Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XCOM 2

Komutan

Öne çıkan mesajlar

knox said:

Namessar said:

D&R heyerde bu fiyattan satilacak ve ben bu kadar komisyon alacagim diyor, ARAL karsi cikamadigi icin onun yerine el altindan spot piyasaya mal veriyor spotculara. sonucta kimse karindan feragat istemiyor.

su d&r'in boyle yaptigina dair bir kanitin var mi? benim bildigim d&r aralin getirdigi oyunlari satiyor teknosasindan tut da bimeksine kadar.

hepsi aralgames. aralin dogan grubuylada bir alakasi yok bildigim.

dedikodular der ki (bunlar gercek bilgi degildir, dedikodu):

D&R Aral'a diyor ki, ya pc de oyun basi su kadar konsolda oyun basi su kadar para ver ya da rafima koymam. ayrica diyor ki Bimeks, vatan, teknosa vs vs oyunlari benden ucuza satamaz.

neyse bu isin kendi konusu var. arama da aral diye arat, cikiyor. orada hep tartisildi zaten bunlar. Xcom2 yi isgal etmeyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

dr yapamaz onu, doğan ın şirketi. Devlet didik didik doğan hakkında açık arıyorken bu dediğiniz olsa 50 kere ceza yapıştırmışlardı.

neyini yapamaz abi bu kadar kafanızda büyütmeyin bu işleri. önce şu soruyu sor dr, aral'ın getirdiği ürünleri satmak zorunda mı? cevap hayırsa bu iş gayet olur. ben şu kadar kar istiyorum sattığım üründen derse aral da ona göre fiyat çeker verir yani.

bu iş gerçek mi, değil mi bilmiyorum bu arada. ama olma olasılığı yüksek.

gene benim sektörden gireyim biraz daha açıklayıcı olmak için. teknosa yazıcı, notebook vs o tarz önemli ürünlerde, kendi reyonunda olan malın aytnısını diğer rakip firmalarda istemez. sen de model ismini değiştirip satmak zorunda kalırsın çünkü ihtiyacın var. adam tüm türkiyeye yayılmış, bir malını sergiletsen tüm türkiyenin haberi olacak. dolayısıyla hayır diyemiyosun, ayrıca yukarda dr için belirtilen pazarlama desteklerini falan fahiş olarak isterler, vatan'dan hepsinden daha yüksektir. ayrıca bi de çoğu üründe konsinye çalışırlar. 250 tane mağazaya dağıtılan malı takip etmeye çalışırsın. çünkü güçlüler.
Sosyal ağlarda paylaş

yukardaki yazılan herşey zaten kural içinde. aral o zaman satmaz dr'a geçer, gider. ne diye şikayet edeceksin veya soruşturma açacak adamlar. reyona mal koymak için bizden para mı istiyo diyecek veya fiyatım diğer rakip firmalardan pahalı olmayacak diye mi?

zaten hali hazırda açılan birşey var içeriğini tam bilmesek de. herhalde mm'e falan malı pahalı veriyor diğer yerlere göre onlar şikayet etmiş, duymuştum öyle birşey. monopoli olduklarından böyle sorunlar çıkıyor. akp hükümeti bi oyun distisi kursa da oyun alsak.
Sosyal ağlarda paylaş

210 küsür lira çok geldi, bi an en ucuzunu alayım dedim GMG yerine gamecard.mobi den aldım. 100 küsür TL ye geldi ancak KEY 5 Şubatta gelecekmiş.

Gelir mi acaba adını ilk kez duydum buranın, daha önce hiçbirşey satın almamıştım, bi huzursuzluk doğdu içime.

CD Key ayın 5 inde gelse bile pre-order statusunde olacak mı Steam e ekleyince? Pre-order yapın ekstra customization kazanın vs olayı benim içimde geçerli olacak mı?

aklımda deli sorular....
Sosyal ağlarda paylaş

Sirat said:

210 küsür lira çok geldi, bi an en ucuzunu alayım dedim GMG yerine gamecard.mobi den aldım. 100 küsür TL ye geldi ancak KEY 5 Şubatta gelecekmiş.

Gelir mi acaba adını ilk kez duydum buranın, daha önce hiçbirşey satın almamıştım, bi huzursuzluk doğdu içime.

CD Key ayın 5 inde gelse bile pre-order statusunde olacak mı Steam e ekleyince? Pre-order yapın ekstra customization kazanın vs olayı benim içimde geçerli olacak mı?

aklımda deli sorular....

Arkadaşım SWTOR almış bir problem yaşamamış. Şu an için nuuvem iptal olduğundan tek alternatifler adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ubi nin oyunlarıda çok pahalıydıda ondan söyledim. Ne değiştide 49.99 luk oyuna 115 istiyorlar bu sefer ( https://steamdb.info/app/321960/ ). Gerçi bu sefer playstore ile birebir fiyatı aynı Aral satmıyor. Assassins creedler 180 TL steam de mesela.

bunlara b..unu çıkarmışsınız diye mail attım bu arada anca böyle bir yanıt verdiler :p

Thank you for letting us know about the pricing on Steam in different regions.

Our Production Team is aware of the issue but unfortunately at this point in time there is nothing we, as distributor of the game, can do to influence Steam pricing directly.

We apologize for any frustration the pricing has caused but hope you will still enjoy the game.
Sosyal ağlarda paylaş

yüzsüzler, hepsi topu birbirine atıyor. hangi salak oturup aral'la anlaşma yaparken "şirketin satışlarını sıfıra da indirseniz sizinle anlaşmayı bozmayacağız" gibi birşeyin altına imza atmış bu koca koca şirketlerde cidden enteresan.

bmw dağıtımı alıp tanesini bir milyon dolardan satsak bmw "birşey yapamıyoruz kusura bakmayın" mı diyecek yani neyin kafası bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...