k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 torrentleyin abi. 1337x'te var. 290 mb bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 240p hakkaten izlediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 izledik iyiydi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 240 değil 360p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 yarinda iste highlight olan yerleri soyle bir hd izleriz tamam leakin devami yok heralde yoksa hepsini koyarlardi simdiye lop diye https://68.media.tumblr.com/391f7679026e66f9c2d2fbb38b5bee58/tumblr_nocr8pIdm81uvyyjko1_1280.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 valla zamanında 480 film izliyoduk bana koymadı, tam ekran izlemeyince ekranın ortasına ayarlayınca çekilir kıvama geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 başlayayım dedim gözüm kör oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 spolarına 7x4 yazmayanlar yüzünden spo yedik. haberim yoktu leak olayından :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 axedice said: @Scorch o drogon. Siyah olan. Viserion altın/beyaz olan. Rheagal da yeşili. tv'nin calibrasyona ihtiyacı var o zaman ben direk yeşil diye izliodum sşdkfljsdfş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Dothrakileri ve dragonları sonunda tam potansiyeliyle iş başında gördük. Yalnız 5 pixellik izlenecek bölüm değilmiş cidden, savaş sahnesi filan hd izlemelik, pişman oldum 2 gün beklemediğime. Fistan said: öldürürler öldürüyo dersiniz öldürmezler öldürmüyolar diyoruz asdf ya iyi de bu bölümdeki salaklığın 10 da 1 ini yaptı diye çatır çatır geberen karakterler var, bırak ta dragona bodoslama dalan adamı niye öldürmediniz lan diye senaristlere söylenme hakkımız olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 sdf abi 7 aylık mısınız cidden neyse ben pazartesiye kadar dönmeyeyim bu topice nolur nolmaz https://i.gyazo.com/c204d0553476de9a5eafd781ad5beee5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 ShadowFury said: Dothrakileri ve dragonları sonunda tam potansiyeliyle iş başında gördük. Yalnız 5 pixellik izlenecek bölüm değilmiş cidden, savaş sahnesi filan hd izlemelik, pişman oldum 2 gün beklemediğime. Fistan said: öldürürler öldürüyo dersiniz öldürmezler öldürmüyolar diyoruz asdf ya iyi de bu bölümdeki salaklığın 10 da 1 ini yaptı diye çatır çatır geberen karakterler var, bırak ta dragona bodoslama dalan adamı niye öldürmediniz lan diye senaristlere söylenme hakkımız olsun :p çünkü senaryoda başka bi akıbeti vardır adamın ama diziye wuhuucu brocu tayfayı çekebilmek için zorluyolar sıkça bikaç sezondur böyle sahneleri. ha çekimleri görselliği falan çok çok başarılı şu sahnelerin ama dizinin orjinalliği gerçekçiliği iken grrmnin materyalinden uzaklaştıkça sıradan fantastik bi yapıma dönüyor. zaten kitabı bekleyen tayfa için dizinin senaryosunun pek bi önemi kalmadı onun için rahatsızlık vermiyor mesela bana bunlar.görselliği tatmin ediyor mu, ediyor. ilk sezon memesi kesildi diye nalları diken khal drogo ve geçen sezon 3 kere bıçaklanıp ardından assassins creed çeken arya araısndaki kontrast grrm ile dizi senaristlerinin materyale bakış açılarını çok güzelce özetliyor aslında.onun için çok ciddiye almamak lazım dizinin ortaya koyduğu hikayeyi.merak eden kitabı okur çıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 dizinin orijinalliği gerçekçiliğinden mi? hikayenin temeli dragonglass ile bıçaklanan bir insanın night king'e dönüşmesiyle başlıyor neredeyse abi hangi gerçekçilik o? ejderhalar uçuyor, ölüler diriliyor, biri suratını değiştiriyor diğeri geçmişi geleceği görüyor etkiliyor falan. daha gerçekçi hiçbir şey görmemiştim şu ana kadar adeta hayatımızdan bir günün belgeseli gibi. gerçi devamında memesi kesildiği için ölen drogo falan denmiş. şey drogo kesildiği için değil zehirlendiği için öldü bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 ya tamam öldürmesinler ama yine de dragona bodoslama dalan adamın sağ kurtulmaması lazım ya. en azından bi diğer kolu da kaptırsaydı güzel olurdu mesela :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Bölüm 4 Syrio reyis bugünleri görseydi ağlardı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 mascio said: dizinin orijinalliği gerçekçiliğinden mi? hikayenin temeli dragonglass ile bıçaklanan bir insanın night king'e dönüşmesiyle başlıyor neredeyse abi hangi gerçekçilik o? ejderhalar uçuyor, ölüler diriliyor, biri suratını değiştiriyor diğeri geçmişi geleceği görüyor etkiliyor falan. daha gerçekçi hiçbir şey görmemiştim şu ana kadar adeta hayatımızdan bir günün belgeseli gibi. gerçi devamında memesi kesildiği için ölen drogo falan denmiş. şey drogo kesildiği için değil zehirlendiği için öldü bu arada. hayır sjw evreninde gerçek bir alpha erkeği olduğu ve uyum sağladığı evrende güç ile istediği her şeye sahip olduğu için öldü. ölen hayatın bizim yorumumuzdan (öznelliğimizden) etkilenmeyi reddeden materyal gerçekliğiydi. gerçekliğin ölümüyle beraber başladı ejder olayı vs de. http://fotocdncube.gazetevatan.com/vatanmediafile/HaberIciResim/2016/06/07/--2208034.Jpeg mesele zehir değil sen hâlâ anlamadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 pattisliborek said: Bölüm 4 Syrio reyis bugünleri görseydi ağlardı. :( arya bran'a sorsa da ogrensek adama ne oldugunu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 mascio said: dizinin orijinalliği gerçekçiliğinden mi? hikayenin temeli dragonglass ile bıçaklanan bir insanın night king'e dönüşmesiyle başlıyor neredeyse abi hangi gerçekçilik o? ejderhalar uçuyor, ölüler diriliyor, biri suratını değiştiriyor diğeri geçmişi geleceği görüyor etkiliyor falan. daha gerçekçi hiçbir şey görmemiştim şu ana kadar adeta hayatımızdan bir günün belgeseli gibi. gerçi devamında memesi kesildiği için ölen drogo falan denmiş. şey drogo kesildiği için değil zehirlendiği için öldü bu arada. abi nası bi düz mantıkla anlıyosun okuduğun şeyi valla ağzım açık kaldı. dizileri filmleri sizin gibi adamlar için böyle tane tane anlatıp içine eder oldular, kusura bakma ama ben üşeniyorum açıklıyamayacağım sana. drogoda zehirden falan değil direk enfeksiyondan ölüyor.onuda bilmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Rave hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 bokpostacılığım bir saat içerisinde değer görmeyince hüzünlenip yatağıma uzanıp hareketsiz şekilde duruyorum. ağlamamaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 https://i.hizliresim.com/4MA2gL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 8x01 senaryosu da sızmış geziniyor internet aleminde diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 abi yani fantastik bi hikayede gerçekçilik konseptinden bağsettiğimde karşımdaki insanın bana nası gerçekçi yahu ejderha var diye bi argümanla gelince camdan atlayasım geliyor, aşağılamakta istemiyorum kimseyi ama bu ney lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Gerçekçilik diyerek yanlış tabir kullanıyorsun, ondan. Gerçekçilik değil tutarlılık diyeceksin, yoksa adam gelir ejderha var diye. Ama fantastik de olsa hikayeden tutarlılık beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Sadece tutarlilik degil. A song of ice and fire zaten beni gercekciligi ile kendine baglayan bir fantastik seri idi mesela. Bu demek degil ki buyu fln yok. Gercekciligin tek boyutu yok cunku. Misal kitabin ana karakterinin herseyi honorable yapmaya calismasi, sonunda da bu ozelligi sebebiyle oldurulmesi, aptalca yapilan hareketlerin cezalandirilmasi vs. Ne bileyim bu bircok filme/kitaba kiyasla gercekci hale getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar