masa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2019 Abi topallerken gördüysen alsaydın ya eve. Neyse üzülme o başının çaresine bakar. Topalladı diye ölmez kedi. Başını sokacak bir yer bulmuştur, gelir uygun olunca. Sen gene ara ara dolaş etrafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 On 27.12.2019 at 02:42, LethE dedi ki: benim kedi yattara oldu galiba tam bir yere çıkıyordum topallar gördüm, dedim gelince bi yere götürür baktırırım ama hayvanı bulamıyorum 3 gündür. O kedi muhtemelen mahalleliyi haraca baglamistir, gezip donup dolasiyordur, gelir geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 parmak şıklata şıklata geziyorum, hayali müzikle gezen mahallenin delisi sanacaklar yan sokakta abazan bi sarı gelmiş büyük ihtimalle am davasına kurşun yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 yakaladım itoğlunu götünü köpek kapmış 10 gün saklanmış bi yerlere. aksaya aksaya bişi yok gibi geri geldi. bostanlı veterinerde dikiş attırdım ve gece kaldı ama eve alamadığımdan sokakta gene. umarım mikrop fln kapmaz sokaktan. https://photos.app.goo.gl/ED1jA3gyaaR6KaTH6 soldan sırılıp deri fln kalkınca hayvanın göt sağa kaymış. sağ bacağa bol paçalı pantolon giymiş gibi duruyor. ona artık çözüm yoktur sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 baya iyi kapmış herhalde almış götürmüş o kaç dikiş öyle geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 aga şu kediye bi sahip bulalım yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 hayvan kurtulur da.. ben nası sevecem o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2020 dikişini 2. kez açınca kadının biri zilimi çaldı sizi kediyle yürüyüş yaparken görüyordum ben bunu iyileşinceye kadar eve alıcam ama yaklayamadım "saldırıyor" dedi. (hayvan tırsmış kaçıyo altı üstü) neyse çağırdım kedi kutusuna gir dedim girdi, evde yeğenler vardı hiç telefon fln almadan kadına teslim edip geri çıktım şimdi 3 hafta oldu kedi ortada yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Git kadına sor , 3 hafta olmuş kadın da demiştir bıraktı kaçtı sahibi arayıp sormuyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 yerini yurdunu bilsem sorardım + eve alamadığım kedinin sahibiyim de diyemem zaten kadın en aızndan evine almış.. ama özledim keratayı gelse omzuma çıkıp yatsa gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Noldu olm bu basliga, insanlar kedilerle olan garip iliskilerini mi yaziyor artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 On 06.02.2020 at 20:35, LethE dedi ki: yerini yurdunu bilsem sorardım + eve alamadığım kedinin sahibiyim de diyemem zaten kadın en aızndan evine almış.. ama özledim keratayı gelse omzuma çıkıp yatsa gene Ahh abi ya. Apartmandan birilerine filan sor, peşine düş kedinin. Biri alacak sahiplenecem diye kediyi evinde alıkoyacak. Dışarıdayken normal bir kedi gibi yaşıyor en azından. Kediyi azıcık düşünüyorsan ara bul kadını, eve kapatılmasına müsade etme. Bu şekil devam edersiniz. Veteriner vs ihtiyacı olursa da destek olursun hayvana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 isiniz gucunuz hayvana eziyet be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paticik Furry Official Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 (düzenlendi) Cumanın keyfi yerinde, giriş katına taşindiğimizdan beri eve girip çıkıyor. Bazen eve yabancı kediler giriyor, onları kıstırıp dövüyor. Sadece tekgözlü kediye arası iyi, beraber takılıyorlar. Fotoğraflarını ekliyorum. 5 gün önce tekgözlü beyaz kediyi hapşururken görmüştüm, çok sık hapşurması dikkatimi çekmişti. 3 gündür de cuma çok sık hapşuruyor. Çok sık dediğim günde 40-50 kere filan. İnternete baktim kimisi çok tehlikeli bir hastalığın habercisi olabilir demiş kimisi de alerji nezle vs gibi bir şey olabilir demiş. Napsam götürsem mi veterinere? Mart 16, 2020 masa tarafından düzenlendi resim ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2021 Götürseydin tabi. Napti cuma sokaga cikma yasaklarina uydu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 9 aralik cuma 2024, cuma aramızdan ayrıldı.. 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 RIP, başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2024 başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2024 Başın sağolsun be masa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2024 RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2024 dasaaa, 31.10.2018 13:10 tarihinde dedi ki: hayirli cumalar arkadaslar. abi konuyu hic okumayip sadece hayirli cumalar diyip gitmis olmam... neyse, basiniz sagolsun. bize cuma'nin son aylarindan bahsedebilir misin? yazilanlarin tersine yaptiklarini biraz hakli buldum. ev kedisi olmak da kotu bisi degil (hatta ben kedi olsaydim ev kedisi olurdum lan. cuma'nin hayati ozgurce ama yaralanarak gecmis. otur, yat, mama, git sevilmek icin sokul, evde oyun oyna, haliyi tirmala vs daha guzel hayat bence) ama senin yaptigin da ilginc bir deneyim olmus. hatta cidden (kediye 31 cekilmesi olayi haric) ilk defa okudum. kedilerin hayatina da dair de bayagi bir gozlem olmus burasi. basiniz sagolsun. elinden geldiginde ozgurlugunu kisitlamamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar