Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 tahmin o ha sen kitabı okuyup biliyorsan kayacaklar aha o zaman işte spoiler vermiş oluyon zaten artık kimin kitapci olduğuda belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Çünkü bu benim tahminim. Kitapta ne olacağını bilmiyoruz, diziyle kitap zaten ayrıldı belki 6. kitapta bu olaylar hiç olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 at izi it izine krştı ya neyin ne olduğu belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Ya baltacim. Cok ugrasiyorum soyle sacma seylerden huzursuzluk cikarmayayim diye ama zorluyosunuz. Tahminini de "bence" diye yaz. Korra konusunda oyle yaptik mesela, cok mutluyduk zira tahminin hem son bolumde neler olduguna dair bi beklenti olusturuyo hem de "lan acaba spo mu bu?" diye dusunduruyo insanlari, yine beklenti olusturuyo. Zor degil sunu engellemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 tahmin diye bütün kitabı yazabilirsiniz ya onun sınırı yok ki stanise kayacaklarını belirten hiç bir şey olmuyor bölümde mesela kalisi dragonuyla terketti, maskeliler korktu kaçtı geri kalanlara ne olacak bir önemi kalmıyor belki hiç göstermeycekler bile ne yaptıklarını direk konseyle başlatcaklar ama stanisde öyle değil büyüler yapıldı, kuzey baskın yaptı, devamı gelmedi neyin tahminini neye göre yapıyorsun derler kardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bence bir sonraki sezonda jon snowu delik deşik edicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 axedice said: Çünkü bu benim tahminim. Kitapta ne olacağını bilmiyoruz, diziyle kitap zaten ayrıldı belki 6. kitapta bu olaylar hiç olmayacak. Tahminler, yorumlar falan spoiler artık anladığım kadarıyla, çünkü konuyu okuyanlar ayırt edemiyor spoiler mı veriliyor diye. Maskeliler Bundan sonra yemez, boru değil dragonlar geldi, dragon fear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 İyi de bence dersem aaa acaba spoiler mı yedim diye ağlayan bir xaenini gözümde nasıl canlandırayım? İşin eğlencesi nerde kaldı? Melissandre aslında the othersın ajanı yazdığımda mesela, önüne bence eklersem barbunun gözyaşlarını nasıl sağabilirim? Hiç bizleri düşünmeyin zaten, hep şikayet edenlerin tarafını tutun =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Llama said: film le dizi aynı şey değil ama ya Abi misal ben sense8 in tum bolumlerini izledim cogu kisi 3-4. Bolumde basayim geceyim herseyi o zaman. Ayip ya saygisizlik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 9.bolum maskeliler Valla oyle pek de korkmuslar gibi degillerdi, gayet sislediler dragonu. Hani dragon deyince mizrak falan islemez gibi geliyodu, baya hayal kirikligina ugratti dragon olayi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Başlığa kitaptan spo yasağı da ekler misin di, sıkıntı olmasın yine. Ejderin hiç pulu falan yoktu zaten löp löp etti üstü başı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 axedice said: İyi de bence dersem aaa acaba spoiler mı yedim diye ağlayan bir xaenini gözümde nasıl canlandırayım? İşin eğlencesi nerde kaldı? Melissandre aslında the othersın ajanı yazdığımda mesela, önüne bence eklersem barbunun gözyaşlarını nasıl sağabilirim? Hiç bizleri düşünmeyin zaten, hep şikayet edenlerin tarafını tutun =/ Senin gibi yapani dusunmuyorum abi zaten. Direkt atiyorum bolumden. Nasi isinize gelirse artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 di said: 9.bolum maskeliler Valla oyle pek de korkmuslar gibi degillerdi, gayet sislediler dragonu. Hani dragon deyince mizrak falan islemez gibi geliyodu, baya hayal kirikligina ugratti dragon olayi. =) https://pbs.twimg.com/media/CHC8bRMW8AA3JVM.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 dragon yavru abisi daha derisi kalınlaşmamış eğer mızrap böyle giriyorsa final halinde, 1 balista ikiye böler asdads QUEEN OF DRAGONS FIREEEEEEEEEEEEE QUEEN OF STERILE MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 di said: 9.bolum maskeliler Valla oyle pek de korkmuslar gibi degillerdi, gayet sislediler dragonu. Hani dragon deyince mizrak falan islemez gibi geliyodu, baya hayal kirikligina ugratti dragon olayi. =) Maskeliler Tamam şişlendi de, sonuçta dragona bir şey olmadı, hatta kendine kızarmış maskeli hazırladı iki düzine kadar. Tahminimce gerek görmediği için şişman büyümesine ara verdi, bir daha ki sezona daha da büyütür onu. Bir de bundan iki tane daha var. Dragonların zaten pek yerden olaylara müdahele edeceğini sanmıyorum, olayları bu zaten, Khalesi hava kuvvetleri, uçarken zor saplarlar o mızrakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 finalden beklentim khalesiyi bir daha göstermeyecekler muhtemelen o hikaye bu sezonluk sonlandı bence. arya bir cinayet işleyecek gibi. hatta westerosa doğru yola çıkabilir tekrar. akgezenler bi süre piyasada olmayacaklar bence. en yakın sornaki sezonun sonuna doğru. sansa ve stannisle yiyecekler finali bence. belki ufak bi hodor süprizi yaparlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ne ara diziye döndük : ) herkes spo yapmaya da başlamış demekrosi her zaman iyi bir şey değil işte yaşasın faşizim yaşasın diktatör di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 s5 ep9 ya 8. bölümü izleyen stannis abv yazınca ne denmek ıstedıgını tahmın edebılır. Bi nevi spoiler oluyo oda.(ciddiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Cicek gibi oldu topik cicek. Spoiler'iniza saglik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 dur şimdi dur, başına "bence" koyunca spoiler serbest mi? bu mudur olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 biri köylü diliyle anlatsın arkadaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bence con snow'un annesi cercei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 senin iyiliğine çalışıyorum aslında ama haberin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ben kim oluyorum burada? kitap okumamış, spoiler yemekten korkan biri diyorsan boşuna, ben aklıma esince wikiliyorum zaten her şeyi. onun haricinde bölümlerle alakalı yazdıklarımın hepsini de spoilera zaten alıyordum. bana dokunan bir olay yok yani burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 s5ep9 stannisin öleceği kesin gibi bişi ya, aptal çünkü. Ayrıca kinslayer oldu oda ayıb s5ep8 sansayı merak edıyorum ben, yanı yanına aldı tirbişonu ramseye sokabilirse (Kİ HİÇ BECERECEGINI ZANNETMIYORUM) cok sasırtır benı yalnız trionla dıgerlerı arenada kaldılar oyle dımdızlak? maskelılerın onları oldurmesını ne engellıcek? bence kalesi bi sonraki bölüm bütün şehri yakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar