masa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Dun gene kapisiyordu sari kedi ile halen hormon kalmis demek ki. Giderek evde daha cok vakit geciriyor gibi gelmeye basladi bana. Sabah cikmisti evde, isten geldim bir baktim gelmis bile eve. Normalde bu saatte hayatta donmezdi eve, gece yarilarina kadar disarida takilirdi. En cok sari kedilerle olan iliskisini merak ediyorum. Iyice guc kaybedip sari kedilerden dayak yemeye baslayinca eski guclu oldugu gunleri hatirlayip uzulecek diye cok endiseleniyorum. Birde bugun ayaklarini silerken fark ettim ki bir tane tirnagi kokten kopmus. Kirilma degil direkt cekilmis gibi. Batikon damlattim, haftaici de veterinere goturecegim. Baska onerisi olan var mi? Batikon yeterli mi veterinere gidene kadar? Ve tirnak nasil dusmus olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Barfiks çektir 1 ay sonra eski gücüne kavuşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Ah canım! Kimbilir ne acıyordur! O yüzden çıkmıyordur dışarı daha çok. Umarım mikrop fln. kapmamıştır. Teramisin de sür bence. Sürülüyor kedilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 hala kuyrugu, kulagi, patisi kopmadigi icin sansli cuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Adam inatla insani ozellikler yüklemeye devam ediyor yalniz. Hayvana da yazık hakketen artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 masa said: En cok sari kedilerle olan iliskisini merak ediyorum. Iyice guc kaybedip sari kedilerden dayak yemeye baslayinca eski guclu oldugu gunleri hatirlayip uzulecek diye cok endiseleniyorum. http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/549/658/c44.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 tırnağı kavgada kopmuştur. sarı kedinin ensesine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Eskisi gibi dışarıda çok vakit geçirmiyor, erkenden eve geliyor. Apartmanın önünde bir piknik masası var, genellikle onun üstünde çevreyi gözlüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 cuma o tirnagi cima esnasinda kaybetmis olabilir disi kacmasin diye istiriyolar ya enseden seninki tirnagi da takmis demek qnq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Cuma kiskaci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Cuma kısır olduğundan beri sadece 1 gece dışarıda kaldı. O gecenin sabahında ise kendisi çıkıp geldi 4. kata kadar. Ayrıca dün mahalleye yeni gelmiş bir erkek kediyle birbirlerine meydan okurlarken gördüm, miyaaoww miyaaoww diye bağırışıyorlardı. Demek ki halen testosteron salgılanıyor az da olsa, sanırım böbrek üstü bezler sayesinde oluyor bu. Bilen biri açıklayabilir mi? Kısır kedilerin sesinin çıkmaması gerekiyor diye okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 napcan hayvanın testosunu sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 acaba yine 31 cektirebilir miyim diye ihtimalleri yokluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Uzun zamandır yazamadım kısa özet geçeyim bide vidyo paylaşacağım. Eskiye göre çok evci bir kedi oldu cuma. İki yaralanmalı kavgası oldu onun dışında birşey yok. Gece dışarıda kalması çok azaldı. 2-3 haftada bir dışarıda geceliyor. Evde sürekli oyun oynamak istiyor. Aramız çok iyi. Ama tabi kısırlaştığı için üzülüyorum. Önc ıslak bezle kirini alıyorum sonra kağıt havlu ile kuruluyorum. Rahatsız olmuyor hatta her eve girdiğinde kendisi istiyor eğer hala silmemişsem. https://www.youtube.com/watch?v=OQ6BNlBDD4o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 lan ne tatlı maşallah :) senin de video çekecem diye berberlerin havlu kullanması gibi kafa göz girişmen süper fıro :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Cuma eskisi gibi değil tabi kısırlaştıktan sonra. Sabah çıkıyor akşam geliyor. Çok çok nadir geceliyor dışarıda. Ayda bir desem anca. Evde daha fazla vakit geçiriyor. Sık sık oyun oynamak istiyor. Bazen koridorda sinsice gelip patpat diye yapıştırıyor arkadan. Anlıyorum ki oyun oynamak istiyor. Ordan oraya koşturtuyorum bende. 2 gün önce rüyamda cumanın kaybolduğunu, her yeri aramama rağmen hiçbir şekilde bulamadığımı gördüm. Çok fenaydı, aynı gerçek gibi hissettim. Rüyadan sonra aklıma girdi cumayı kaybetme korkusu. Keşke bir güç olsa, cumanın bir ömür yanımdan ayrılmamasını sağlayabilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 O dediğin güç düzenli veteriner kontrolü ve evde yaşayabileceği maksimum konforu sağlayarak dışarıya çıkma isteğini bastırmaktan geçiyor. Öyle ilahi bir güce ihtiyaç yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 masa said: Rüyadan sonra aklıma girdi cumayı kaybetme korkusu. Keşke bir güç olsa, cumanın bir ömür yanımdan ayrılmamasını sağlayabilse. baglanma sorunlarini coz..kiz arkadasin evlenelim dediyse de kabul et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 oo kızlar teklif ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Kısır olduktan sonra ilk defa bu kadar dışarıda kaldi cuma. 7 gün filan sokakta kaldı tatile gittiğim için. Komşulara ve apartman görevlisine tembihledim, ayrica herkese mama bıraktım. Dün geldim apartman kapisinda cuma diye bağirdim, hemen sesimi duyup geldi. Daire kapisini açarken sabirsizlanip miyavlamaya başladi. Karşi komşu cumanin sesini duyar duymaz kapisini açti, yemek ve su vermek için açmiş öyle söyledi. İçim rahatladi biraz, biz yokken kapiya gelip miyavliyormuş, komşuda mama ve su koyuyormuş. Eve girince iyice temizleyip sevdim, sonra güzelce karnini doyurdum. Gece de birlikte uyuduk, uzun süre emzirdim.. Bugün öğlen dışarı çıkmak istedi. Demek ki keyfi yerinde. Canım oğlum benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 emzirdim derken??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 karştırma şimdi oraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 korkuyorum bu başlığa girmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Lan emzirdim ne, kedi nasi emzirilir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar