Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 gif miymiş ben de anlamadım diye üzülmüştüm abv ıdsjfdlogdfgdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 bunlar hep steroooid etkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 kami said: "Max Damage" said: Paylaşıldı mı hiç? yok artık ya haha ata binerken hep böyle kullanılırmış ata zarar vermesin, atın canını falan yakıp zıvadan çıkarmasın vs diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 sansa baya harcadı aslında bı aksam once beylısı soyleyebılır, bırusur adamın hayatını kurtarabılırdı. son dakıka gelen kuratrı olmak ıcın kardesını sattı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 LittleFingerın gelip gelmeyeceği belli değildi o yüzden söylemedi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Dizide ilginç bir şekilde kadın dominantlığı ortaya çıkartılmaya başlandı. Danerisin almightyliği Yaranın iktidarı hak etmesi Sansanın iktidara göz koyucak şekilde sinsileşmesi Aryanın erkeklerden daha erkeksi cesareti Krallıktaki en taşaklı oyunu margarynin yapması Martel hanesine kadın darbesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 yumy said: "Max Damage" said: Paylaşıldı mı hiç? 50 saattir pic zannedip arkadaki gölgeye bakıyorum, ne var lan orda diye :( bende ilk oraya baktım ha ayı falan mı var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 XLegolas said: Bi de en onden chargelasa bile sonucta Knights of the Vale kurtardi kuzeyi. Beylis tabi on planda durmaz ama o simarik veleti one surebilir Warden of the north diye. abi yok artık yapmayın etmeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Bak kaçırmışım onu 0,2 rewluk bi yorum olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 sabonis said: kami said: "Max Damage" said: Paylaşıldı mı hiç? yok artık ya haha ata binerken hep böyle kullanılırmış ata zarar vermesin, atın canını falan yakıp zıvadan çıkarmasın vs diye. napıyolarmış binmeden sütte mi bekletiyolarmış kılıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 safety first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 velet warven of vale zaten. hoş dizi o kadar beceremiyoki neyin ne olduğunu anlatmakta. o vlet ve serceparmağin bütün derdi bi dağın tepesindeki kale bide sovalyeleri gibi oldu. baya north gibi bi bölge halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 cicibeybe said: XLegolas said: Bi de en onden chargelasa bile sonucta Knights of the Vale kurtardi kuzeyi. Beylis tabi on planda durmaz ama o simarik veleti one surebilir Warden of the north diye. abi yok artık yapmayın etmeyin :D Bosuna kalesinden cikarip egittirmeye baslamadi o cocugu bence planlari var onun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 axedice said: Bak kaçırmışım onu 0,2 rewluk bi yorum olmuş Sebep? 10 sene icersinde o veleti bir kahraman yapma gibi planları var muhtemelen. Yoksa disari cikartip da kilic ok egitim verdirmezdi mizmiz ve cevresine bagimli bir velet olarak kalenin içinde tutardi. Kitaptaki ilişkileri nasıldı hatırlamıyorum ama o biraz diziyle karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Ben onu öldürecek diye bekliyorum 1 sezondur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Sanmiyorum. Beylis Iron Throne'a oynuyor kuzeye degil. Kuzeyde sadece kendini destekleyen bir Warden of the North lazım ona. Jon onu destekler mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Cuce said: velet warven of vale zaten. Warden of the north olmasına engel mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 baelish in neye oynadığı belli değil, her telden çalıyor, asıl olarak amaç stark lardan öc almaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 XLegolas said: Cuce said: velet warven of vale zaten. Warden of the north olmasına engel mi bu? İvit çünkü vale kuzeyde diil :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 2 krallığın basıan gecmek iron throne'la savasmadan mümkün olurmu bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Emaleth said: XLegolas said: Cuce said: velet warven of vale zaten. Warden of the north olmasına engel mi bu? İvit çünkü vale kuzeyde diil :/ Evet de ikisinin de Wardeni olabilir bence gerçi örneği aklıma gelmedi sadece teorik konuşuyorum. Aynı kişi olmasa da aynı ailenin olduğu durum var ama mesela Jaime bir ara Warden of East oluyor bu durumda Lannisterlar hem West hem East wardeni oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Konuyla ilgili araştırma yaparken şöyle bir quotea rastladım said: Littlefinger implies that a woman appointed to the title would be properly known as a "Wardeness" Belki de Sansayı koycak oraya, hatta Sansa ondan yardım istediğinde öyle bir anlaşma bile dönmüş olabilir. Sansa da zaten Jona karşı "Beni neden dinlemiyosun triplerine girdi". Gerçi diziye bakıp konuşmak boşa beyin yormak keza adamlar aralarda olan şeyleri komple değiştiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 kuçukuçu https://d13yacurqjgara.cloudfront.net/users/244516/screenshots/2795166/bye_bye_ramsay_.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 ehah çokzel https://youtube.com/watch?v=tmiGaP75d5A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 cat olene kadar bu olabılır ( gercı kral olcam ben ) dıodu sonra catı oldurdu dıye lenıstırlara bılenmıs olabılır yanı dreagloth said: baelish in neye oynadığı belli değil, her telden çalıyor, asıl olarak amaç stark lardan öc almaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar