Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 15

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
19:00 da bakım var, 19:10 gibi bakım bitiyor, sürekli join game join game yapa yapa girdim bu gruba, ilk oluşturulan grup olabilir. Millet muhtemelen arkadaşlarını da alıyor grup kaç kişi nereden görebilirim. Aşırı hızlı ölüyor herşey, 10 sn ye lvl geçiyor.
Mesaj tarihi:
Bright said:

-Deno- said:

divinity mi pillars of eternity mi

Single oynayacaksan PoE, multi oynayabileceksen D:OS

multi oynamayı düşünüyoruz

poe'de yok zaten gördüğüm kadarıyla. turn based olmasaydı keşke divinity ama güzel gözüküyor gameplay. baya bi oynayan vardı burda zaten.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

benim yetersizler 333'te suan siz nasıl buluyorsunz öyle grup ya asdaf

2277 olmuşum şu anda. 2 saatte 1 falan girip sadece auto attack ve health upgrade ediyorum. şu an auto attack 101k vuruyor maşallah :D
Mesaj tarihi:
sabonis said:

applev0dka said:

2277 olmuşum şu anda. 2 saatte 1 falan girip sadece auto attack ve health upgrade ediyorum. şu an auto attack 101k vuruyor maşallah :D

güzel de sorumun cevabı bu değil :D
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

Bright said:

-Deno- said:

divinity mi pillars of eternity mi

Single oynayacaksan PoE, multi oynayabileceksen D:OS

multi oynamayı düşünüyoruz

poe'de yok zaten gördüğüm kadarıyla. turn based olmasaydı keşke divinity ama güzel gözüküyor gameplay. baya bi oynayan vardı burda zaten.

O zaman direk D:OS.
Arka planda sohbet muhabbetle baya keyifli gidiyor. Şehirde bir kişi craft yaparken diğeri satış yapıyor veya hırsızlık yaparken bir kişi satıcıyı oyalarken diğeri yürütüyor arkadan falan baya keyifli :D
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

sabonis said:

applev0dka said:

valla ben bişi bulmadım. direk başladım. böle bi gruba denk gelmişim. şans heralde. özellikle bişe yapmıyorum.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

sabonis said:

applev0dka said:

şansa inanır mısın küçük sincap?
Mesaj tarihi:
akşam 7de resetleniyo oyun o arada ilk girenlerden olursan zaten çoğu hardcore oluyor onların. gece falan girersen pek level alan takım olmuyor.
Mesaj tarihi:
yok daily deal dan daha ucuza gelmesi mümkün değil, ama harika oyun ben bitirdim bayağı sevdim. Patch match bişiler geldi mi geliyormuydu ne bir daha mı oynasam diyordumda vakit yok :P
Mesaj tarihi:
enchanced edition gelecek o oyuna. ps4 ve xone için yapıyorlar, pc'ye de ücretsiz gelecek eğer oyun sende varsa. enhanced gelince indirim yapmalar gene bi süre onu söylim.
  • Yeni Oluştur...