sacrolash Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 2. bolum fragmanina baktim goygoy gene pef Spoiler danny kingslayer i almis karsisina affediyo galiba 3. gunun safaginda geliyorlar geyigine bi bolum daha yicekler heralde cuksuz greyjoy jamie brienne falan yicek 2.bolumu 9-6 mesaili patiler aksam 8-9 gibi gelirler dfsgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 (düzenlendi) ayak tüylerim bile havaya kalktı be edit: ikinci bölüm fragmanı için yapılan bir yorumdur Nisan 15, 2019 Llama tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Bence güzel bolumdu daha nolsun. Dizide pek malzeme kalmadı savaşı bekliyoruz işte sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 5 dakika önce, sacrolash dedi ki: 2. bolum fragmanina baktim goygoy gene pef Gizli içeriği göster danny kingslayer i almis karsisina affediyo galiba 3. gunun safaginda geliyorlar geyigine bi bolum daha yicekler heralde cuksuz greyjoy jamie brienne falan yicek 2.bolumu 9-6 mesaili patiler aksam 8-9 gibi gelirler dfsgsg affetme olmaz sansanın gözüne girmesi lazım sarı kızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Spoiler Bran'ı sabaha kadar avluda bırakmaları sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 (düzenlendi) 10 saat önce, zeper dedi ki: Gizli içeriği göster bana sanki Targeyran isareti gibi geldi? daha onceki olen insanlari da atlari filan mesela hep o sekilde dizdiler...ote yandan Targeyranlarda ilk insanlardan geldigi icin? belki de onunla alakalidir. O cocuk cok urkutucuydu ama ya. Targaryenler ilk insanlardan gelmiyor. Targaryenler Westeros'a aşağı yukarı 300 sene önce gelmişler, ilk insanlarin gelişi ise 10.000 yıldan daha eski. Nisan 15, 2019 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Spoiler Sonda nbir önceki sahne, şu kuzeyde bir tarafta Beric'in diğer tarafta da Nights Watchcuların olduğu. Soğuk bir yerde tedirgin adamlar, grotesk bir görüntü ve ateş ile öldürülen bir yaratık. Direkt The Thing değil miydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Daha kötü got bölümleri gördü bu gözler, en azından out of character bir saçmalık yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 keşke 15 yaşında izleseydim şu diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 sezona giris bolumu olarak iyiydi iste normal bir bolum, zaten bolum sayisi az oldugu icin kapanacak cok kapak var hikayede o acidan kostura kostura gidecegi gayet belli bastan herseyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 gayet güzeldi ya solid bi giriş oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Şu ejderhaya binme işini çok abarttılar eyer yok bir şey yok elle tutunarak nasıl duruyorsun abi öyle hayvan 100km hızla yana falan yatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Bu dizi bana çocukluğumuzun içeceği Link’i hatırlattı. Olsa da içsek keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 18 dakika önce, paradoksalkedi dedi ki: Şu ejderhaya binme işini çok abarttılar eyer yok bir şey yok elle tutunarak nasıl duruyorsun abi öyle hayvan 100km hızla yana falan yatıyor hadi jon snow tutunur adeleli çocuk ama danaris nasıl tutunuyor o patlıcan kollarıyla onun açıklaması yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 7 saat önce, Komutan dedi ki: Targaryenler ilk insanlardan gelmiyor. Targaryenler Westeros'a aşağı yukarı 300 sene önce gelmişler, ilk insanlarin gelişi ise 10.000 yıldan daha eski. peki targeyranlar nereden geldi. Ilk insanlar geldi ondan sonra evilirip Targeyran Stark aileleri olustu biliyorum. Bir de bir yerde Starklar ilk insanlarin soyundan geliyor diye bisi duymustum. Kisaca hepsi birbirine girdi haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 8 saat önce, progamer dedi ki: İçeriği gizle Bran'ı sabaha kadar avluda bırakmaları sdf Spoiler ahahahah aynen I am waiting an old friend diye diye cocuk dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 3 dakika önce, zeper dedi ki: peki targeyranlar nereden geldi. Ilk insanlar geldi ondan sonra evilirip Targeyran Stark aileleri olustu biliyorum. Bir de bir yerde Starklar ilk insanlarin soyundan geliyor diye bisi duymustum. Kisaca hepsi birbirine girdi haha. https://gameofthrones.fandom.com/wiki/House_Targaryen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Lan dizide herkes bir serpildi guzellesti , brann iyice cemaatci tiplere benzedi bir takkesi eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 bu abla binebilir mesela eyersiz dragona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 24 dakika önce, zeper dedi ki: peki targeyran ayri kitabi var sirf bunlarin sulalesini anlatan: https://www.amazon.com/Fire-Blood-Thrones-Targaryen-History/dp/152479628X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Nasıl bir sub ve post o öyle hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Lost tan da beter bozacak sıkı durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 2 saat önce, Dark_Soul dedi ki: Lan dizide herkes bir serpildi guzellesti , brann iyice cemaatci tiplere benzedi bir takkesi eksik. Ahaha Brann cidden komik duruyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar