Edriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Konu başlığına hitaben: La olm mezarcı olmayın iyi seçin oynayacağınız şeyi ayrıda 20-30 tl peşinde koşmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Para kaptırmak rahatsız ediyor, 20-30 lira kaybetmek değil. Bu sistemle birlikte adamlar uyduruk oyunları piyasaya sürmeye çalışmıyacak artık bilecekler ki bi taraflarına girecek, böylelikle steam de oyun kalitesi artacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 ırzını mırzını gondiklediğim dayz yide refundlasaydık keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 nereden girecez talepte bulunacaz biri ayrıntılı anlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 böyle: arcane said: client ile said: help > steam support > a purchase şeklindeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Refund edilemeyecek Olanları da accept ediyor sonradan edemiyoruz diye mail geliyor, h1z1 öyle patladı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 100 euroyu gecti iadelerim.. ahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 kara listeye alacaklar sizi, sonra elinizde patlayacak 60$'lık oyunlar. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Frostbite said: ırzını mırzını gondiklediğim dayz yide refundlasaydık keşke.. düşündüm ama 100 küsür saat gameplay var utandım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Sam said: böyle: arcane said: client ile said: help > steam support > a purchase şeklindeymiş. yalnızca şu çıkıyor a purchase seçince, nasıl refund alıyoruz ki Select an issue or purchase for more assistance. I can't complete my purchase on the Steam Store Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Sam said: kara listeye alacaklar sizi, sonra elinizde patlayacak 60$'lık oyunlar. (:P) aynen ahah. yazıyor orada zaten abuse ediliyorsa refund etmeme hakkımız vardır vs diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Gamelist- oyunu sec- sagda supporta bas- orada bekledigim gibi cikmadi sec- refundla bilader de- refund yerini sec -- tamam 10 saniye suruyor tecrube konusuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 abi ben rocksmith almıştım, baktım sadece 5 dakika oynamışım. kendi gitarı yok diye oynayamamıştım. benim gitarı bağlayamamıştım da öyle kalmıştı. onu iade edeyim bari ya adADSSAD nasıl yapıyoruz şimdi direkt üstteki gibi help'ten başvursak oluyor mu vayak 1 sene olmuş alalı, zaman ne çabuk geçmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Edemiyorsun sanırım, 14 gün süresi olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 6 ay içinde 2 saati geçmediyse alıyolar ya, 10 saatliği denedim ben vermediler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 sabonis said: Sam said: kara listeye alacaklar sizi, sonra elinizde patlayacak 60$'lık oyunlar. (:P) aynen ahah. yazıyor orada zaten abuse ediliyorsa refund etmeme hakkımız vardır vs diye Abusedan kasit ana olarak al dene ver geri olayinin cok tekrari gibi.. Almisim bes ay once 12 dk oynamisim bunlari verdim hep geriye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Steam wallet da 300 tl var, sapittim ne alacagimi sasirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Genelde steam disindan aldigim icin iade edilecek birsey yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 ben de rusçulardan alıyordum gift şekinde yarı fiyatına. bende de yok. TL'ye geçtikten sonra da 2-3 oyun aldım zaten, onları da oynadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Komutan'dan ne refund cıkar hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 şu dayz çöpünü iade edebilir miyim acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Kanuni said: iyi oldu valla su :) 2 ay once aldigim sacma sapan seyleri refundladim oynamadigim, arti tree of life ve ark deneyip aninda caktim geri. bingildak'ın hype'larına aldanan bir kullanıcı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Her ota boka atlayanlar dusunsun onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 seru baya derin yaralanmış herhalde bir yerde. nereye baksam bingildak geçen göz yaşlı postlarını görüyorum asdad. tree of life oynamadım ben. ark'ı refund edenlerde performanstan ediyor canım. 118902312 kere söyledik optimize edilmedi diye. false advertisement yok bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 millet dayz fln nasıl refund ediyor aldıktan aylar sonra 2 saati geçmediğinde kabul fln mı ediyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar