dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 typo olmuş da konunun özünü kaçırıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Hepinizi parçalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Seni tireksimize yem yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 wipe kesinleşti. bugün tüm official pvp sunucularına wipe geliyor. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 iyi oldu size, beni bi sallamadınız 2 sayfadır yalvarıyorum beni de alın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Gelmem o zaman bu hiyarlar early access oyuna wipe geldi diye birakacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 ibneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 wipeimiz hayirli olsun arkadaslar, dumduz olmus hersey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Bırakıldı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 resmi aciklamayi serhat sabah kalkinca yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 madcow said: Asdf. Neyse wipe gelirse hep beraber oynarız yavasca. sonra agzımızı kırarlar. Böyle demiş şişman bırakırım dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Şükrü Brink bana fazla zorlama ve absürd geldi sence nasıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Ben çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Tim reis akmış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 release geldi ama nasıl bir bug muga denk geldiysem 10 gun once aldım oyunu daha 1 kere oynayamadım. surekli crush yiyor oyun :) var mı bir numara bilen ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Karakterler gitmiş. Herşey sil baştan. Edit: karakterler gitmemiş. Sadece respawn oluyoruz. Üzerimiz cıbıldak vaziyette. Hayır en çok da pazar akşamı bir salak kuşu tamelemek için harcadığım 5 saate yanıyorum. Keşke sizle raide gelseydim. Herhalde şu an en mantıklısı, oyun release olana kadar beklemek. İade de edemiyoruz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Level 40 iken level 28 kus tamelemeye calısırsan tabi 5 saat basında beklersin abi o senin cılgınlıgın. Levelların reset yememesi cok iyi olmadı. Simdi hızlıcana metal farmlayıp caveleri kapatıcaklar. Sonra ugras dur geri acıcaz diye. Ki acamayabiliriz bile en son bi cave 7 8 metal kapı koymuslardı 100 grenade falan gerekiyo acabilmek icin. O yuzden suan kararsızım ne yapmak gerektigi ile ilgili. Okuldan donunce oyuna girip durumumuza bakarım ona gore soylerim devam edip etmeyecegimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 madcow said: Level 40 iken level 28 kus tamelemeye calısırsan... Level 45.. Sorun o mu abi? O kadar toplanan malzeme maden taş odun vs gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Early accesste ve alfa da olan bir oyun. Hepimiz biliyorduk bi ara wipe gelecegini. Cok mutlu olmadim ama cok mutsuz da olmadim bi tek levellari resetlememeleri yanlis oldu. Issiz gucsuz olan insanlar caveleri kapaticak. Wood basede oturup nade yapmak zor olacak ama imkansiz olmaya bilir bakicam iste aksam durumuza tribe daki insanlar da bir girsin. Tabiki o da bir sıkınti levelin yetse 3 saatte yapacagin tame e 5 saat ayirinca hem sıkılıyorsun hem bosa zaman kaybi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 her şeyi iron yaptıktan 1 hafta sonra wipe olması baya acımasız oldu ya. zamanlama fena yakaladı ama zaten dupe yaygınlaştıysa ne yaptığın fark etmez her türlü gg olurdu. ben birkaç ay beklemeye alacam ark'ı, 150 saat aktif oynamışım EA'nin şu halinde. sineğin yağını çıkarttım hahaha. oynasam bir bu kadar daha oynarım ama ondan sonra bay gelecek. oyun çok iyi EA'de tümüyle tüketmek istemiyorum. bu hızda geliştirilmeye devam ederse 2 aya tamamen başka bir oyun olacak zaten :) bir ara hypelar grup olarak oynarız yine, hem opt. düzelince daha fazla kişi için oynanabilir olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 xaenin ve drea ile de oynamamış oluruz böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Cave leri bilmiyorumda dağ eteklerinde baya fazla iron ve obsidian spawn oluyor aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Caveler chitin icin. Metalden ciddi buyuklukte birsey yapıcaksan en az 1 cave kontrol ediyor olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Eu-OfficialServer-444 e gectik yeniden baslıyoruz. Yeni eklenen serverlardan biri. 3 4 gun once falan acıldı. Cok fazla yuksek level olmayacagını dusunuyoruz. İsteyenelr bize takılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar