Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

di

Öne çıkan mesajlar

Görsel olarak iyi bir bölümdü de saçma gelen şeyler var:

Tipik, kahramanın sevdiği birinin başına bir şey gelince IQ'sunun sıfıra vurması. Haydi Rickon'u kurtarmaya çalıştın anladık da öldükten sonra tek başına hücum etmek nedir? Atı vurulmasa direk dalacaktı. Tabii bu saçma hareketi yüzünden ordusu mahvoldu.

İkinci saçmalık da Sansa'nın Arryn ordusundan hiç bahsetmemesi. Üstelik dur sayımız az bekleyelim de diyor, koca bir ordunun yardıma geldiğini de söylese olmaz mı? Diyelim ki Littlefinger'dan cevap almamıştı, o durumda bile en azından böyle bir ihtimalin olduğunu söyleyebilirdi.

Grunts isimli bir roman vardı aklıma ondaki konu özeti geldi:

"The usual last battle of Good against Evil is about to begin and Orc Captain Ashnak and his war-band know exactly what to expect. The forces of Light are outnumbered, full of headstrong heroes devoid of tactics, but the Light is still going to win."

Sosyal ağlarda paylaş

Cute said:

little finger .. royal olduğunu kanıtladı Starklara

Şu şurda kalsın. Yarın öbürgün suarkı eleştirirken hikayenin aslında ne kadar daha yanlış yorumlanabileceğine dair bi kerteriz olur bize.

Cute noktası diyelim mesela buna. Böyle ışık hızı gibi bi constant olsun got konularında.
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

Görsel olarak iyi bir bölümdü de saçma gelen şeyler var:

Tipik, kahramanın sevdiği birinin başına bir şey gelince IQ'sunun sıfıra vurması. Haydi Rickon'u kurtarmaya çalıştın anladık da öldükten sonra tek başına hücum etmek nedir? Atı vurulmasa direk dalacaktı. Tabii bu saçma hareketi yüzünden ordusu mahvoldu.

bu sahne jon un kisiligine (en azından dizideki kisiligine) okadar oturuyorki tersi olsa bu ne ya derdim.

Bolum gayet guzeldi bu arada. Sonunun nasıl geldigini anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

son bölüm

Rickon gittigine göre - otomatikmen bu durumda Jon kuzey kralı olacak yanlış anlamadı isem ben. Umberın ölmeyip savaş sonunda jonun ayaklarına kapanmasını tercih ederdim ben. kuzeyin bütün hanelerinin Jona bağlılık yemini edecekler büyük ihtimalle bundan sonra. Yalnız ben savaşta ghostu göremedim nerede ki bu hayvan. Ondan da aksiyon sahneleri beklerdim.

Sosyal ağlarda paylaş

Cute said:

ohhh

Hacı sansa mektup yazıyor gelip gelmeyeceği belli değil little fingerın çünkü kötü ayrıldılar ve bence royal olduğunu kanıtladı Starklara...Bu sezonun en iyi bölümüydü iyide bitti misss :D

Ahahahahahahah. Nerenle izliyosun diziyi ya da okuyorsun kitapları? Sen izleme bence ya diziyi.

Loyal ayrica.
Sosyal ağlarda paylaş

çekimler falan çok çok iyiydi ya.film kalitesindeydi direk.açık ara şimdiye kadarki en iyi savaş sahnesini çekmişler dizideki.nereye gitti bütün para diyodum belli oldu bütün parayı bu bölüme harcamışlar.

onun dışında belli bazı şeyleri hollywoodlaştırmışlar.yenilmek üzere olan ve sayıca az iyi taraf son anda gelen yardım ile kurtulur falan.rohanın yardıma gelmesi misali,hem helms deep hem minas tirith kuşatmasındaki gibi.grrmnin tarzı değil bu.

o yüzden biraz boşluk hissettim,kabullenemedim bukadar iyi bi sonucu.ama iyiydi bölüm.dolu doluydu.sırf zaman geçsin diye çekilmiş tek bi sahne yoktu.doyurdu kısaca.

Sosyal ağlarda paylaş

s06e09

Savas alanindaki o etten duvar nasil meydana geldi ya asdf

Iyilerin hem az kisiyle savasip hem yapabilecekleri butun hatalari yapip hem de kazanmalari tatmin etmedi. O savasi kaybettiler cunku, Kabe'de ezilen hacilar gibi civklari cikti orada gorduk.

Ramsey bos zamanlarinda askerlerine sadakat, phalanx formasyonu gibi ustun disipline dayali taktikler ogretmis ayni zamanda bunu gorduk. Alabilecegi tum onlemleri alip yapabilecegi tum planlari yapmis bir sekilde. Savas alaninda o etten duvarin meydana gelecegini ve Stark ordusunun onun arkasinda kalacagini da ongormus. Buna ragmen kaybetti adam lol. Bu yuzden tatmin etmedi yani sonuc, kazandik gibi hissedemiyorum zira Ramsey ezdi.

Bir de slaverlar neden savas alanindan bu kadar ayri bir yerde, savunmasiz bir sekilde gorustu Daenerys ile? Hikaye stupid ball ile cozuldu sanki.

Sosyal ağlarda paylaş

çekim olarak çok güzel bir bölümdü
kurgu 5 para etmez ama

abi bi de bu meereen kuşatmasında sırf dothrakiler de gözüksün diye surun dışında katledilen masum insanlar ne komikti ya. lan şehire ateş topu yağdırıyorlar, o insanlar orda ne arıyor asdsdf

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...