goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 benimki de gelip sürekli parmak emiyor. öyle uyuyor mırıldamıyor başka türlü.
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Mesaji atan masa olunca parmak emdiriyor olmasi iyimserlik oluyor abi, kediye 31 cektiren adam..
masa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Daha önce cumanın tişörtümü emdiği vidyolar paylaşmıştım. Cumayla ilgili aklına başka şeyler gelmesi tuhaf.
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Cuma'yla ilgili degil abi, seninle ilgili durum.
masa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Antalyada 6 mahalle kuduz karantinasına alınmış. Mahalleler muratpaşa ilçesinde. Ama diğer ilçe belediyeleri de sahipsiz hayvanları toplayıp, aşılayacakmış. Şimdi bunlar cumayı sahipsiz sanıp alıp götürürler değil mi? Haberi okuduğumdan beri aklımda bu senaryo dönüyor. Cumayı alıp götürüyorlar, sonra ben belediye binasını ateşe veriyorum.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Pek iyi gözükmüyorsun sen, şöyle bir okudum da topiği. Yardım alman gerekiyor olabilir.
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Cumayı kesin götürürler, sarıp sarmala bırakma dışarı
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 silkerler bile valla bırakma dışarıda
Bright Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Alıp götürüp uyuturlar, sonra arayıp sorduğunda o saatte dışarıda ne işi vardı derler. Geçersiz bir korku değil, Türkiye burası.
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 masa said: Antalyada 6 mahalle kuduz karantinasına alınmış. Mahalleler muratpaşa ilçesinde. Ama diğer ilçe belediyeleri de sahipsiz hayvanları toplayıp, aşılayacakmış. Şimdi bunlar cumayı sahipsiz sanıp alıp götürürler değil mi? Haberi okuduğumdan beri aklımda bu senaryo dönüyor. Cumayı alıp götürüyorlar, sonra ben belediye binasını ateşe veriyorum. birakma disari bir sure bence
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 belediyelerin hayvanları toplaması hiç doğal değil
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 gayet dogal ortaminda hayvan iste, ha belediye toplamis ha ormanda yavruyken sahin kapmis
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Hayvan akilliysa kacar zaten ya, dogal ortami sokak, en kotu bi barinak gorur de dogal ortaminin kiymetini anlar. Cok seyapma.
masa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Cuma sabah evden çıktı halen geri dönmedi. 3 defa sitenin etrqfini dolaştim, bulamadim. Uykum vardi, uykum kaçti. 1 saat sonra tekrar turlayacağim.
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Lan! clickbaite düştük valla. son post seninki kalmasın abi, hassie diyerek girdim topice gitti cuma diye :/
masa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Sabah geldi kendisi. Keyfi yerinde.
masa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 20.00 gibi evden çıkarken apartman kapısında Cuma ile karşılaştık. Bir baktım sırılsıklam olmuş. Sanki havuza düşmüş veya biri üstüne 3 kova su dökmüş gibi. Hemen eve alıp kuruladım. 2 tane havlu anca yetti. Havulular çamur ve biraz kan oldu. Ön ayaklarında yaralanma var, oralara dokundurtmuyor. Belli ki çok canı yanıyor. Normalde gelir gelmez yemek yerdi. Hiçbir şey yemeden koltuğa gidip uzandı. Hiç keyfi yok. Ateşi de çıktı. Yarın kendine gelmezse sabahtan veterinere götüreeğim. Başına ne geldi bilmiyorum ama araştırıp öğrenmeye çalışacağım. Eğer bir insan yaptıysa intikam alacağım. Ayrıca ıslandığı şey tam olarak su olmayabilir. Çünkü tüyleri yapış yapış gibi, kuruladım ama halen tüylerinde birşey var. ıslak cuma keyifsiz cuma uyuyan cuma havlu
Remus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Neymiş taşşaklarını kestirdiğine değmemiş...
Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 masa said: Eğer bir insan yaptıysa intikam alacağım. yaw he he
Öne çıkan mesajlar