Cute Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 dasaaa said: kirmizi rujlu kiz, yeni priestess mi? Aynı Temple'dan başkan yenge a.k.a Priestess of Lord of Light Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Claiborne said: breaker of chairs https://i.imgur.com/5jPzq7i.jpgşu karı bi bana mı cirkin geliyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 mimiklerden kaybediyor ya. kaşları görünce gülesim geliyor benim. emrah'ın gençliği dsfs üstüne şişmanlamış bi de. kalisi oluşunun hatrına 4/10 would beng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Hmm bak related cevap için koyabilirim resim... http://105.imagebam.com/download/5JU4OHrMLY2CvI13k7OEzg/46933/469329110/Emilia%20Clarke%20-%20Mark%20Seliger%202016%20Vanity%20Fair%20Oscar%20Party%20Portrait_001.jpg Daenerys Targaryen(AÇMA!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 abi actim, kotam bitti. simdi 146 ile baglaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 ixir şifresi ister misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 cok iyi olur, sms at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 wink wink yaptıkları bi bölüm olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 6x7 iyi karaciğere gelmedi galiba sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Arya Kızın sonu belli olaydan kaçan yok sanırım, ileride tekrar denk gelir. Asıl gelecek hafta izlemeyip öbür bölüm ile beraber izlemek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 olm bu saatte nasıl izliyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Slavery sistemin etkisi ya yatamıyorum artık ben, umarım düzelteceğim daha 5 ay oldu çıkalı sistemden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 7 süper babane gidecek de ne yapacak bakalım. cersei gg. mormont kısmı iyiydi, o çocuk iyi lord olur. blackfish şimdilik sağlamda neyse ki ama littlefinger'ı paşa paşa çağırdı sansa sanırım lol. kaç bölüm önce söyledik eline bakacaksın diye sansa. amcadan önce varırlar danaryos'a umarım. kötünün iyisi. arya da 6 sezondur bir halt öğrenememiş demek ki. göstere göstere yedi hançeri. a girl needs a brain. onu yerlerde sürünürken öldürüp bitirecekler sandım lol. hound draması da pek sarmadı gibi, neyse artık. bu sezon adam resleme sezonu anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Asteroth said: Arkadaş ne alıp veremediğiniz var kadınlarla, anlamak mümkün değil gerçekten. Anelor said: şöyle millete laf ediyosunuz bide fotonuzu koyun bari. neyin nefreti lan bu. aynen şunlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 bi an cok sevindim, bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Ian Mcshane bir bölümde harcadılar adamı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 s06e07 Off bu bolumde gozukmediyse gelecek bolum Daenerys'in manali bakislarinda bogulacagiz demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 iki bölümdür kurup duruyolar, son 3 bölüm zemberekten boşanır gibi gelicek inşallah ;) <3 hound: geldi canikom :) OLLEY diye haykırdım valla oturduğum yerde. bronn: tüm hikayedeki en aklı başında adam bu, tatlı bir esinti... lyanna mormont: aslanlar gibi kız yetiştirmiş bear island, rispek! blackfish: 10 kilo maaşallah... tormund: yağuşuglum... :P arya: ben bile anladım o karının waif olduğunu, eğitimine tüküriym arya! sansa: akıllanmıycak bu :/ jaime: kifayetsiz muhteris frey bros: tamamen oksijen ısrafı. ölür bunlar, pek yaşamazlar :/ cersei: bu kadar başarısız olması out of character. wildfire'larla oynaşıcak bu sezon bitmeden sanki... ? melissandre: nerde? brotherhood without banners: hani bunlar realm'i koruyordu? masum kesmek nasıl oldu ööle? wall: jenerikte gösterdi ama görmedik duvarı, ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 bi de taze teorimiz var. baya mantıklı, spoiler olabilir arya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 la bu sansa ne yaptı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Petyr Baelish'e mesaj gönderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Bronn Bölümü şimdi izliyorum, Jamie'nin "Bizim orduda kimsede olmayan akıl sende var" babındaki lafına Bronn'un verdiği cevap yüzünden diziyi durdurup kahkaha attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 mormont kız favori karakterim artık. hound da geri döndü en sonunda oh be gitsin dağıtsın ortalığı, ölen 7'ci rahibe üzüldüm arya da ölmez umarım ve görünen o ki ölmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=59lamDqBXvk 7 Arya gerizekalısı o kadar eğitimden sonra yedi ya şunu. Ölse üzülmem artık asdf. O kadar bıçak yedi kurtuldu meh. Başka karakter olsa öldüydü. Jon'da Mormont'lara kılıcı gösterir diye beklediydim. bide GET HYPE "What kept you alive?" "The Hype" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 bravoos müziği çok iyi ya. dizide jenerik müziğiyle beraber en iyisi bence. arya'lı sahnelerde müzük dinliyorum sadece sdfs waif arya'yı öldüremediyse saçma. altından başka bir şey çıkması lazım. çat diye gırtlağı keserdi kalbine de saplardı. karnına çalıştı. fight club teorisi güzel. o olursa iyi. karabalık reis jaime'yi yoketti resmen dsf. jon ve sansa çok acemiler. tamam orda tam bir talker olan davos var ama jon da yabanileri ikna etmiş adam. çok mal kaldı hep ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar