MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ya hastır artık be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 cercei king's landing i haritadan silecek beyler. hazırlanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 bütün dünyanın göz bebeği bir diziye bu kadar baştan savma saçma sapan bir senaryo... son sezonu olur seneye bu kafayla giderlerse. çok kızdım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Dizi de artık whitewalkerlar kazansın istiyorum. Westeros u fethedip hekesi zombi yapsınlar. Mutlu son olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 5 sezonun özeti http://i.imgur.com/NvmEZvW.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 game of thrones benim icin bitmiştir bune lan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 acıma yetime döner koyar götüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Jaan said: Dizi de artık whitewalkerlar kazansın istiyorum. Westeros u fethedip hekesi zombi yapsınlar. Mutlu son olur. oyle bir sey demisti son kitapta sadece esen kar firtinasini anlatacagim gibi bir sey ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Red said: arkasokaklar sezon finali dfgds for the woç madırfakır. bence cast değiştirsinler ya. arya çok kötü oyuncu ve çok itici bi karı oldu. sandsnake tayfasını da değiştirsinler nedir o kezban tripli kadınlar hakkaten. stannisçiyiz. Sandsnake tayfası her çıktığında dizinin çıtası düşüyor. Şanselize cafe müdavimi kızlar ayarında hepsi. Dorne kadınalrı için şarkılar yazılmış hepsi eciş bücüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 s5ep10 butun sayfaları okucam sımdı artık WW ların tarafını tutuyorum YIKILSIN WESTEROS dannyyı dırek alıp kole yapmamaları tanıdıkları anlamına gelıo etrafında donmelerı bı cesıt ayın falan olabilir. Ama bloodmagic kullandıgını bılıyolar,kolelıge gerı mı donuyorum bakısı guzeldıı cerceiden hamle ne olcak merak edıorm, bu kadar halk arkadasındayken adamalrın. neyse ww ler gelsın oldursun hepsını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 o son sahne olmayacaktııııı !!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 s5e10 http://i.imgur.com/oTHSZeo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 en azından bir sonraki sezon cercie ekşın gösterecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Abov! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 vışşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Allah herkesi dinin ve fakirin zulmünden korusun. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 CthuLhu said: s5e10 http://i.imgur.com/oTHSZeo.jpg AHHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Ben şunu anlamadım: sansa? Sansa ve Reek intahar mı etti? Kara atlayıp sağ kalınabilir mi o kadar yüksekten Cüneyt Arkın gibi? Orayı anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 kalınır kalınır rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ruslar yapıyor ölmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 s05e10 final Brann Hodor görmeden bitti lan sezon ahaha. Cersei yürüyüşünü ne uzun tuttular, sezonluk meme kuku ve pipi kotasını doldurmak istediler herhalde son bölümle, çok fena kılıçtan geçirecek o halkı çok. Stannis ölmedi falan denmiş ama o kolpalığı yapmazlar umarım, gebersin it. Zaten ölüme gitti bilerek, son halleri hep kendini cezalandırırcasınaydı. Jon göz muhabbeti nedir? Aslı var mı gerçekten beyaz dönüyor mu öyle? Belki WW öldürenin kaderinde öldükten sonra WW olarak kalkmak vardır asdf Arya'ya da körlükten ziyade buff gelicek gibi sanki.. Sansa Theon muhabbetleri de baydı, iki bölüm önce adını söyleyemiyordu keko şimdi hero kesildi... Anlamadığım bir yer var, Dorne'un kezbanları iyi hoş zehirledi prensesi de Jamie falan anlamayacak mı yani şimdi bunu? Bu kadar salak olmamalı, o gemiyi geri çevirmek çok zor olmasa gerek.. CCC VARYS REİS CCC Sanırım hikaye ilerleyen dönemde Meeren'e kayacak komple, Cersei King's Landing'i yokettikten sonra asdfas İyice sağlam oldu ordaki grup. Bu sezon direk en kötü sezondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Crematorium said: Allah herkesi dinin ve fakirin zulmünden korusun. amin. hayatta mısın sen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 adsads of ne barizdi mk. insan bi plot twist bekliyo ama nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 WW olarak dönecek bence de ama elinde Valarian Kılıç ile fethedecek heryeri. Yalnız bütün aileler darmadağın oldu bir tek piskopatın aile tek yumruk ve Stannisi yenmenin gazı var. Herif tutup kral falan olmasında bütün kıtaya. Snow'un ölmemesi lazımdı o kadar background hazırlandı adama 5 sezondur bence hata etti. Bu arada kitap olarak da burada değil mi hikaye. Yani kimse 6. kitapta kimin eli kimin dötünde bilmiyor henüz. Sezon finaliydi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar