Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 15

Seru

Öne çıkan mesajlar

öyle.

bizim arkadaş işte project cars oynardı sürekli ama dirt: rally aldıktan sonra hiç girmedim bile diyordu geçen gün. indirimden kapmıştı o da ben de almayı planlıyorum hoş duruyor

Cars'taki araba sayısının azlığı vs. sıkıyor gibi duruyor milleti işte, dlc ile araba ekliyorlar ama ekstra para vs. bilemedim.

ikisi arasından project cars daha iyi duruyor gibi ama
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

sizce project cars mi yoksa asetta corsa mi?

Asetto var bende setupı ciddi karışık ne yaptıysam oto asisti fln kapatamadım aracı ben değil pc kontrol ediyor fln.

Zamana karşı yarış seçeneeği aktifti sadece en son oynadığımda ifrit olmuştum verilen paraya yazık bi oyun

Yarış sim özellikleri hat safhada da keyif için direksiyon sallayayım diye düşünüyorsan değmez özetle
Sosyal ağlarda paylaş

Valkyria Chronicles
This War of Mine
The Wolf Among Us
Chivalry: Medieval Warfare
Apotheon
The Banner Saga
Lisa
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
Chivalry Deadliest Warrior (pek beğenmedim ama 4 saat oynayıp refundlayamadım)
The Walking Dead (Season 1 ve 2)
Terraria

bilgisayarı geçen yıl alıp da piyasayı baya geriden takip ettiğim için baya eksiğim vardı. şu oyunları herkes kusana kadar oynamıştır yani 2-3 tanesi haricinde. o yüzden ististna olabilirim ama iyiydi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

direksiyon yoksa sim'e bulasmak mantikli degil
nfs fln oynanir ama gamepad ile

scorch' assetta corsa'nin full surumu cikmadi mi, hala sadece zamana karsi aktif degildir heralde?

bi tekrar indirip bakmam lazım ona ama dediğim gibi düşündüğüm kadar iyi değildi yani asetto.

diğerini almadım halen ama planlıyordum almayı istediim kadar indirim gelmeyince almadım henüz.
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

sepette;

this war of mine
day of defeat source
gas guzzlers extreme
metal gear solid V

var. bir kaç birşey daha ekliyim diyorum ne onerırsınıZ??

ne oynayıp oynamadığına bağlı. şunların hangisini alırsan al memnun kalırsın (türünü vs seviyorsan tabii)

outlast
valkyria
transistor
dont starve
wolfenstein
wasteland 2
borderlands 2
darkest dungeon
xcom
ori
talos
wolf among us
grim fandango remastered
shadow of mordor
tomb raider
bioshock serisi
alien isolation
banished
vanishing of ethan carter
sunless sea
Sosyal ağlarda paylaş

DavidMills said:

Yine oynamayacağım bissürü oyuna gömdüm bu indirim dönemi...Alma ulan vaktim yok oynamaya diyorum, 7 tl ye transistör görünce dayanamıyorum. Öyle öyle 200-300 lük oldum yine. neyse emenike, gaben baklavayı kendi alsın artıkın.

transistörü oynamasan da açar müziklerini dinlersin np (tu)

o değil de bu encore indirimleri değişiyor mu, tldr: craft the world'ün daily'sini kaçırmışım, iner mi yine?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...