aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 vaes dothrak, drogo oldugunde gecmedi mi, ilk defa mi koydular onu dizide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 simdi jon'u ilk bulanlar cesedini kacirip sakladiysa butun kale jon'un oldugunden nasil haberdar oldu da yemek salonunda "kim oldurdu?!" diye cikistilar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 aquila said: vaes dothrak, drogo oldugunde gecmedi mi, ilk defa mi koydular onu dizide? Aynen ilk sezonda da geçiyordu orası orda bi sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Editor said: Aket-Atum said: Valvyn said: Jon Snow Şimdi eğer bir diriltme işlemi olmicaksa neden jonun cesedinin başını bekliyolar kaçıp gidebilirlerdi.Orda direk dümdüz söylemesede dirileceğinin bi göstergesi yapılan hareket.Kızıl kadında ben diriltirim falan muhabbetlerine girmedi hiç.Jon un arkadaşı olan eleman nie kuzeylilerden yardım istemeye gitti.Son sahne neden kondu onu hiç anlamadım yaşlanınca dedim heralde bişey falan yapacakda gitti yattı yani Ya Davos diyordu ya "onun yaptığı şeyleri görmediniz" falan diye, o lafın üzerine seyirciye OHA KARI CİDDEN ÇOK YÜKSEK LEVELMIŞ dedirtmek için bence o sahne Hayır ikinizde bilemediniz. Hatun inancını kaybediyor orda bana jhon yaşayacak diye göstermişti öncedende gösterdiği bazı şeyler olmadı vs diye kolyesini çıkartı ve kendi haline döndü. Yani Ateş senden bişi istemiyorum artik dedi haha bende böyle anladım o sahneden. belki bi twist gelir ayin falan rituelidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 eğer kızın sapladığı daggerda böyle +5 paralyzing poison falan yoksa gayet imkansız öyle lap diye iki diskin arasına saplandı falan o meyve bıçağıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 kari yatarken rahat uyumak icin sutyen cikartan kadinlar gibi kolye cikartiyor iste. sen olsan sen de uyuyamazsin oyle kalin metal ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Ya arkadaşlar kadın düşmanı mısınız? 1.50 boyunda meyve bıçağı bile tutamayan bi kadın neden 2.20lik eğitimli bir badigardı gafil avlayıp iki diskinin arasından pıçaklayamasın? #kızgücü https://gitlab.com/uploads/user/avatar/19615/Buttercup-1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 olm kadın dediğiniz sansa sanki ha. Gayet sağlam dövüşmüşlerdi https://coubsecure-a.akamaihd.net/get/b79/p/coub/simple/cw_timeline_pic/fe8f303636c/4bb3a159733db722004f5/med_1434608647_image.jpg bu sahnede ne kadar tehlikeli olduğunu göstermişti..... UGHHHHMMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 http://i.imgur.com/lC1YED3.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 olm oyle darbe mi olur? yapmayin ya. hayir sacmaligi da savunmaya gerek yok. bildigin dandiklik akiyor komple o kisimdan. tek duzgun sn'si yok o sectionda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 konu dorne oldu mu, dizinin kotulugu peakliyo zaten nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 son sahneden sonra çüküm bana küstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 stannis görseydi o ne hissederdi acaba smdzxnczxczasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 tek bende mi çağrıştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Benim gayet hoşuma gitti ilk bölüm olarak. Hound sahnesinde köpeklere bi çözüm bulsalar iyidi ama koca bölüme de bok atacam diye köpek sahnesi öne sürmek saçma bence. Bir suru konu yarım kaldıgı için ilk bölümde her konuya bir parmak atmış dogal olarak da çok karışık olmuş ama ileride her işlenen 1*2 konuya 1 bölüm desek baya güzel olacağa benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Bundan 3-4 yıl önce bu kadar hata bulmaya kasanlar lince uğrardı. Demek ki bu yıl da hayal kırıklığı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Gizli said: tek bende mi çağrıştı? benim de aklıma witcher 3 deki cadılar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 10 yıl backstab, kidney shot olan oyunu oynayıp sonra "arkadan tek bıçakta nasıl yatar olacak şey mi" diye veryansın etmek https://media.giphy.com/media/JXkmnUV3zwXx6/giphy.gif kum sinekleri iğrenç bıçaklayan hariç o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 İzledikten sonra xhamster falan takılacaktım.Şimdi cübbeli ahmet izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Sam said: 10 yıl backstab, kidney shot olan oyunu oynayıp sonra "arkadan tek bıçakta nasıl yatar olacak şey mi" diye veryansın etmek adamın yere düşüp kalkamamasına itirazım olmaz ama biraz çırpınmasını beklerdim şimdi. ellaria, doran'a muhtemelen tam kalbinden soktu bıçağı; herif hem cebelleşti hem yattı yere konuştu falan ama azman herif çoktan meftaydı bile asdsads gerçi çok önemsemiyorum böyle şeyleri, 1 yıldan sonra diziye yeni kavuşmuşuz zaten şimdi ilk bölümden kötülemeye gerek yok o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 ya öyle bakarsanız tek kılıç darbesi yiyip gıkı çıkmadan düşüp kalan GANİ dizide. gövdeye kılıç değdi mi bitiyor sanki yaşam o anda. kimse can çekişmiyor önemli bir char değilse. ya da özellikle yapmıyorlarsa hound vs lannister askerleri dövüşündeki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 dizi bitse de kurtulsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 80%i fiyasko zaten combatlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 arka sokakların aksiyon sahneleri daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Köpekti, izbanduttu detaylarına kadar khal nasıl oldu da sözüne inandı şak diye esas saçmalık oydu bölümdeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar