zaten zayıf minionlar oluyor o yüzden dedim. 10 tane webspinner olse 7tane zayıf beast gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Belli olmuyor o ya 2 kere oynadım ben ilkinde gelen ilk iki gahzrilla-beast ikincide gahzrilla maexxna B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 applev0dka said: sabonis said: applev0dka said: abi tawern brawlda bile ağlama gözünü seveyim :( 3 chicken, 1 crab gelmiş. rng'nin babasını yemişim, komik sonuçta, paylaşacam. ağlamak diye bişi yok, çünkü brawl zerre umrumda değil, ilk maçımı kazandım pack'imi aldım, 2.ye de giriim dedim bu oldu. Daha da girilmez zaten saçma sapan tavern brawl'a. 1 ay sonra buna giriş için nasıl 150g isteyecekler çok merak ediyorum.. yani isteyecekler de kaç kişi alacak. benim çevremde az kişi oynuyor beleşken bile. oha buna para mi isteyecekler kesin mi bu ? yok zaten gelen beastlerin cogu zaten zayıf minionlar oluyor o yüzden dedim. 10 tane webspinner olse 7tane zayıf beast gelecek e heralde. milletin ayağı alışsın diye para istemiyor şu anda. ilerde para isteyecekler. ayrıca zayıf minion var, rezalet minion var. river croc gelse 4 tane, onun screenshotını koyacak değilim, 3 chicken 1 crab gelince baya çölde bahtsız bedevi oluyorsun. hafiften fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar