Arya bu büyüyü kafasına göre nasıl kullanabiliyor ?
Faceless men neden müsade etti ?
Hoşnut değillerdir herhalde bu olaydan. Eğer hoşnut değillerse zaten Arya 1-2 bölüme gg. Jaqen müdahale etmezse olmaz ya.
Bi de Got'a yakışmıyor böyle tatlı intikam sahneleri.
Game of Thrones (2011) - HBO
Olaylar olaylaar...
seviyosan git konuş
aslında arya'nın sahnelerini biraz detaylı gösterseler güzel olur. sürekli vurucu olsun, UFF WOWWW dedirtsin diye hemen sonuna kesiveriyolar. ne zaman oraya gidiyo, nası plan yapıyo napıyo da öyle şeyleri beceriyo hiçbir fikrimiz yok. yani tamam çok yetenekli kız 3 yıl stealth macrosuna bırakmış vs vs ama çok damdan düşme duruyor böyle sadece sonunu gösterince.
du bida koyayim madem:
https://www.youtube.com/watch?v=ZkJCyjZLuCw
iron fleet neymiş lan öyle harbiden release the kraken oldu
her ne kadar missadei'nin memeler güzel olsa da sevişme sahnesine çok fazla zaman ayırmışlar. aşırı gereksizdi yani. ikisinden biri ölecek %100.
nymeria'nın hikayeye giriişi güzel oldu. ilerde bir şeyler yapacaktır.
sansa bi boklar yiyecek hadi hayırlısı sdfs.
euron baya hasarlandı ama o da ayrı bi psikopat. theon zaaa.
kafama takılan ise varys gibi bir adam euron'dan nasıl bahsetmez. herif koca donanma ile kings landinge gitti. hiç mi istihbarat yok.
hediye belli oldu. bu vesile ile kalisi dragonları salacak. 1 tanesi kings landing'de gg.
jon ile kalisi napacaklar onu merak ediyorum.
olenna reise selamlar. yine koydu masaya.
bi de mormont'un hikayeye ne gibi bir katkısı olacak onu merak ediyorum. mucizevi iyileşmesinin sonucunda kendini hayırlı bir amaç çin feda edecektir. kalisinin önüne falan atlar bir şey yapar artık.
yalnız tekrar söylemezsem içim rahat etmez. emilia clarke 7 senede karakteri oynamayı hala başaramadı. çok kötü ya. sırıtıyor baya diğerlerinin yanında. bu yüzden sevemedim hiç karakteri.
arya'da bi terslik var. iki tane arya olabilir. ya da arya aslında arya değil. geçen bölüm içki içerken çekinen kız bu bölümde sanki bambaşka biriydi fondip yaptı. şişman da şaşırdı.
pasinler ve cyberroamla tanışırsın umarım :}
Öne çıkan mesajlar