Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 yanlış hatırlamıyorsam dotada mountain giant'ın eline ağaç alabilmesi için aghanim's scepter yapması lazımdı onu diyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 bu bölümü beğenenler için senaryonun bundan sonraki gidişatı şu şekilde olmalı: 1- arya eve döner, sansayla mutlu mesut winterfell de takılırlar 2- khaleesi kings landingi kuşatır, salt throne u yaraya verir, her yere barış getirir 3- herkes birleşir white walkerlarla savaşı kazanırlar 4- bran de gelir kardeşlerini görür, sonra duvarın diğer tarafında görevini idame ettirir. 5- jagen hgar aslında aryayı white walker savaşına hazırlıyormuş. vsvs hollywood diye ağlanması bundan dolayı işte, bu dizi/kitap/hikaye yukarıdakilerden tamamen farklı olduğu için tuttu zaten ama son gidişat bu yola doğru evrildiğini gösteriyor dizinin. AMA VARYA yara ve khalessi seks döndürse efsane ötesi olur off aklımı alırlar ya. yara niyeyse aşırı çekici gelmeye başladı bana bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 bonuSimo said: eldar said: Belki devin kafası çalışmıyor, el becerileri gelişmemiş olamaz mı :). Adam çıplak eliyle savaşıyor. Yani kalkıp ayıya al eline balta savaş desen savaşamaz. https://www.youtube.com/watch?v=V_Q5JTbJ4foyalnız bu oku atan wun wun un ölen amcaoğlu.wun wun o zmn da silah kullanmıyordu.mamutlarla ilgileniyodu kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 ABİ TUTAMIYORASA KOLUNA BAĞLASINLAR ANASINI SATİM. Kahrolası atomu parçalamıyorlar. Hala geçmedi sinirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 tam total war'du ya, ai falan da cuk oturmuş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 john karli lan olm 300 filminden falanda hic mi feyz almadiniz? john resmen bala gote hayatta kaldi. bari eline bi kalkan al, sirtini don ona saplansin falan ohooo sagdan soldan oklar vizir vizir, gotum gotum yanlamakla mesgul. gece o kadar taktik yaptilar, bi zikime yaramadi. finallere son gece calisan adam gibi sabaha hersey puff. gittiler kafa kafaya carpistilar bodoslama. keraneci yetismese kumpir olmuslardi haberleri yok. bari devi adam gibi kullanin lan. devi kullanamiyosaniz ve az adamla taktiginiz yoksa, yabaniler war dogs falan getirseydi bari savas alanina, en kritik zamanda salcaklardi binlerce kopegi, ramsey kopek sevgisini o zaman anlayacaklardi. ya da savas alanina atsiz gelceklerdi kopekleri saklayip, bunu goren Ramsey gotuyle gulerek, atlariniz nerde lan arabacilar diye sordugunda kopeklerimiz yedi emenike diye salcaklardi o anda. ulan ne senaryo yazdim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Valvyn said: en kötü deve taş attırırsın mancınık gibi herif rahat 50-60 kisi gotururdu 5-10tas ya da kutuk atsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Cuce said: bide bole tıpı tıpı kosarak tek sıra halinde sarıcan ama düsmanı. ya en çok ağrıma giden ne biliyor musun? güya ramsey'in iki katı fazla adamı vardı. lan sahneleri izlerken snow'n ordu bariz 5 katı fazla görünüyor. mecburen tıpı tıpı tek sıra halinde sardılar, adam yetmiyor yoksa dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Bazilari Game of Thrones u tamamen yanlis anlamis. Bu dizinin bu kadar populer olmasinin sebebi gerzek Hollywood kliselerinin az miktarda bulunmasiydi. Ne kadar destekledigimiz iyi adam varsa, teker teker en beklenmedik anda indirdi yazar. Hep beklenenin tersinin beklenmeyeni ile vurdu bizi. Ne zaman kitap background i bitti ucubik senaristlere gecti dizi, o zaman cuvallamaya basladi. Anime si mangasini gecmis durumda, haliyle bolumlerdeki hikayede filler kivamina girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 neden her bölüm mikro analiz yaparak elitizm gösterme çabasındasınız anlamadım valla. Dizi arkadaşlar bu. Bütçe üç katına çıksa yine bu kadar geniş scopeda sizin yaptığınız elitizm seviyesine ulaşamazlar. Hangi savaş filminde asker sayısı her an orantılı olarak seyirciye gösterildi? Hangi savaş filminde her karaktere tek tek özenildi? Adamlar hikayeyi, beklentiyi, gerginliği on numara yansıtmışlar işte. Ramsey karakterini size o kadar nefret ettirmişler ki öldüğünde çoğunuz derin nefes alıp rahatladı. Şu hissi en son hangi dizi, film, kitapta bu kadar konsantre hissettiniz? Neyse, john snow az kalsın metrobüs kurbanı oluyordu ona baya güldüm. Adam hikayeyi o kadar iğrenç örüyor ki herkesin her öleceği korkusuyla izliyorum hehe. Süper bir deneyimdi son bölüm. Keşke bunlardan her sezon 2 3 tane görsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 agamin ne lan aghanim o adsasafaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 abi hep rob starkın mallıkları toparlanıyor hala devle ilgili sövmeye gelmiştim, yeterince sövülmüş. adamın eline ver ağacı sana koridor açsın yani... ziyan ettiler soyunun sonuncusunu :) kalenin kapısını kırdın ne diye koşuyon hala çekil kenarda dinlen. little finger kuzeyi yönetir yönetmesinede kuzeyde bu savaş sonunda adam kalmamış oluyor. jonda kalanlar vahşilerle karışık maksimum 1500 falan. karlstarklar falan yalan oldu... şu an kuzeyin erzurumdan farkı kalmadı. khalesi çok sağlam gidiyor şu an. onun antisi kim olacak acaba merak ediyorum... finalde önemli karaterlerden biri daha ölecek ama kim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 zeawee said: of çok fena saçmalayasım geldi şimdi red woman'ın stannis kızını yaktırmasının nedeni (lord of light'ın red woman'a bunu yapmasını istemesinin nedeni) acaba jon'u diriltmesi mi olacaktı? yani bir can gitti başka can geldi gibisinden, bu sayede jon'a winterfell'i aldırttı falan.. iyi saçmaladım sdf. Saçmalama değil, kitapta büyük ihtimalle birbirine bağlanacak olaylar bunlar. Kızın en başından beri gördüğü kabusların en mantıklı açıklaması hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 cinsel seks yara bacımızla dany arasında cinsel birleşme istiyorum sayın senaristler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 elesso said: abi hep rob starkın mallıkları toparlanıyor hala devle ilgili sövmeye gelmiştim, yeterince sövülmüş. adamın eline ver ağacı sana koridor açsın yani... ziyan ettiler soyunun sonuncusunu :) kalenin kapısını kırdın ne diye koşuyon hala çekil kenarda dinlen. little finger kuzeyi yönetir yönetmesinede kuzeyde bu savaş sonunda adam kalmamış oluyor. jonda kalanlar vahşilerle karışık maksimum 1500 falan. karlstarklar falan yalan oldu... şu an kuzeyin erzurumdan farkı kalmadı. khalesi çok sağlam gidiyor şu an. onun antisi kim olacak acaba merak ediyorum... finalde önemli karaterlerden biri daha ölecek ama kim :) Khalesinin antisi Jon Snow olacak. Ice and Fire savaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 olmadı dragonlarla çiftleştiririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Artariel said: cinsel seks yara bacımızla dany arasında cinsel birleşme istiyorum sayın senaristler şunu sırf son bölüm meminto görmediniz diye istiyorsunuz. Kötü ikiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 ginaly said: Khalesinin antisi Jon Snow olacak. Ice and Fire savaşı. Şu analizi başka yerlerde de görüyorum, belki bağlamdan alakasız ama yine de doğrusu : A Song of Ice and Fire Dany ve ejderlerinin temsil ettiği fire olsun, white walkerların temsil ettiği ice olsun extremityler insanlık için her türlü kötü. Bunları da dengelemek için ikisinin ortak payidesi bi şarkı lazım. O da iki elementin birleşiminden (R+L=J bu yüzden çok önemli) Jon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 10.bölüm hakkında teori Sansa ile baelish arasındaki konuşma bence sansanın ramseyi vahşiçe öldürtmesi ile alakalı. Sansa pişman büyük ihtimalle - Baelishte sen bunu istemiyormuydun tarzında yaklaşaçak. Tahminimce kuzeyi jona bırakacak, kendisi sansayı bir şekilde kandırıp evlenerek Vadiyi yönetecek gibime geliyor. Son bölümde büyük ihtimalle kuzeyin toparlanması, Jona bağlılıklarını sunmaları / Kral kentinde yargılanmalarla gececek. Son sahnelere doğru ise büyük ihtimalle Khaelesinin ordusu ana karaya iner - WW ler duvarın orada belirir gözcüler 3 defa boruyu öttürür ve o noktada biter. Ben esas Freylerin yemekğinde bir süpriz bekliyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 jonun khalesi karsisinda sansi yokta ya o yarada 100 adam varsa o kadar gmeiyi kim kullaniyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 oto pilotta geliyo bazi gemiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Ramseyin taktik direk roma ve osmanli hilal taktigi masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Yunan phalanx taktiği o da.Hilal taktiği de bildiğim kadarıyla atlılarla yapılan bişey geri çekilirken geri dönüp etraf sarma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 hilal falan değil bildiğin bodos etrafını sardılar işte. hilal taktiği bildiğin sanat lan, sahte ricat falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar