mono Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 6 ay limitinden dolayi H1Z1'i refund edemiyordum dun'e kadar. Bu sabah aradan okuttum mesela eheh, ilave bir oyun daha okutayim dedim eskilerden, "isleminiz yapiliyor bitince deneyin vsvs" dedi. Neyse kar kardir, 9 oyun oldu, 3unu aldim, kalan 6 tane onaylandi walleta gecmesini bekliyorum. Summer Sale'de ilk kez magdur hissetmiyorum, bu sefer sanki hazirlikliyim. ehue. edit: Cevap geldi, 2 saati gectigim icin refund etmediler ama 6 ay'a takilmadi garip bi sekilde bu sefer. Bir garip sistem ya. Su anda baska refund denememe izin vermiyor, ya abandigim icin ustuste, yada artik 1 refund sonuclanmadan yenisine izin vermiyor hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Akşama bi daha deneyeyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 DA2019 said: Evolve u steamden diil g2aden almıştım refund edemiyorum. fuck. :( Aynen, bende Wasteland 2'yi okutayim dedim, g2a'dan almisim olmaaadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 said: We were unable to submit your refund request Sorry! Your purchase is still pending and we're unable to process a refund until the purchase is complete. bu ne her oyuna bu uyarıyı alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 6 aydan eski olan oyunları iade için nasıl seçiyorsunuz ki? request bile yapamıyorum ben şu an clienttan. tıklanan listede göstermiyor. öbüründe de tıklayıp refundı seçebileceğin bir yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Burda login ol abi: https://help.steampowered.com/# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Turkiyeyi refund sistemden banlayabilir lord gaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 harbiden burada bile apaçi gibi 2 yıllık oyunlara abuse falan kasıyorsanız. donanımhaberde neler yapıyorlardır :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 tiiişikkkirler sipiiirmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 bendede bu var arcane said: 6 aydan eski olan oyunları iade için nasıl seçiyorsunuz ki? request bile yapamıyorum ben şu an clienttan. tıklanan listede göstermiyor. öbüründe de tıklayıp refundı seçebileceğin bir yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 search ediyosun listede, sadece yavas calısıyo search ama geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 bende pending purchase var diyor hiçbir şeye request gönderemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 supporttaki arama kutusundan oyunun adını aratınca tıklanılabilir hali çıkıyormuş. yalnız arayıp bulması biraz sürebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 2 saat diye aldanmayın bir de abi. The Forest 'i 2 saat 56 dakika oynamışım refund ettiler. Şansınızı deneyin bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 tarihlere yanlis bakiyor olabilirler. 6 aydan geriye kabul etmiyor zaten.onu gecerseniz ornegin 3 saat ise mailden geri donuyor falan. tek bir oyun haric herseyi geri aldim onda da cok oynamisim :P 6 ay oncelerine zaten basamiyorsunuz bassanizda geri donuyor, birde steamden alinmis olmasi sart, eger hic bir refund linki vs gorunmuyorsa baska bir yerden almis olabilirsiniz. ya da anlik bug olmustur bazilarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 saçma optimizasyonlu van helsing 2 yi kabul etilerde şu kötü sacred 3 ü geri veremedim ona yanıyorum, nasıl bir boş anıma denk geldiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 ahaha abi bende büyük umutlarla girdim ama baya iyi bir kullanıcıymışım ya. oyunların çoğu 20+ saat gameplayli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 6 aydan eski 4 tane oyun için iade talebi verebildim. 3 başka oyun da talep aşamasında hata verdi. sanıyorum daha da eski oldukları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 batırdınız olm adamları , discountları düşük tutalım feci zarar ettik diyecekler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 http://www.thecommonsenseshow.com/siteupload/2013/08/NO-SOUP-FOR-YOU.png gaben customer service'a bunu alacakmış, tr ip'lerine bu cevap verecekmiş. said: We were unable to submit your refund request Sorry! Your purchase is still pending and we're unable to process a refund until the purchase is complete. 2012'den bir oyunu denedim de bu çıkıyor, aldığım birşey de yok bir aydır filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 çok eski olunca o mesaj çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 iade değil bundlelardan aldığımız alakasız oyunlar var hic elimi sürmediğim onları sildirmenin bir yolu varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 H1z1 refundum geldi 30tl bereket versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 trading cardlara noluyo refundlanan oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 bazı oyunlarda its avaliable now cheper seçeneği cıkıyor, yüzsüz gibi ona basıp refund isteyen oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar