aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 bolumde sacma olmayan tek sey melis'in memeleriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Keşke khaleesi nin elbise de yırtılsaydı, o memeleri de görseydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 http://i.imgur.com/vJeIUr6.jpg http://i.imgur.com/ll9OLZQ.jpg http://i.imgur.com/QT5JQOg.jpg http://i.imgur.com/M5YLk9v.jpg http://imgur.com/a/MSh3G#YYEV46A recap de başlamış yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Bu tırt diziyi droplamamamın tek sebebi chryswatchesgot ya. Gerçi bölümün kendisi bu kadar absürd olunca parodisi pek anlamlı olmuyor, üstüne bir de tırt ve dağınık olunca yeterince güzel malzeme vermemiş. ama yine de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Sam said: 10 yıl backstab, kidney shot olan oyunu oynayıp sonra "arkadan tek bıçakta nasıl yatar olacak şey mi" diye veryansın etmek İşte o on yıllık tecrübe yanlış beklentiler yaratıyor. O adamın hitpointleri tek backstab ile sıfırlanmaz, hatta onu öldürmek için raid lazım, etraftaki muhafızları toplayıp 10 dakika boyunca adama vurmaları lazımdı gibi düşüncelere sebep oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 niye? gnome gelip taurene saplıyodu arkadan ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 bu dediğin daha doğru bir tespit olmuş. (tu) bu sonuncu da doğru. hepsi birbirinden doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Sam said: Köpekti, izbanduttu detaylarına kadar khal nasıl oldu da sözüne inandı şak diye esas saçmalık oydu bölümdeki. O tiple dothraki konusacak kac kisi varki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 benjani said: Keşke khaleesi nin elbise de yırtılsaydı, o memeleri de görseydik 100 kere gorduk. Ayrica dublor kullaniyor o sahnelerde bayadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 trailerda cıbıl cıbıl kaldığı bi sahne vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 kitaptan spo veriyor yalniz baltazar orada Asteroth said: aquila said: axedice said: spoilera al da, aglak dramasi cikmasin gene sezon basi. İzlemeyen adam girmesin abi konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 kitap sposu oldugunda belirtiverin gencler, baska topiki vardi zaten kitabin. 1 adamin hancler olmesi normalde lan idiyot onlari tehtid edmissin yillarin tecrubesi sende niye arkanda adam birakiyon? sorun burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 kitaptan bisey yok yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Fin said: Sam said: Köpekti, izbanduttu detaylarına kadar khal nasıl oldu da sözüne inandı şak diye esas saçmalık oydu bölümdeki. O tiple dothraki konusacak kac kisi varki diğer bütün dediklerini sallamadı o tiple dothraki konuştuğu halde, falanca khal'ın karısı kimmiş bunun bilmesi hadi neyse de, "evet o bendim" deyince inanması acayip yani. biliyorduysa baştan artislik yapmaması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 axedicein kitaptan kurdugunu dusundum ondan oyle dedim, tam postunu okumadim zaten yazdiklarini gorunce. kitabi okuyan birinin tahmin yurutmesi garip dicem ama sanirim daha kitapta bile net degil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Sam said: Fin said: Sam said: Köpekti, izbanduttu detaylarına kadar khal nasıl oldu da sözüne inandı şak diye esas saçmalık oydu bölümdeki. O tiple dothraki konusacak kac kisi varki diğer bütün dediklerini sallamadı o tiple dothraki konuştuğu halde, falanca khal'ın karısı kimmiş bunun bilmesi hadi neyse de, "evet o bendim" deyince inanması acayip yani. biliyorduysa baştan artislik yapmaması lazımdı. 1 drogonnun babasinin adini falan verdi. disardan birinin dil bilio olsa bile bu kadar detay bilio olmasi sasirtti herhadlde elki ondandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 dugunde gormustur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Dany i başta sallamamaları normal, dothrakilerin az da olsa valyrian görünümlü köleleri olabiliyor lyseni olan falan. Ne zaman bi kalisi gibi konuşuyor o zaman aa evet bu bizimkinin kalisisi diyor. Da khalın duluna el sürmem olayı canon mu değil mi emin olamadım. Gayet 2 defa tıklatıp öyle de bırakabilirdi dosh khaleene. Bide kitaptan spoiler vermiyorum keza kitaptan spoiler diye bişey kalmadı önüne geçtiler kitabın. Dolayısıyla tahminlerimi yazıyorum, axedice spoiler veriyor VÜÜEEAAAAĞĞ spoiğler vermesinler ÜEÜEEAAAĞĞ diye ağlamanın gereği yok. Ya da ağlayın tabi gözyaşlarınızın tadı daima hoşuma gider, ama az gürültülü böyle içten içe hıçkırıklarla ağlayın. aquila said: http://i.imgur.com/lC1YED3.gif Hahahaha ya şu gif dorne un direk özeti. Adam tüm ömrünü combat traininge adamış "baltasıyla evlenen" epic lvl norvosi bearded fighter/priest, ama pıçak tutmayı geçtim adım atmasını bilmeyen lvl1 yer elmasından tek backstabde yatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 tüm hislerime tercüman olan bir reddit kullanıcısı demiş ki Someone needs to resurrect Olly's parents for the sole purpose of killing them in front him again. Hain piç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Wildling çözüm süreci bitti. Alliser Thorne inlerine girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Emaleth said: tüm hislerime tercüman olan bir reddit kullanıcısı demiş ki Someone needs to resurrect Olly's parents for the sole purpose of killing them in front him again. Hain piç! :horace: Cok acimasiz gordum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 https://pbs.twimg.com/media/Cg9E3cWWIAAfEfA?format=jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 kitabin diziden ileride oldugu bir plot kaldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Cersei bir sahnede imana gelmiş gibi konuşuyordu. Onunla ilgili ne diyeceksiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 fırtına öncesi tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar