Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 ramsay aryaya 20 good bandage yollamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 609 preview. 42. saniyede white walkerlar arkada galiba https://m.youtube.com/watch?v=eOzsR8Pk3TE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Pffffttt. Moar heyjan pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 bu bölümün amacvı ne idi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 bonuSimo said: sezonun en kötü 2. bölümü falandı sand snekten sonra dizinin en kötü bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 s06e08 Lan madem Edmure'un emriyle kale dusuyodu daha once neden negotiationlarda hep Blackfish'i muhattap aldilar? Blackfish "kesin bogazini banane aq" dediginde niye icerden kimse artistlenmedi "o bizim lordumuz taam mi" diye. Tyrion sahnesi ise saglam cringe idi hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Keşke her bölümün yarısı Bronn olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 arya bence arya öldü. son sahnedeki kız da onu öldüren kız. kendi yüzünü kesip arya'nın yüzünü aldı. demişti bana bir yüz söz verilmişti diye. arya'yı hemen öldürmemesinin sebebi kılıcını ve diğer eşyalarını sakladığı yeri bulmaktı. tapınaktaki herifin bir planı var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 spo bence dizinin adını Jamielovescersei :* yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 of ne boktan bölümdü be. aryanın kovalama sahneleri ne kadar kötüydü.waif yavaş yavaş yürüyo falan teen slasher katilleri gibi.üstüne 3-4 kere midesinden bıçaklanmış küçücük kız,hiçbişey olmamış gibi koşturdu.çatıdan düştü,merdivenlerde yuvarlandı falan.bide karanlık bi eve saklanmış,tek mum var ama waif kapıyı kapatmasa aydınlık olur, gene işe yaramıyacaktı taktiği. blackfishin ölümü falan ayrı kötü zaten.edmure okadar önemliyse adamlar için,en baştan asmakla tehdit ettiklerinde ayaklansalardı ozaman.sonra blackfishin offscreen ölümü falan of ki ne of. kings landing fena değildi neyseki bu bölüm.anca o kısmı izlerken ilgi duydum diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 dizide bu sığlık kitapları geçtiği için mi grrrm artık karışmadığı için mi bilmiyorum da yazık yani. bu kadar leşliğin lüzumu yok dsfs. falling skies kalitesinde gidiyor. ha şimdi 9. ve 10. bölümde gelecek sezona milleti gazlıcak 2 merak unsuru 3 güzel gaz sahne koyup bitiricekler seneyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 bu bölümde bir şey oluyor mu? aynı terane mi? 2 haftadır dropladım biriktiriyorum bişi olana kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 ya bu avanak ikiliyi senarist yapmak neden yani? potansiyeli çok yüksek olan arcları hadi bitirek bari havasında çekeceksen hiç katma o zaman yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 o diil de Zaten hikayede yeri yoktu ama dizideki en güzel hatunlardan biribi daha kaybettik ya.. Waif diil tabi, Lady crane'i kastediyorum Bi de mumu öle kessen yanmaya devam eder lan asdfadsfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Sparkcaster said: ramsay aryaya 20 good bandage yollamış banada lazim onlardan. bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 arya'nın waif'i öldürmesinin imkanı yok. ancak kaçabilirdi. gerçi artık teori üretmenin anlamı kalmadı. arya öldürmüştür kestin. ışığı söndürdü ondan daha iyi olan waif'i karanlıkta hem de yaralıyken öldürdü. yaralı yaralı zaten ordan oraya zıpladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 meh arya o kadar teori döndüydü bir haftadır ama harbiden mal gibi bıçaklanmış. O kadar eğitim filan yalanmış. Sonda ki Arya harbiden Waif filan çıkmazsa baya kötü ya. Hatta çıksa da kötü. Boşu boşuna no one no one diye gezdi 2 senedir. tommen joffrey'i özledim lan sdf O en azından eğlenceliydi. Bu Tommen'in yetersizliği de baydı. bide RIP CLEGANEBOWL S6E7 - S6E8 dany Böle naaptınız lan şehrime diye girdi mekana da arkada Drogon çekip gidiyordu. Onun yerine gidip gemileri yaktırsaydı. Daha bi başarılı giriş olurdu. en azından bir daha ki bölüm iyi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 dizi iyice ouruboros a bağladı. arya 3 sezondur no one olacağım diye yırtındı. en sonunda sen oldun deyince de ben stark'ım ve eve dönüyorum dedi. haydaa. buradan en şok edici sonuç arya'nın ölmesi, waif'in de arya rp si yapması olabilir. diğer türlü gear ı tamamlayıp guildinden ayrılan adam olmuş oldu. normal şartlarda 1v1 dayak yemesine rağmen, yaralı halde kazanmasını hiç anlamadım. belki ben birşeyler kaçırdım. danny'de 6 sezonda suriye'ye çevirdi essos'u. barış getiriyorum diye diye birbirine düşman olmayan kalmadı. altta birbirlerini yiyor insanlar ancak yukarıda cüce şarap mahzeni kurma hayalleriyle geyikler çeviriyor. varys olacakları anlayınca gitti zaten. benim taht adayım lyanna mormont. 62 çerisiyle night king'in kalbini bile söker! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 dizi kendi içinde okadar tutarsızki teori yürütemiyorsun hiçbişeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 kitap için bence diziyi geçiştiriyorlar bu bölüm bunu gösteriyor kalkıp içki içen fıkra anlatan kişileri 10 dk niye gösterirsin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Emaleth said: iki bölümdür kurup duruyolar, son 3 bölüm zemberekten boşanır gibi gelicek inşallah ;) hı-hı evet, sezonun en mantar bölümüydü 8. tişikkirlir iyç-bi-i. gelecek bölümlere bakıcaz mecburen, bu noktada teori/yorum sıçmaktan vazgeçecek diilim, şurda iki kuruşluk zevkimiz var :P s06e08 =MEH! - RIP blackfish. çok baba adamdın, zamansız gidişin üzdü bebeyim. diğer yandan, "lordu yıka temizle -> kaleye sok ->emir verdir -> win" denklemi de baya idiot proof oldu. pffff... meh. jamie desen, zaten hep meh: "cirsiyiyi siviyirim, ını dinmik için hirşiyi yıpırım." al dön şimdi. MEH! - arya plotu çılgın fan teorilerinin aksine çötenk diye bitti en dümdüzünden... bu sabah bi video seyrettim, orda yorumcu da demiş, kıllandıran her şey prodüksiyon özensizliği diye, katılıyorum. arya'nın laylaylom şehirdeki turist halleri, waif'in faceless olmayı unutup sürekli kendisinden "I" diye bahsetmesi filan, meğer bi anlama geldiğinden diilmiş de o detaya girmediklerindenmiş. izninizle yine meh diycem: meh! - brotherhood without banners neydi ne oldu, neden masum kesiyolar ayol, neler oluyor diye bi derdimiz vardı, çözmüşler bu bölümde. lsh de gg. dahası adamların burnunu kuzeye çevirmişler. kitapçıların çıldırmasını bekliyorum bu noktada: çıldırııııın çıldırın :P kendi adıma, hound varsa ben de varım, bu tarafa meh yok. canım hound <3 - cersei'de bi haller var dediydim, aha ucu göründü, qyburn'de haberler varmış. görücez bakalım ne iş çeviriyor. mad queen hype'ı çoktan başladı bile zaten... bu tarafta asıl haber, trial by combat kapısı kapanınca cleganebowl başka bahara kaldı. bu sevda bitmez hülen! - kraliçe bu bölümde meereen'e gelir dediydik ama ondan önce masterların geleceğini düşünememişiz. ovaya yayılmış bekleyen dothrakilere üflemeyip bizi üzen drogon'dan aksiyon bekliyoruz, hatta kardeşlerinden de bekliyoruz anasını satiym. daş üstünde daş koyarsanız ejderha mejderha dinlemeden size de meh be. - yara'dan beklentimiz kraliçeye ulaşmasıydı, henüz ulaşamadı. masterlar havadan ejderha tokadı yerken arkadan sessizce yaklaşacaksa tamam, yok "ay ay kuşatma varmış, gachayım" derse ona da meh. - varys'in demir alması acaba kitaptaki hikayesine dönmesi anlamına mı geliyor? her nereye gidiyorsa bize de göstersinler pls. yok bölümlerce kaybolacaksa dev meh! hala umudum var: - umberlara güvenim hala tam. bari ordan bişe çıksa... - cleganebowl ftw. ama artık en erken 7. sezon herhalde :/ - cersei'den mıkteşem dönüş beklemeye devam. - mormontların shapeshifter olması ve savaşta cidden ayıya dönüşmeleri için hype pls :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 waif http://vignette3.wikia.nocookie.net/villains/images/8/82/Terminator-3-2003-32-g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=AkTQRq6uzi4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Simdi ben anlamadim jagen nie aryaya u become no one dedi.Horoz dovusu gibi bu ikisini ortaya attida kazanan no one mi olucakdi.Bide bu facelesslardan bi bok anlamadim bu kitaplarda falan adam akilli anlatiliyosa biri soyle uzun ve herkezin anlayacagi gibi anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 @Valvyn abi 2 sayfa önce yazmıştım şöyle saçma bi sebeple olabilir >The many faced god was promised a name. He must always recieve what is his. >you can't change that >i can't change that >no one can arya, waif'i öldürür hop no one olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar