moriQ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=rtpoA5pPJyk said: During a manned mission to Mars, Astronaut Mark Watney is presumed dead after a fierce storm and left behind by his crew. But Watney has survived and finds himself stranded and alone on the hostile planet. With only meager supplies, he must draw upon his ingenuity, wit and spirit to subsist and find a way to signal to Earth that he is alive. Release Date: November 25, 2015 Genre: Action, Adventure, Sci-Fi Director: Ridley Scott Writers: Drew Goddard (screenplay), Andy Weir (book) Stars: Matt Damon, Kate Mara, Jessica Chastain, Michael Peña, Kristen Wiig, Sean Bean, Chiwetel Ejiofor Hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 sean bean :) adamın ismini yazmasalar spoiler gibi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 interstellarda işini halledemeyenler bu filmde devam etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Kitabi güzeldi minecraft+bear grylls karışımıydı bakalım filmi nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 bu nasıl trailer lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 ana audiobook'unu yeni dinlemeye başlamıştım birkaç gün önce. baya iyi diyorlar kitap için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Ue4PCI0NamI edit: baya spoilerlı fragman. ama güzel uyarlama gibi duruyor. bi prometheus daha olmasın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 sunu izledim filme karsi hic bir merakim kalmadi. nasil bir trailer o film ozeti gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 fragmanı türkler çekmiş dafak bir red weddingi göstermediği kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Abi feedback için sağolun, seyretmedim. en son Terminatorün fragmanı böyleydi. Bundan sonra trailer seyretmemek lazım sanırım. Bokunu çıkardılar bu işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 DC uyarlamasi mi diye girdim, apayri bir sey cikti. Martian Manhunter istiyorum ben. Self-published kitaplarin geldigi yeri gostermek icin iyi bir ornek olmus ama bu. Kitapi ciktigindan birkac ay sonra almistim ama hala okumadim, okuyayim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 ben de yesilli mi diye girdim, metdeymin cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 DA2019 said: ahahah trailer'ı izledim, çok iyi görünüyor ki zaten ridley scott'ı görünce bitti sorgulamam. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 filmi izlemeye gerek kalmadı sağ olsunlar paramız cebimizde kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 uzaylilar fln olaymis iyiymis ya, cast away in zuzay versiyonumu oldu simdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 trailer süper duruyor. tek sorun interstellardan iki karakter olması hakikaten sdf. izlerken interstellar aklıma gelip keyfim kaçacak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Yahu kardeşim daha trailerdan spoiler vermeye başlıyosunuz. Martian isimli filmde uzaylı yokmuş anladık sayenizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Trailer daha kitabin basi sadece, duzgun bir trailer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Kitap dan uyarlama beni bitiriyor, illa gidip kitabı okuyorum önden, geriye film sadece görüntü yönetmenin yaptıkları ile geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 marsta hayat kurması sebebiyle martian oluyor mark bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Trailer leşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 kitap çok iyiydi. http://www.youtube.com/watch?v=EqqFTxVhvbg bu da kitabın trailerı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 olm siz salak misiniz, filmde ne olacagini nerdne biliyosunuz da trailera spoiler diyosunuz, bir insan nasil filmin trailerinda filmi spoil edecek bisey olacagini dusunebilir ya, aklim cikiyo bazen yazdiklariniz gorunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Ki trailerin kitabin basi oldugunu da soyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar