Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ark Survival Evolved

paradoksalkedi

Öne çıkan mesajlar

Karakterler gitmiş. Herşey sil baştan.

Edit: karakterler gitmemiş. Sadece respawn oluyoruz. Üzerimiz cıbıldak vaziyette.

Hayır en çok da pazar akşamı bir salak kuşu tamelemek için harcadığım 5 saate yanıyorum. Keşke sizle raide gelseydim.

Herhalde şu an en mantıklısı, oyun release olana kadar beklemek. İade de edemiyoruz şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Level 40 iken level 28 kus tamelemeye calısırsan tabi 5 saat basında beklersin abi o senin cılgınlıgın.

Levelların reset yememesi cok iyi olmadı. Simdi hızlıcana metal farmlayıp caveleri kapatıcaklar. Sonra ugras dur geri acıcaz diye. Ki acamayabiliriz bile en son bi cave 7 8 metal kapı koymuslardı 100 grenade falan gerekiyo acabilmek icin. O yuzden suan kararsızım ne yapmak gerektigi ile ilgili. Okuldan donunce oyuna girip durumumuza bakarım ona gore soylerim devam edip etmeyecegimi.
Sosyal ağlarda paylaş

Early accesste ve alfa da olan bir oyun. Hepimiz biliyorduk bi ara wipe gelecegini. Cok mutlu olmadim ama cok mutsuz da olmadim bi tek levellari resetlememeleri yanlis oldu. Issiz gucsuz olan insanlar caveleri kapaticak. Wood basede oturup nade yapmak zor olacak ama imkansiz olmaya bilir bakicam iste aksam durumuza tribe daki insanlar da bir girsin. Tabiki o da bir sıkınti levelin yetse 3 saatte yapacagin tame e 5 saat ayirinca hem sıkılıyorsun hem bosa zaman kaybi oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

her şeyi iron yaptıktan 1 hafta sonra wipe olması baya acımasız oldu ya. zamanlama fena yakaladı ama zaten dupe yaygınlaştıysa ne yaptığın fark etmez her türlü gg olurdu. ben birkaç ay beklemeye alacam ark'ı, 150 saat aktif oynamışım EA'nin şu halinde. sineğin yağını çıkarttım hahaha. oynasam bir bu kadar daha oynarım ama ondan sonra bay gelecek. oyun çok iyi EA'de tümüyle tüketmek istemiyorum. bu hızda geliştirilmeye devam ederse 2 aya tamamen başka bir oyun olacak zaten :) bir ara hypelar grup olarak oynarız yine, hem opt. düzelince daha fazla kişi için oynanabilir olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...