Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 mono said: Darksun said: Uzayda sağlam campaign i olan rts lazım bana ya. Şimdiki oyunların hepsi mal mal senario üzerinden hikaye yok bişi yok. Endless Legend oneririm, bir suru patch yedi gayet iyi durumda idi son biraktigimda. Kesin girer indirime. EDIT: RTS demissin ya pardon. Endless legend değilde endless space değil mi ya o. Onda da campaign yokki =( Homeworld remastered alacağımda daha önce oynamıştım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Hehe karistirdim iyice, evet Endless Space... Hmm Homeworld dedin bak hatirlattin, ekliyeyim wishliste. son 2 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Darkest Dungeon indirime girer umarım , aslında pahalı değil şu anki fiyatıda ama ne bileyim işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 community choice'larda gene boktan boktan seylere oylicaklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 45 DAKİKA, VÜCUTLAR HAZIR MI ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 45 dakika sonra ilk post 'meh' olacak yine :D Gelenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Param hazır, let's go Gabe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=GKiMYH9bHcY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Darksun said: Uzayda sağlam campaign i olan rts lazım bana ya. Şimdiki oyunların hepsi mal mal senario üzerinden hikaye yok bişi yok. Sins of a Solar Empire ve Rebellion expansion'ı, bunlara bakmış mıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 AHAHAHAH ROFL ağladım şerefsizim knox (tu):D(tu) said: Conor Kelly 9 hours ago You can (not) be refunded AHAHAHAHAHAH of çatladım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 AscAnsio said: Darksun said: Uzayda sağlam campaign i olan rts lazım bana ya. Şimdiki oyunların hepsi mal mal senario üzerinden hikaye yok bişi yok. Sins of a Solar Empire ve Rebellion expansion'ı, bunlara bakmış mıydın? sins de campaign yok yine ya :( güzel oyunlar normalde ama beni skirmish modu haritalar vs bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 ASDASDASD Gabengelion coh ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 İyi bişiler düşerse hiç acımam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Dakika verin dakika kaç dakika kaldı kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 5dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Buraya koyun dışardayım takip edicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 duydunuz zilin sesini! alımlar başladı!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 gta v gordum sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 oyunlar geldi indirimler yok! HOMEWORLDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 gta V zam mı gelmiş ben mi yanlış görüyorum heuehe abi tek beklediğim oyun wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 bunlar indirimli degil degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Sorry The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 değil ya geç geliyor indirimleri :p indirim gelincede hemen atlamayın bazen daha fala veriyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar