_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 biberonla besleme = emzirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 benimki de gelip sürekli parmak emiyor. öyle uyuyor mırıldamıyor başka türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Mesaji atan masa olunca parmak emdiriyor olmasi iyimserlik oluyor abi, kediye 31 cektiren adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Daha önce cumanın tişörtümü emdiği vidyolar paylaşmıştım. Cumayla ilgili aklına başka şeyler gelmesi tuhaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Cuma'yla ilgili degil abi, seninle ilgili durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Antalyada 6 mahalle kuduz karantinasına alınmış. Mahalleler muratpaşa ilçesinde. Ama diğer ilçe belediyeleri de sahipsiz hayvanları toplayıp, aşılayacakmış. Şimdi bunlar cumayı sahipsiz sanıp alıp götürürler değil mi? Haberi okuduğumdan beri aklımda bu senaryo dönüyor. Cumayı alıp götürüyorlar, sonra ben belediye binasını ateşe veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Pek iyi gözükmüyorsun sen, şöyle bir okudum da topiği. Yardım alman gerekiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 bi psikoloğa mı gitsen acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Cumayı kesin götürürler, sarıp sarmala bırakma dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 silkerler bile valla bırakma dışarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Alıp götürüp uyuturlar, sonra arayıp sorduğunda o saatte dışarıda ne işi vardı derler. Geçersiz bir korku değil, Türkiye burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 masa said: Antalyada 6 mahalle kuduz karantinasına alınmış. Mahalleler muratpaşa ilçesinde. Ama diğer ilçe belediyeleri de sahipsiz hayvanları toplayıp, aşılayacakmış. Şimdi bunlar cumayı sahipsiz sanıp alıp götürürler değil mi? Haberi okuduğumdan beri aklımda bu senaryo dönüyor. Cumayı alıp götürüyorlar, sonra ben belediye binasını ateşe veriyorum. birakma disari bir sure bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Tasma tak numarani ismini yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 belediyelerin hayvanları toplaması hiç doğal değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 gayet dogal ortaminda hayvan iste, ha belediye toplamis ha ormanda yavruyken sahin kapmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 ormanda daha guvende olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Hayvan akilliysa kacar zaten ya, dogal ortami sokak, en kotu bi barinak gorur de dogal ortaminin kiymetini anlar. Cok seyapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Cuma sabah evden çıktı halen geri dönmedi. 3 defa sitenin etrqfini dolaştim, bulamadim. Uykum vardi, uykum kaçti. 1 saat sonra tekrar turlayacağim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Allah sabır versin. kediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Lan! clickbaite düştük valla. son post seninki kalmasın abi, hassie diyerek girdim topice gitti cuma diye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Sabah geldi kendisi. Keyfi yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 20.00 gibi evden çıkarken apartman kapısında Cuma ile karşılaştık. Bir baktım sırılsıklam olmuş. Sanki havuza düşmüş veya biri üstüne 3 kova su dökmüş gibi. Hemen eve alıp kuruladım. 2 tane havlu anca yetti. Havulular çamur ve biraz kan oldu. Ön ayaklarında yaralanma var, oralara dokundurtmuyor. Belli ki çok canı yanıyor. Normalde gelir gelmez yemek yerdi. Hiçbir şey yemeden koltuğa gidip uzandı. Hiç keyfi yok. Ateşi de çıktı. Yarın kendine gelmezse sabahtan veterinere götüreeğim. Başına ne geldi bilmiyorum ama araştırıp öğrenmeye çalışacağım. Eğer bir insan yaptıysa intikam alacağım. Ayrıca ıslandığı şey tam olarak su olmayabilir. Çünkü tüyleri yapış yapış gibi, kuruladım ama halen tüylerinde birşey var. ıslak cuma keyifsiz cuma uyuyan cuma havlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Neymiş taşşaklarını kestirdiğine değmemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 masa said: Eğer bir insan yaptıysa intikam alacağım. yaw he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Nasil bir intikam düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar