Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

di

Öne çıkan mesajlar

Dothrakileri ve dragonları sonunda tam potansiyeliyle iş başında gördük.

Yalnız 5 pixellik izlenecek bölüm değilmiş cidden, savaş sahnesi filan hd izlemelik, pişman oldum 2 gün beklemediğime.

Fistan said:

öldürürler öldürüyo dersiniz öldürmezler öldürmüyolar diyoruz asdf

ya iyi de bu bölümdeki salaklığın 10 da 1 ini yaptı diye çatır çatır geberen karakterler var, bırak ta dragona bodoslama dalan adamı niye öldürmediniz lan diye senaristlere söylenme hakkımız olsun :p

Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Dothrakileri ve dragonları sonunda tam potansiyeliyle iş başında gördük.

Yalnız 5 pixellik izlenecek bölüm değilmiş cidden, savaş sahnesi filan hd izlemelik, pişman oldum 2 gün beklemediğime.

Fistan said:

öldürürler öldürüyo dersiniz öldürmezler öldürmüyolar diyoruz asdf

ya iyi de bu bölümdeki salaklığın 10 da 1 ini yaptı diye çatır çatır geberen karakterler var, bırak ta dragona bodoslama dalan adamı niye öldürmediniz lan diye senaristlere söylenme hakkımız olsun :p

çünkü senaryoda başka bi akıbeti vardır adamın ama diziye wuhuucu brocu tayfayı çekebilmek için zorluyolar sıkça bikaç sezondur böyle sahneleri. ha çekimleri görselliği falan çok çok başarılı şu sahnelerin ama dizinin orjinalliği gerçekçiliği iken grrmnin materyalinden uzaklaştıkça sıradan fantastik bi yapıma dönüyor. zaten kitabı bekleyen tayfa için dizinin senaryosunun pek bi önemi kalmadı onun için rahatsızlık vermiyor mesela bana bunlar.görselliği tatmin ediyor mu, ediyor.

ilk sezon memesi kesildi diye nalları diken khal drogo ve geçen sezon 3 kere bıçaklanıp ardından assassins creed çeken arya araısndaki kontrast grrm ile dizi senaristlerinin materyale bakış açılarını çok güzelce özetliyor aslında.onun için çok ciddiye almamak lazım dizinin ortaya koyduğu hikayeyi.merak eden kitabı okur çıkınca.
Sosyal ağlarda paylaş

dizinin orijinalliği gerçekçiliğinden mi?

hikayenin temeli dragonglass ile bıçaklanan bir insanın night king'e dönüşmesiyle başlıyor neredeyse abi hangi gerçekçilik o?

ejderhalar uçuyor, ölüler diriliyor, biri suratını değiştiriyor diğeri geçmişi geleceği görüyor etkiliyor falan.

daha gerçekçi hiçbir şey görmemiştim şu ana kadar adeta hayatımızdan bir günün belgeseli gibi.

gerçi devamında memesi kesildiği için ölen drogo falan denmiş. şey drogo kesildiği için değil zehirlendiği için öldü bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

hikayenin temeli dragonglass ile bıçaklanan bir insanın night king'e dönüşmesiyle başlıyor neredeyse abi hangi gerçekçilik o?

ejderhalar uçuyor, ölüler diriliyor, biri suratını değiştiriyor diğeri geçmişi geleceği görüyor etkiliyor falan.

daha gerçekçi hiçbir şey görmemiştim şu ana kadar adeta hayatımızdan bir günün belgeseli gibi.

gerçi devamında memesi kesildiği için ölen drogo falan denmiş. şey drogo kesildiği için değil zehirlendiği için öldü bu arada.

hayır sjw evreninde gerçek bir alpha erkeği olduğu ve uyum sağladığı evrende güç ile istediği her şeye sahip olduğu için öldü. ölen hayatın bizim yorumumuzdan (öznelliğimizden) etkilenmeyi reddeden materyal gerçekliğiydi. gerçekliğin ölümüyle beraber başladı ejder olayı vs de.

http://fotocdncube.gazetevatan.com/vatanmediafile/HaberIciResim/2016/06/07/--2208034.Jpeg

mesele zehir değil sen hâlâ anlamadın mı?
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

abi nası bi düz mantıkla anlıyosun okuduğun şeyi valla ağzım açık kaldı. dizileri filmleri sizin gibi adamlar için böyle tane tane anlatıp içine eder oldular, kusura bakma ama ben üşeniyorum açıklıyamayacağım sana.

drogoda zehirden falan değil direk enfeksiyondan ölüyor.onuda bilmiyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece tutarlilik degil. A song of ice and fire zaten beni gercekciligi ile kendine baglayan bir fantastik seri idi mesela. Bu demek degil ki buyu fln yok. Gercekciligin tek boyutu yok cunku. Misal kitabin ana karakterinin herseyi honorable yapmaya calismasi, sonunda da bu ozelligi sebebiyle oldurulmesi, aptalca yapilan hareketlerin cezalandirilmasi vs. Ne bileyim bu bircok filme/kitaba kiyasla gercekci hale getiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...