mascio Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Spoiler arya'nın ölmeme ihtimali yok benim gözümde bu arada. sonuçta borçlu olduğu ölümler var şu anda ve sanmıyorum yani öyle kolay kolay "neyse ya bu da ayrıldı bizden" tadında bir tepki vereceklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 (düzenlendi) 27 dakika önce, mascio dedi ki: İçeriği gizle arya'nın ölmeme ihtimali yok benim gözümde bu arada. sonuçta borçlu olduğu ölümler var şu anda ve sanmıyorum yani öyle kolay kolay "neyse ya bu da ayrıldı bizden" tadında bir tepki vereceklerini. Spoiler belki ayrıldı değilde all according to keikaku gözüyle bakıyolardır :d Nisan 19, 2019 Jaegerjaquez tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 (düzenlendi) leak var diyorlar ep2 edit: yep %100 Nisan 21, 2019 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 36 dakika önce, Norak dedi ki: leak var diyorlar ep2 edit: yep %100 leak doğru acaba sadece 2. bölüm mü ben hepsi diye duydum. 540p oldugu söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 ben sadece 2'ye baktim gerisini bilmiyorum, izliyorum su an ben. intro ve outro cikarilmis onlari ekleyince onceden soylenen bolum suresiyle de uyusuyor suresi. hd degil ama kotude degil, altyazi falan yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 (düzenlendi) ö.m.den fişekler misin bi? buldum torrentte xd Nisan 21, 2019 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 5 dakika önce, µh dedi ki: ö.m.den fişekler misin bi? buldum torrentte xd öm alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 (düzenlendi) Abi kalitesi kötü bu arada, şimdi izlemeyi bitirdim aceleye de gerek yok yarın ağzınızın tadıyla izleyin isterseniz. İlk bölümdeki diyaloglar vs. çok kötüydü ve bölüm çok aceleye gelmiş duruyordu, 2. bölümde daha iyi işlenmiş bence. Spoiler Millet internette sövüyor gene bir şey olmadı diye ama gerekli altyapıyı oluşturması, kıskaç altındaki insanların psikolojisini yansıtması vs. açılarından güzeldi bence bu bölüm. saving ryan'da nazi saldırısı öncesi oturup konusuyorlardı, ordaki gibi yarı duygusal bir ortam vardı. Bran'in things we do for love dediği yerde kahkaha attım bu arada çok iyiydi xd xd Bi de bu night kingin herkesi zombi yapıp sonsuz gece getirmesi olayı narutodaki infinite tsukuyomi olayını hatırlattı. Nisan 21, 2019 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 gerek yok ya, hafta hızlı geçti zaten, sabaha imax 3d snoppy 1080p bluray hebeley izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 torentten spoiler vermek lel ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Spoiler kezban hemen mal mülk peşine düştü gerçeği öğrenince. bone'la altyazı mı beklesek acaba derdine düştüm önce sonra /r/freefolk'ta biri "Dont worry about that mate, its easy to follow since the writing is dogshit. Used to need subtitles myself in the first couple of seasons because the writing was so complex. Now its like my little brother wrote this script." diye yazmış, görünce aman neyse dedim. izledim harbi dogru asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 basladi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 (düzenlendi) Hoff gecistirme bir episode daha. Kaldi 4. Source material olmayinca bu kadar. Nisan 22, 2019 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 (düzenlendi) zaten 6 bölüm yapıyorsunuz, bari geçiştirme bölüm yapmayın ya Nisan 22, 2019 Lopeth tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 izlemedim 2yi ama aryayı accık soymuşlar, ondan geçiştirmişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 (düzenlendi) Spoiler Ya savas oncesi atmosferi falan iyi hos da, gereksiz uzatilmis gibi geldi. Haftaya Hound, Lady Brienne, Beric, Davos mavos ne kadar yan char varsa hepsi gidecek belli. Tormund'da gidici. Ha bu arada kimse de Bran'e sen necisin nereden biliyorsun demiyor. Sanki herkes 3-eyed raven muhabbetini biliyormus gibi. Nisan 22, 2019 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 girişte broşür dağıtıyor tekerlekli iskemlesiyle. engelli olduğundan kırmamak için alıyor herkes broşürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 (düzenlendi) 1 saat önce, Sotto dedi ki: Gizli içeriği göster Ya savas oncesi atmosferi falan iyi hos da, gereksiz uzatilmis gibi geldi. Haftaya Hound, Lady Brienne, Beric, Davos mavos ne kadar yan char varsa hepsi gidecek belli. Tormund'da gidici. Ha bu arada kimse de Bran'e sen necisin nereden biliyorsun demiyor. Sanki herkes 3-eyed raven muhabbetini biliyormus gibi. Hound, Mountain ile dövüşmeden ölmez gibi geliyor. Brienne de ölmez diye tahmin ediyorum. Nisan 22, 2019 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Kotu bolumdu bence, 1-2 olay keyifliydi sadece. Filler bolum yapmayi basarmislar 6 bolumluk final sezonunda. Spoiler brien’in olay keyifliydi, iyi oyunculuk olunca resmen duygulaniyor insan. Jon’un aciklama sahnesi o kadar kotuydu ki sinirlendim resmen. Boyle mi konusulur bu khalesi ile. Kimse Bran’e “sen kimsin ya?” demiyor, tyrion dedi, onu da gostermediler, reaction veren bir sahnesi olmadi falan. Taktik sahnesi 1 sahne sadece. Boyle buyuk bir olayin taktigini, planlamasini, gerilimini daha iyi vermeleri gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Bölümün en beğendiğim anı bittiği andı. Ne de olsa 3. bölüm bi aksiyon göreceğiz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Spoiler Bölüm üzerine düşündükçe sinirleniyorum resmen. Nasıl bu kadar ruhsuz bir bölüm çekebiliyorlar aklım hayalim almıyor. Ölüme gidiyorlar, undead'ler geliyor lan, hiç birinde ne korku var, ne çaresizlik var, ne plan yapmak var, ne "koy vermişlik" var... Düz, duygusuz oyunculuk dolu. Hani savaştan önce son anlar atmosferi de yok hiç, yalandan aşk meşk sahneleri ile doldurmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 arkadaş içeçek bulmak ne zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 (düzenlendi) buldum. her kesin tekrar barışması çok hoş olmamış mı ya sıfırdan başlangıç Spoiler ulan aryanın da götünü başını gördük ya la şaka maka dizi bitmeden hey yavrumun aslanı Nisan 22, 2019 Llama tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar