Norak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Spoiler Bran ve NK olayi bitti, baska aciklama falan vermezler, hele brana birdaha dialog bile yazacaklarindan supheliyim asd zaten bisi yapmiyor. zaten gerek yok binlerce yillik lore tarih falan hak getire ninja god arya var yeterli hersey icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 4 Spoiler burdaki cogu yaziya katiliyorum. Demin seyrederken heyecandan bunlari dusunmuyor insan da, umarim NK WW olaylarini boyle sig bir sekilde birakmazlar, daha bi derinlik verirler. Arya dunyayi kurtardi hebelee olmaz. Bir de nerdeyse 1 sezondur boyle mistik islere girince, insanligin otesinde bir dusman yaratip bir bolum sonra cersei nin bizans oyunlarina geri donmek tad kacirir hakikaten. Bolum olarakta simdiye kadar izledigim en iyi dizi bolumlerindendi, boyle heyecani en son BSG de yasamisimdir heralde. Bir de senaristler adam oldurmeyi bilemiyor, suprizli isim olmeyecek dediydim kendi kendime nitekim de oyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 eldar anlamamazlıktan geliyo heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 9 saat önce, GONDARCENGIZ dedi ki: 5 cibigaytlık versiyon izledik abi, leş gibi karanlık, savunmayın plz. @sanssizsansli @Flassh hiç indirmeyim o zaman ya, ben de bein kalitesiz yayın verdi falan sanıyodum şimdi yorumları görünce anladım herkesin rahatsızlık duyduğunu, 1080p falan fayda etmiyor mu? çamur gibiydi görüntü, savaş sahnelerinden bi bok anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 etmiyor kim nasil encode etmisse becerememis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
openyoureyes Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 (düzenlendi) abi MediaPlayerClassic(BE) yukluyorsun, sonra MadVR yukleyip ayarini yapiyorsun. encoding/decoding tarafi seni asiyor belli. // 5gb download ettigi dosyanin 3gb'inin 5.1 ses oldugunu bilmeyen yazmasin pls. Nisan 29, 2019 openyoureyes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Kafam daginik, basliga girmisim, spoilerlari okuyorum haberim yok sjfkg. Iyi ki okudugum seyi de anlamadan okuyormusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 bran'ın olayı Spoiler çok büyük bir twist gelmiyecek ise, bran'ın ve three eyes raven ın olayının sadece bu olduğunu düşünüyorum. nedense insanlar brane super kahraman gözuyle bakmış. ama tek amaçlı kaderi sağlamaktan öte değil, onun için insanları manipule edip o yola sokmak. nasıl three eyes raven branı manipule edip duvarın arkasına gönderdi; branda nights kingi oraya çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 encode ile ilgisi yok bayağı karanlık çekilmiş sahneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 3. bölüm bok gibiydi dendi mi? çünkü bok gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 bok gibiydi bölüm ama şunun farkına varmak lazım. her şey bütçe gençler. oyuncu maaşları, cgi yüksek adamlar diziyi kısaltıp hızlıca bitirelim demişler. spin off yapıpta yeni oyuncularla daha düzgün bütçeyle devam edecekler. düşük bütçe olması ama bu kadar boktan senaryo olmasını gerektirmiyor. bu adamlar bir de yeni star wars trilogy çekecekmiş. bi bok olmaz bu arkadaşlardan çünkü şuraya yazıyorum bu malların hepsinde daha iyi diyalogda yazarım, hikayeye derinlikte katarım ve bunu bedavaya yapabilirdim. böyle bir settingi kurmak zor iş, belli bir yere getirmekte ama sonrası gerçekten senin yazarlık yeteneğin ve bu konuda çok havada kaldı dizi. bir lost değil ama ben tatmin olmadım şu 3 bölümde, zaten fazla fanatiği de değilim umurumda değil ama fazla beklentiyi yükseltmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 2 saat önce, S-H dedi ki: hiç indirmeyim o zaman ya, ben de bein kalitesiz yayın verdi falan sanıyodum şimdi yorumları görünce anladım herkesin rahatsızlık duyduğunu, 1080p falan fayda etmiyor mu? çamur gibiydi görüntü, savaş sahnelerinden bi bok anlayamadım. bütün sahneler için değl şu yazdığım, o haftalardır söyledikleri "gelmiş geçmiş en büyük savaş sahnesi on tv, bla bla" muhabbetinin geçtiği o sözüm ona epic olması gereken sahneler leş gibi karanlıktı, gidin açın helms deep izleyin sonra buna bakın. ne demek istediğimi anlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Spoiler beni tek ırgalayan "aksiyon saçmalıkları" denilen şeyler ya. ölülerin ana karakterleri flankleyememeleri flankleselerde ölmeyecekse öldürememeleri falan. işte jon snowun hayvan gibi ayağa kalkan bissürü ölünün arasında kalıp sonra bir anda hepsini döver pozisyona geçmesi. ölülerin ana karakter olmayan insanları çatır çutur öldürürken ana karakterleri 3 saat duvar dibinde öldürememeleri. heralde aryanın nk'yı öldürmesiyle aynı anda olursa çok cheesy olur diye düşünmüşler ama bu sefer de saçma olmuş. valla arkadaş. açıkçası bu diziye oturup burda zikko bölümleri bile sahne sahne analiz yapanları ya da teori kasanları hiç anlayamadım. ama belli bi seviyesi fln vardı gözümde bu hareketler onun altında kaldı biraz benim için. yine de heyecan ve merakla aralıksız izledim. benim için yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 ne izledim la ben ne gereksiz uzatmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 (düzenlendi) Spoiler arya o kadar kişi arasından nasıl geçti yahu arya ile ilgili soru Nisan 29, 2019 Llama tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 ben gerçekten abartmıyorum bein tv'de sorun vardı ve düşük çözünürlükte yayın verdiler diye düşünmüştüm, alternatif korsan link falan aradım hatta bi ara ama bulamadım. 3. bölüm iyiydi kötüydü diye yorum bile yapmıyorum. Spoiler ejderhaların dövüştüğü sahnelerde hiçbir şey göremedim gerçekten sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Az önce, Llama dedi ki: Gizli içeriği göster arya o kadar kişi arasından nasıl geçti yahu Spoiler walker şekline girip sızdı diye düşündüm ama bilmiyorum öyle koştura koştura gelmemiştir herhalde ama NK sezemiyor mu acaba bunu veya bran'a odaklandı diye mi farkedemedi emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 yazarlarin olayi binlerce sayfayi anne seviyesine indirip basitlestirmek ki daha cok izlensin, funko poplar daha cok satsin falan. halbuki durum su: surda eleman baya guzel aciklamis: Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Spoiler Boss ölünce bütün yancılarının da ölmesi bitsin artık ya. Artık senaryo yazamadıkları için ekrana para atıyorlar resmen ama GOT bütçesi bile yetememiş hikayenin boktanlığını kapamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 6 saat önce, k1nJo dedi ki: İçeriği gizle ohoo sen ne diyon adamlar zıpkın yauv neyse bu sefer gündüz savaşcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 bu ölüler niye bütün olarak kaldı hep çelik ve taşla ölünce bunlar toz buz olmuyor muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 39 dakika önce, Norak dedi ki: surda eleman baya guzel aciklamis: İçeriği gizle of çok güzel yazmış +10000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 white walkerlar öyle ölüyo heralde onlarda bi cacık yapmadı asdgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 1 saat önce, Milamber dedi ki: bok gibiydi bölüm ama şunun farkına varmak lazım. her şey bütçe gençler. oyuncu maaşları, cgi yüksek adamlar diziyi kısaltıp hızlıca bitirelim demişler. spin off yapıpta yeni oyuncularla daha düzgün bütçeyle devam edecekler. düşük bütçe olması ama bu kadar boktan senaryo olmasını gerektirmiyor. bu adamlar bir de yeni star wars trilogy çekecekmiş. bi bok olmaz bu arkadaşlardan çünkü şuraya yazıyorum bu malların hepsinde daha iyi diyalogda yazarım, hikayeye derinlikte katarım ve bunu bedavaya yapabilirdim. böyle bir settingi kurmak zor iş, belli bir yere getirmekte ama sonrası gerçekten senin yazarlık yeteneğin ve bu konuda çok havada kaldı dizi. bir lost değil ama ben tatmin olmadım şu 3 bölümde, zaten fazla fanatiği de değilim umurumda değil ama fazla beklentiyi yükseltmeyin. got’a düşük bütçeli mi dedin ben mi yanlış anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 1 dakika önce, Fistan dedi ki: white walkerlar öyle ölüyo heralde onlarda bi cacık yapmadı asdgg hakket ha bari biri jonla kapışaydı biraz toz olmuş zombi görürdük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar