axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Saçma falan bişey yok hodorda, time is a flat circle muhabbeti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Sıvancak bişey yok ya. Öyle sanılan kadar komplike bi time travel olayı yok. Bi de dizide hiçbir zaman herhangi bir olağandışı güç sınırlarda kullanılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 İkiniz de haksızsınız ve size laflar hazırlardım ama ejderha uçan dizide "Şu saçmaymış yea" tartışması yapmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Çünkü ejderha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 axedice said: Arkadaşlar saçmalamayın Bran tabii ki three eyed ravenla aynı kişi değil, o adam bryden rivers. You must be me derken görevi ve bayrağı devralmaktan bahsediyor. Time travel diye bi mevzu da yok, circular reference var sadece. İlerde kurtların duvarın güneyine gelmesi vb. mevzuları da bran a bağlayabilirler. geçmişteki olaylara gidip çevresiyle etkileşime girebiliyorsa zaman yolcuğundan ne farkı var? ilk visionunda kimse göremiyordu-duyamıyordu brani, sonra babası duydu, bir sonrakinde adam kolundan tuttu lol. iki bölüm sonra bakarız meğer duvarı inşa eden bizim branmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 summer niye 100 wightın arasına atladı hiçbi anlamı yoktu onun. ayrıca ypg'li kız niye bombayı aralarına atmadı? masraftan kaçıyolar sanırım prodüksiyon için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 5. bölümde ufak da olsa bir göz yaşı dökmeyen canidir, ruhsuzdur, imansızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Doğru diyorsunuz ya :) Neyse hani daha leak yok mu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 s06e05 hüngür hüngür ağladım lan son sahnede.tahmin ediyodum hodorun hodorlamasının sebebinin buna benzer bişey çıkıcağınıda hem summer hem hodor aynı bölümde gidince iyice içime oturdu. time travel ve paradokstan çok old gods bran'e bağlanıcak muhtemelen.yani bran old god(s)olucak weirwoodlara warglayıp.three-eyed crow brynden rivers(targaryen piji).bran'ın yaşlılığı değil. time traveli hikayenin ana teması olucak şekilde kullanacağını hiç sanmıyorum grrm'nin. buarada hodor wight olarak gelince mına koyucak ortalığın muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 AGLIYORUM ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 bugün niye düştü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 reddit'te biri tüm sezonu anlatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 ShadowFax said: reddit'te biri tüm sezonu anlatmış. Sezon başlamadan çıkmamışmıydı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 hiç bir bölümde bu kadar üzülmemiştim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 scorch said: ShadowFax said: reddit'te biri tüm sezonu anlatmış. Sezon başlamadan çıkmamışmıydı o? olabilir. bu bölümü falan da yazmış adam sanırım önceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Claiborne said: axedice said: Arkadaşlar saçmalamayın Bran tabii ki three eyed ravenla aynı kişi değil, o adam bryden rivers. You must be me derken görevi ve bayrağı devralmaktan bahsediyor. Time travel diye bi mevzu da yok, circular reference var sadece. İlerde kurtların duvarın güneyine gelmesi vb. mevzuları da bran a bağlayabilirler. geçmişteki olaylara gidip çevresiyle etkileşime girebiliyorsa zaman yolcuğundan ne farkı var? ilk visionunda kimse göremiyordu-duyamıyordu brani, sonra babası duydu, bir sonrakinde adam kolundan tuttu lol. iki bölüm sonra bakarız meğer duvarı inşa eden bizim branmiş. kitapları okuyarak mı yazdın üstteki mesajı ama enteresan bi durum var duvarı yapanın adı da bran, bran the builder hatta yanlış hatırlamıyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 kitabı okumadım da, youtubeda lore videoları vardı sanırım, oradan hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 lan victorian nerde, iron fleet nerde, boru nerde.bu kadar saçma bir dizi olmaz ya. sansa'nın saçma muhabbetlerini izletiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 en son bran visionunda anlamadığım bişey var, niye white walkerlar geliyo dedikten sonra gidip filler vision izletti brana, ned vale e gidiyo ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Nigger_of_the_sand said: s06e05 izlemeyen acmasin Ben tam olarak anlamadim, bran gecmisteki hodor'a gelcekte brani iskeletlerden kacirip kapiyi tutmasini mi sartladi? Gerçek Hodor'u warglasa wargladığı Hodor öleceği için kendi de ölürdü onda kalsaydı, o da the next best thing olarak visiondan visiondaki Hodor'u warg'layarak gelecekte unutmaması ve mutlaka yapması için "Hold the door!" mesajını beynine kazıdı. Mesajı çok yoğun gönderince de transistörler yandı işte gencin. Ama delikanlı olduğu için hayatını kaybedeceğini ve sonunun ne olacağını bildiği halde hiç geri adım atmadan gitti oraya kadar yıllarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Ned in babasiydi o. Aerys cagirdigi icin king s landing e gidiyordu. Oradaki olayi da hodor a bagladilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 ak her sezon walder freyın olusunu beklemekten bıktım 5.bolum oldu hala yok ortada bu sezonda olmezse valla sovucem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 bonuSimo said: çocukların white walker yaptığı eleman tanıdık mı? cevap Çocukların ww yaptığı eleman nights king http://www.imdb.com/name/nm0298842/?ref_=tt_cl_t11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Suratımda ifade değişmeden izledim son dakikaları, sadece bir ara kolumdaki tüyler ürperdi. Böylece en sevimli gerizekalı da origin hikayesinin açığa çıkması ile hidayete erdi. Acab Bran ile Meera Coldhands ile karşılaşırlar mı? Bir de children of the forest'ın elinde aşırı güçlü silah var, çağının ötesinde bir patlama yaratabiliyor. Az biraz stratejik kullansalar şu zombi belasından kurtarırlardı ortamı. edit: Senaryo yazarları Kara Kule okumuş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 ramsay ve sand sneks olmayınca bölümün puanı 2 puan artıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar