Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

di

Öne çıkan mesajlar

Editor said:

Aket-Atum said:

Valvyn said:

Jon Snow

Şimdi eğer bir diriltme işlemi olmicaksa neden jonun cesedinin başını bekliyolar kaçıp gidebilirlerdi.Orda direk dümdüz söylemesede dirileceğinin bi göstergesi yapılan hareket.Kızıl kadında ben diriltirim falan muhabbetlerine girmedi hiç.Jon un arkadaşı olan eleman nie kuzeylilerden yardım istemeye gitti.Son sahne neden kondu onu hiç anlamadım yaşlanınca dedim heralde bişey falan yapacakda gitti yattı yani

Ya Davos diyordu ya "onun yaptığı şeyleri görmediniz" falan diye, o lafın üzerine seyirciye OHA KARI CİDDEN ÇOK YÜKSEK LEVELMIŞ dedirtmek için bence o sahne

Hayır ikinizde bilemediniz.
Hatun inancını kaybediyor orda bana jhon yaşayacak diye göstermişti öncedende gösterdiği bazı şeyler olmadı vs diye kolyesini çıkartı ve kendi haline döndü. Yani Ateş senden bişi istemiyorum artik dedi haha

bende böyle anladım o sahneden. belki bi twist gelir ayin falan rituelidir
Sosyal ağlarda paylaş

Benim gayet hoşuma gitti ilk bölüm olarak. Hound sahnesinde köpeklere bi çözüm bulsalar iyidi ama koca bölüme de bok atacam diye köpek sahnesi öne sürmek saçma bence.
Bir suru konu yarım kaldıgı için ilk bölümde her konuya bir parmak atmış dogal olarak da çok karışık olmuş ama ileride her işlenen 1*2 konuya 1 bölüm desek baya güzel olacağa benziyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

10 yıl backstab, kidney shot olan oyunu oynayıp sonra "arkadan tek bıçakta nasıl yatar olacak şey mi" diye veryansın etmek

adamın yere düşüp kalkamamasına itirazım olmaz ama biraz çırpınmasını beklerdim şimdi. ellaria, doran'a muhtemelen tam kalbinden soktu bıçağı; herif hem cebelleşti hem yattı yere konuştu falan ama azman herif çoktan meftaydı bile asdsads

gerçi çok önemsemiyorum böyle şeyleri, 1 yıldan sonra diziye yeni kavuşmuşuz zaten şimdi ilk bölümden kötülemeye gerek yok o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

ya öyle bakarsanız tek kılıç darbesi yiyip gıkı çıkmadan düşüp kalan GANİ dizide. gövdeye kılıç değdi mi bitiyor sanki yaşam o anda. kimse can çekişmiyor önemli bir char değilse. ya da özellikle yapmıyorlarsa hound vs lannister askerleri dövüşündeki gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...