Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

di

Öne çıkan mesajlar

k1nJo said:

paradoksalkedi said:

Jon Snow hakkında teori

Bu adam ölümsüz mü oldu şimdi? 3. bölümde bol bol işte senin geri gelmemen gerekiyodu, yok ben savaştım kaybettim şimdi öleceğim ama sen sonsuza kadar savaşacaksın vs geçiyor devamlı.

Bir de hangi ailenindi "ölen bir daha ölmez" geyiği var. bence kesin ölümsüz oldu jon snow gg wp.

_Rave said:

hayır ölümsüz değil beric dondariondan bildiğimiz üzere.tekrar reslenebilir ama ölse bile.

''what is dead may never die'' drowned god a tapan iron islanderların kullandığı bi söz.

evet muhtemelen ölümsüz değildir ama beric'i referans almak da ne kadar doğru bilemedim zira resleyenler aynı değil ya da reslenmesi için dua edenler diyelim.

katılıyorum, bi de işin içinde kurt ve warglık var. Tamamen aynısı değildir bence de.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Evet söylüyo da Meera da dizide çükübik bir role sahip olduğu için (muhtemelen kitapta daha fazla yeri vardır) pek de bi anlam ifade etmiyo.

Bölümde kabak gibi belirtilen şey için "ROBERT DİMİ O???" demişsin ya konu o şu anda :p Karakterin silik olması falan değil. Reed'i senin anlamanı beklemiyor yani yönetmen, gözüne sokuyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi bu Arya hiç kimse olduğuna göre artık arya stark değil mi yani.O intikam falan dalgası bitti mi öldüremicek mi listedekileri bide nası bi tarikat bu anlamadım bir kişi aslında herkez gibi bişi kitapta oranın geçmişini falan detaylı işliyo mu diziden çok bişey anlaşılmıyo

Bi teoride bu facelessmanin aryanın dans ustası olduğu yani zaten aryanın eğitimine daha o zamandan başladığı

Sosyal ağlarda paylaş

3.bölüm teoriler

Ramseye kuzeyi lanisterlara karşı bir arada tutacak bir Stark lazımdı. Sansa kacınca bu şansı kaçırmıştı. Rickon onun için altın tepsi. Tüm kuzeye Stark yönetimine çağıracak onuda kukla olarak kullanacak. Jon bu noktada büyük ihtimalle winldlingsleri - davosu ve mellisandrayı alacak , belki kuzeyden bir kaç lordda alabilir yanına ve winterfele yürüyecek Rickonu kurtarmaya. Lyanna büyük ihtimalle çocugu dogururken ölüyor ve Ned'e söylüyor babasını.

Sosyal ağlarda paylaş

3

robertın olsa reghar adamlarına korutmaz ayrıca ned neden gızlesın robertın 312213123 tane pıcı var zaten.

regharın olma ıhtımalı var ama o jon snow mu? yanı oyle olması mantıklı gelıo cunku ned cocuk konusunda kuralları esneten bı adam
sırf bu yuzden kafası gıttı herıfın

Sosyal ağlarda paylaş

Claiborne said:

yumy said:

howland reed'in koruduğu prens

Jon mu ki lan acaba adfd Yaş olarak tutuyor mu, kaç yıl öncesi o olay ortalama? Kitap okuyanlar cevap vermesin plz (kitapta geçtiyse tabi)

howland reed ned ile beraber. arthur dayne prensimiz burada olmamızı istedi diyor, içeride kimin olduğu belli değil.

Sağ ol. Gece gece beynim yanmış isimler girmiş birbirine... ama yıllar da tutuyorsa korunan yerden çıkacak bebenin o olduğunu düşünüyorum baya baya. Her şey yerine oturuyor asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

o adamın kafası bazı şeyleri keşfettiği için gitmedi mi

Bazı şeyleri keşfettiği için adamları öldürüldü, hapse atıldı ve çocukları ölümle tehdit edildi, sonunda keşfettiklerini inkar etmesi gerekti.

Öldürülme nedeni kuzeyi güneye saldırtarak littlefingerın yükselmesine moment oluşturmak. Bide yine littlefingerın kendini küçümseyenlerden intikam hesapları
Sosyal ağlarda paylaş

kuledeki prens

jon, rhaegar ile lyanna'nın çocuğu ya çok bariz bence. büyük ihtimal birbirlerini seviyorlardı. rhaegar da lyannayı, robert ayısından kaçırdı işte. ned gibi aile babasının piçi olması baya saçmaydı zaten. o da olaylar son aşamaya gelince kulede gerçeği öğrenecek işte. ned, jon'a sen benim kanımdansın, bir stark'sın falan da diyordu ilk sezonda.

Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

kuledeki prens

jon, rhaegar ile lyanna'nın çocuğu ya çok bariz bence. büyük ihtimal birbirlerini seviyorlardı. rhaegar da lyannayı, robert ayısından kaçırdı işte. ned gibi aile babasının piçi olması baya saçmaydı zaten. o da olaylar son aşamaya gelince kulede gerçeği öğrenecek işte. ned, jon'a sen benim kanımdansın, bir stark'sın falan da diyordu ilk sezonda.

neden piçim diye hayatı boyunca herkese yalan sıkıp, ona da baba rolü kesmek zorunda kalıyor o zaman? robert öldürür diye mi?

Sosyal ağlarda paylaş

teori

R+L=J in yeni expansionlarından biri R+L=J+M. Meera nın Jon'un ikizi oldugu yonunde. Jon u Ned, Meera yı Howland almıs ve buyutmus. Asoiaf wiki sine gore ikisinin de dogum yılları aynı ve lyanna nın olum yılı da aynı.

Hatta oynayan oyuncuların resimleri yan yana koyunca cok benziyorlar. Cast kararlarında sismanın da bir rol oynadıgını dusunursek olabilir gibi geliyor.

3 dragon 3 rider muhabettine yeni bir detay katabilir. Tyrion ın targaryen olmasını hayal eden bir teori var ama farfetched duruyodu hikayede.

Luke + Leia gibi olur. Ama meera bildigim kadarıyla stark ya da targaryenlara ozel bir 'karakter' koymadıgı icin de bu da biraz meh bir ihtimal duruyor.

Ayrıca

said:
OK, this is all great, but what would really put this over the top is if there was some story from history or a legend resembling this in some way. You know Martin likes drawing inspiration from some of his favorite stories and material.

Well, sure enough there is: the story of Romulus and Remus in the myth of Rome’s foundation.

The legend goes that after the king’s brother seized power of Alba Longa, he wanted to wipe out his bro’s bloodline by killing his heirs and forcing the king’s daughter Rhea Silvia into chastity. Well, of course, Rhea gave birth to the twins, Romulus and Remus, who survived by being carried down a river and getting suckled by what incredibly symbolic animal? A damn she-wolf.

The twins grow up ignorant of their true birth until finally learning about it, killing the king’s brother, restoring the king to the throne and founding a new city.

There’s more symbolism here than gold in all of Casterly Rock: The twin’s mother’s name Rhea seems oddly similar to Rhaegar, the king’s brother who’s hellbent on wiping out the heirs would be Robert Baratheon, growing up ignorant of their birth is a common theme and, c’mon, a she-wolf? You might as well have called it Mrs. Stark.

We call the theory new, but it has popped up before on Reddit and A Forum of Ice and Fire, though some have dismissed it as “Way. Too. Star. Wars.” But you can’t deny the evidence.

Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

Xenus said:

kuledeki prens

neden piçim diye hayatı boyunca herkese yalan sıkıp, ona da baba rolü kesmek zorunda kalıyor o zaman? robert öldürür diye mi?

adamın kız kardeşi nisanlıyken başka bi herife kaçmş evlilik dısı cocuk peydahlamıs
bunun cezası bizim töremizde recm direkt
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...