Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2021 Aleve ne gerek var.Ben brazilian wax yapiyorum tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2021 ben de oneblade almak istiyorum da yedek bıçak olayı yüzünden tıraş olayı maliyetli hale geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2021 Yahu ben makineyi Ağustos başında aldım, hala bıçak değiştirmedim. O kadar kolay gitmiyor. 3-4 günde bir kullanıyorum ama, her gün değil. Sabah aynada uzmış, keseyim bir kafasında daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2021 Oneblade ile bıçak değiştirme derdi istemiyorsaniz braun series 7 alin, 5 yildir kullaniyorum neredeyse her sabah, basligi hala cok iyi durumda. Yeni versiyonu falan da cikmis ama makine ölene kadar kullanırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 Braun series 7 yi bende ilk çıktığından beri kullanıyorum. Öncesi 5 serisi vardı , onun kafa kısmını bir kaç kere değiştirmek zorunda kalmıştım metal ağ kısmı delinmişti ama başka bir sorunu olmadı makinanın en son yüksekten düşüp sakal kısaltma aparatı ve kesici kafanın değişmesi gerektiğinden makinayı değiştirmiştim. Braun bu konuda parasını hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 ya hangi seriye baksam şikayet var 5-6-7-9 gerçekten karman çorman traş makineleri, kendi içlerinde bile bir sürü modeli var. 7 serisinin şekil alan başlıklısı çıkmış en son ama malzeme kalitesi tırt diyorlar ki öyle gözüküyor fotolarda bile. 9 serisi desem çok abartı o kadarlık bir ihtiyacım yok sanırım, 6 serisi ile hoşlaştım biraz. yoksa şu yeni 7'lerden temizlemeli docku falan olanı alıp geçsem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Herkesin sakal tipi farklı sonuçta. Farklılık sonuçları etkiliyordur herhalde. Benim tip otomatik temizleme olmayan , ek olarak yağlamak gerekiyormuş , ben yağmadım daha makinayı hiç , aslımda yağlamak gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 ben moseri hiç yağlamadım. 5 yıl sonra bozuldu et çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Fire up! Valla ben geleneksel traşa başladım hergün angarya olan iş keyif vermeye başladı. Ve aslında bakarsan kullan at makinalara gore uzun vadede çok daha ekonomik ha zibilyon cesit sabun,makina,after shave balsam,yaprak jilet var ama sadece keyif arttırıcı kendini şımartma.alacağın optimum faydalı şeyler f/p ürünleri gercekden çok ucuz.lan begenmedigimiz geleneksel arko cubuk(stick) traş sabunu o kadar çok seviliyor ki amerika da bile baya bir fanı var.hemde 25 tl bir sene rahat gider bu meret benim gibi hergün traş olan adama. Bu işe merak eden varsa wilkinson classic(yanında 5 jilet geliyor) arko traş sabunu ve jaguar 1056 traş fırçası (kargoda kayboldu sağolsun bir daha gonderdi aldığım firma en sevdiğim ürün bu oldu ohh köpürt surata da masaj etkisi cabası) giriş icin gayet uygun fiyatlı ve kullanışlı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Ben bunu kullanıyorum: https://eu.getrockwell.ca/products/rockwell-6c-razor Öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 5/8 yahut 6/8 ustura akar. 6lik biraz daha zormus ama, denemedim onu henüz. bi dogumgünümde hediye gelir umuduyla devam ediyorum simdilik sdfgjh jiletli usturayla agzimi yüzümü yarip duruyodum, düz ustura ilacmis adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 1 saat önce, GERGE dedi ki: Ben bunu kullanıyorum: https://eu.getrockwell.ca/products/rockwell-6c-razor Öneririm bunda boyle tarafina bakmadan kullanmak mumkun mu ufak bi indent vs parmakla hissedecek bi yer var mi? ben iki taraf da ayni olmazsa, cevire cevire kullanamazsam sogurum gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 İki tarafta aynı tabii, ama ikinci geçişte farklı aralık istersen tamamen çıkartıp tekrar takmam gerekiyor, 10 saniyelik iş gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Ben tamamen yanlis anlamisim, bi tarafin geometri farkli digeri farkli olarak dusunmustum bu gorsele bakarak. plate ler iki tarafliymis meger simdi anladim. Ben mild tras icin r89, orta-ust agresyon icin rocca, ustura kivami icin r44 kullaniyorum. rw6c direkt benim setup a benzemis bu haliyle beginner dan advanced e guzel kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Bende bunu merak ediyorum.baya övülüyor.galiba merkür future modelinin çakması.en güzel tarafı ayarlanabiliyor.ister agresif ister mild.ming-shi diye bir çin markası adamlar sonradan onun bile çakmasını yapmışlar absjsvs https://m.tr.aliexpress.com/item/32808212289.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 (düzenlendi) bunu alma abi,çin klonlarının buyuk kısmı jıletı duzgun tutmuyor,sonra bakmıssın faca ali modunda gezıyorsun butun gun. Ben celık ustura ıle tırasa basladım ama haftada maksımum 3 gun cesaret edebbılıyorum,uykusuzken falan uzak durmak lazım. Ocak 5, 2023 miyaw33 tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Hadi be:( valla devamli kan taşım hazır ya oyle kanaması da zor duran adamım aslında lol.haftada iki gün sabahın 5 inde traş oluyorum valla söve söve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2023 Miyaw'ın dediği dogru .Ayarlanabilir ariyorsan ki bence öyle al , Merkur Progress Adjustable Masterrace . Miyaw tavsiye etmişti bir daha arkama bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar