sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Ha 75 demişsin sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 together da save den nasıl başlatıyoruz ya pause ettim bi geldim karakter seçme ekranına donmuş 1. günden başlattı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 -Deno- said: divinity mi pillars of eternity mi Single oynayacaksan PoE, multi oynayabileceksen D:OS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 AOW2 3 ten ıyı bu arada ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Release surumu icin dogru da adamlar arı gibi calisti son exp ile oyunun cok iyi durumda oldugu soyleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 dont starve süper oyun 4 kişi mi oluyor max grup? takım kursak bir ara :P Benim monster koç grubum lvl 8000 e gelmiş, aslanlar yürüyün 10k ya kadar yolumuz var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 benim yetersizler 333'te suan siz nasıl buluyorsunz öyle grup ya asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 19:00 da bakım var, 19:10 gibi bakım bitiyor, sürekli join game join game yapa yapa girdim bu gruba, ilk oluşturulan grup olabilir. Millet muhtemelen arkadaşlarını da alıyor grup kaç kişi nereden görebilirim. Aşırı hızlı ölüyor herşey, 10 sn ye lvl geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Bright said: -Deno- said: divinity mi pillars of eternity mi Single oynayacaksan PoE, multi oynayabileceksen D:OS multi oynamayı düşünüyoruz poe'de yok zaten gördüğüm kadarıyla. turn based olmasaydı keşke divinity ama güzel gözüküyor gameplay. baya bi oynayan vardı burda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 applev0dka said: benim yetersizler 333'te suan siz nasıl buluyorsunz öyle grup ya asdaf 2277 olmuşum şu anda. 2 saatte 1 falan girip sadece auto attack ve health upgrade ediyorum. şu an auto attack 101k vuruyor maşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 -Deno- said: divinity mi pillars of eternity mi divinity gayet güzel, pillars'a henüz başlamadım bilemiyorum ama divinity'den kesinlikle pişman olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 sabonis said: applev0dka said: benim yetersizler 333'te suan siz nasıl buluyorsunz öyle grup ya asdaf 2277 olmuşum şu anda. 2 saatte 1 falan girip sadece auto attack ve health upgrade ediyorum. şu an auto attack 101k vuruyor maşallah :D güzel de sorumun cevabı bu değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 -Deno- said: Bright said: -Deno- said: divinity mi pillars of eternity mi Single oynayacaksan PoE, multi oynayabileceksen D:OS multi oynamayı düşünüyoruz poe'de yok zaten gördüğüm kadarıyla. turn based olmasaydı keşke divinity ama güzel gözüküyor gameplay. baya bi oynayan vardı burda zaten. O zaman direk D:OS. Arka planda sohbet muhabbetle baya keyifli gidiyor. Şehirde bir kişi craft yaparken diğeri satış yapıyor veya hırsızlık yaparken bir kişi satıcıyı oyalarken diğeri yürütüyor arkadan falan baya keyifli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 applev0dka said: sabonis said: applev0dka said: benim yetersizler 333'te suan siz nasıl buluyorsunz öyle grup ya asdaf 2277 olmuşum şu anda. 2 saatte 1 falan girip sadece auto attack ve health upgrade ediyorum. şu an auto attack 101k vuruyor maşallah :D güzel de sorumun cevabı bu değil :D valla ben bişi bulmadım. direk başladım. böle bi gruba denk gelmişim. şans heralde. özellikle bişe yapmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 benim 3 oyundur gruplarım cok tırt ya. neyse bakalım bu aksam sans yüzümüze gülsün bari sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 applev0dka said: sabonis said: applev0dka said: benim yetersizler 333'te suan siz nasıl buluyorsunz öyle grup ya asdaf 2277 olmuşum şu anda. 2 saatte 1 falan girip sadece auto attack ve health upgrade ediyorum. şu an auto attack 101k vuruyor maşallah :D güzel de sorumun cevabı bu değil :D şansa inanır mısın küçük sincap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 akşam 7de resetleniyo oyun o arada ilk girenlerden olursan zaten çoğu hardcore oluyor onların. gece falan girersen pek level alan takım olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Bizim çatlaklar lvl 8611 e gelmiş =p 10k yı rahat aşacaklar herhalde :D most dmg 94,656T heuaeh 110m hp 10.774k vuruyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 ohannes o takım ne öyle :D :D bu arada zaten komün bir çalışma olduğu için hangi takımdaymışsın falan önemi hiç yok de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Badge var lvl ın yazıyor. (2000 lvl da 1 sanırım) 8000 lvl badge i var şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 peki son olarak, divinity daha ucuzlar mı sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 yok daily deal dan daha ucuza gelmesi mümkün değil, ama harika oyun ben bitirdim bayağı sevdim. Patch match bişiler geldi mi geliyormuydu ne bir daha mı oynasam diyordumda vakit yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 enchanced edition gelecek o oyuna. ps4 ve xone için yapıyorlar, pc'ye de ücretsiz gelecek eğer oyun sende varsa. enhanced gelince indirim yapmalar gene bi süre onu söylim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 heyt lvl 10115 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 adamın takım 8000'den 10000 e gelene kadar benim takım 333 ten 370 e geldi sadafw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar