Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone Tavern Brawl

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

he tavern brawl'dan haftada 1 gelen pack'teki rate'i çaktırmadan arttırdılar ki millet ihya olsun. söylenecek söz yok ya. ki yani şunun da reklamını manyak gibi yaparlar. "Bakın arttırdık hadi iyisiniz" diye.

hadi oyundan anlamayabilir bir insan eyvallah, başka oyunu falan daha iyi oynar da, genel geçer şeyleri, mantığı falan nası kavramıyor..
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

abi tawern brawlda bile ağlama gözünü seveyim :(

3 chicken, 1 crab gelmiş. rng'nin babasını yemişim, komik sonuçta, paylaşacam. ağlamak diye bişi yok, çünkü brawl zerre umrumda değil, ilk maçımı kazandım pack'imi aldım, 2.ye de giriim dedim bu oldu. Daha da girilmez zaten saçma sapan tavern brawl'a.

1 ay sonra buna giriş için nasıl 150g isteyecekler çok merak ediyorum.. yani isteyecekler de kaç kişi alacak. benim çevremde az kişi oynuyor beleşken bile.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

applev0dka said:

3 chicken, 1 crab gelmiş. rng'nin babasını yemişim, komik sonuçta, paylaşacam. ağlamak diye bişi yok, çünkü brawl zerre umrumda değil, ilk maçımı kazandım pack'imi aldım, 2.ye de giriim dedim bu oldu. Daha da girilmez zaten saçma sapan tavern brawl'a.

1 ay sonra buna giriş için nasıl 150g isteyecekler çok merak ediyorum.. yani isteyecekler de kaç kişi alacak. benim çevremde az kişi oynuyor beleşken bile.

oha buna para mi isteyecekler kesin mi bu ?
yok zaten gelen beastlerin cogu zaten zayıf minionlar oluyor o yüzden dedim. 10 tane webspinner olse 7tane zayıf beast gelecek
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

sabonis said:

applev0dka said:

oha buna para mi isteyecekler kesin mi bu ?
yok zaten gelen beastlerin cogu zaten zayıf minionlar oluyor o yüzden dedim. 10 tane webspinner olse 7tane zayıf beast gelecek

e heralde. milletin ayağı alışsın diye para istemiyor şu anda. ilerde para isteyecekler.

ayrıca zayıf minion var, rezalet minion var. river croc gelse 4 tane, onun screenshotını koyacak değilim, 3 chicken 1 crab gelince baya çölde bahtsız bedevi oluyorsun. hafiften fark var.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...