Seru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 11'inde başlıyor dendi. trading card'lar şimdiden badge'lerde gözükmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 mezacıların bayramı 11 haziran kutlu olsun diyelim fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 oynamayacağım oyun almayacağım diye kasıcam yine. bakalım geçen seferki kadar başarılı olabilicem mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ben bayağı bir şey toplarım bu indirimde sanırım ya, en kötü bi arkham knight tekrar indirime girer onu alırım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Ne zaman baslicak indirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 29 haziranda başlayacak. o zaman gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Kac tl atalim kenara 100 yeter mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Beh wallet ı doldurdum hazırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Ben inerse bi Witcher alıcam yoksa başka bişide gözüm yok. İnmezse de şirket ramazan çeki verir onla karfurda 70tlye alırım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Su anda wallet'ta 50 liram var. İndirim basladıgında elimdeki kartları su anki fiyatının iki katına satar, oradan gelecek parayı da eklerim. Olusacak yeni bakiye icinde kalmaya calısırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Kartlat başlamış artmaya, yanlız aklınızda bulunsun ilk 2 gün millet gazken satın. Summer sale da gelen kupon vari şeyler varsa onlarıda hemen okutmaya bakın 1-2 gün içerisinde çok hızlı düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 winter sale'ı 0 lira harcayarak atlattım. bakalım summer sale nasıl olacak. geçen yaz 190 lira fln harcamıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 sanırım bir tek dead state var şu anda özellikle alırım dediğim, diğerlerini fiyatlara göre düşünürüm artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 inventory'de kartların yanında turn to gems diyor, geçen saledan kalma bişey mi, yoksa yine gelecek erken mi koymuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bayağıdır var o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 amazon.com'da da indirimler baslamis bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 ne ayak bu kartlar nerden görüyoruz bende niye yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Norak said: amazon.com'da da indirimler baslamis bugun bulamadim abi link versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 bu sirada http://i0.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/493/172/38e.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Dying Lightla Shadow of Mordor indirime girsin de alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 SenariouS said: link http://www.amazon.com/b/ref=s9_acss_bw_hsb_VGBBApr2_s1_s?_encoding=UTF8&node=7266959011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-2&pf_rd_r=1MQVG9Y2B6D53A04M1HS&pf_rd_t=101&pf_rd_p=2099599802&pf_rd_i=979455011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Amazon un ekran ne kadar kötü ya, yenilenmeden önce daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 amazonun indirimler bu sene çok cacık , g2a nin hafta içi indirimlerinin bile yanına yaklaşmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Polonya'dayım ama Steam adresim Türkiye olarak gözüktüğü için tr fiyatı ile alabiliyorum oyunları. Alsam banlanma ihtimalim nedir? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Erasmus dersin. I'm turkish dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar