pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 yine kotu ya. The Wolf Among Us ve Grim Fandango aldım totalde 21 liraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Dying light gene yok. Long darkla chivalry aldım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 varmı güzel oyun,şöyle bi resimlere baktımda hepsi çöp gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 DarKRideR said: yok la, single sadece. komple aldık diyince herkes denemek için aldı vs. 1.8tl abi para bile değil sadfasdf girdim şimdi oyuna var abi local co-op yandan gamepadle katılabiliyo birisi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 kzpmaza said: yok ondan demedim oyunun özelliklerinde yazıyo co-op diye oha harbi mi asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 transocean alıcam ya kara taşımacılık yeter biraz da denizde takılalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 DarKRideR said: kzpmaza said: yok ondan demedim oyunun özelliklerinde yazıyo co-op diye oha harbi mi asdfasd direkt aldım local coopu görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Ben bir iki şey alacam sale'den. Shadowrun, belki rise of nations. /= Başka neler var, ne alim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 door kickers alın ya.. 7.75tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 door kickersı hiç beğenmemiştim ben, refund ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Bully scholarship alin oynamayanlar güzel oyun 6 tl mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 monster game girdiğim grup çok terbiyesiz 900e geldik nerdeyse dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 3000 here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 beni şimdi eski grubuma geri attı lel 3910 lvllar 10 ar 10 ar gidiyor surekli boss kesiliyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 adam gibi indirim beklediklerim cities skylines prototype 2 dishonored dlcleri shadow of mordor (buna da çok ümitli değilim) gray goo (buna tekrar dogru duzgun ındırım gelmez) kararsız kaldıklarım; (yorum alabilir miyim?) verdun fable anniversary reign of kings ne aldım; wolfenstein old blood & new order metro 2033 redux yeni payday 2 dlc'leri ziggurat gayet ıyıydı bu ındırımler ne zamandır da dogru duzgun oyun almıyordum 3-5 aylık ihtiyacı topladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 saints row 4 bi de walking dead 2 inse başka birşeye gerek yok bende de. rezil rzil oyunları seçiyorlar, iyi seçtiklerinde de %50 indirim. steam eskisi gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Total war serisi genelde %75 indirim goruyordu, %50de tikanmis kalmis meh :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 said: adam gibi indirim beklediklerim cities skylines prototype 2 dishonored dlcleri shadow of mordor (buna da çok ümitli değilim) gray goo (buna tekrar dogru duzgun ındırım gelmez) gray goo hariç hepsine indirim geldi yanılmıyorsam. indirimleri mi beğenmedin yoksa haberin mi yoktu hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 flash sale kovalıyordum da kacırmıs olabilirim, olmadı son gün toplarım artık. satın alma chartı varya ona göre hareket etmeye çalışıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 dishonored dlc'leri iki tane alıyosun goty versiyondan pahalıya geliyo lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Chivalry ve shadowrun aldım. Gogdan da legend of grimlock 2 aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Seru said: dishonored dlc'leri iki tane alıyosun goty versiyondan pahalıya geliyo lol. bende goty alsam mı dıye dusunuyodum aynen :) bu Men of War: Assault Squad 2 nasıl? %75 ındırım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 ok divinity aldım şu the talos principle ne ayak, hiç duymamıştım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 serious sami yapan elemanların puzzlelı oyunu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 ETS2 Scandinavia DLC bekliyorum ben de. Bir de almayan kaldıysa FSX 7,8 yetele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar