Namessar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 knox said: Namessar said: D&R heyerde bu fiyattan satilacak ve ben bu kadar komisyon alacagim diyor, ARAL karsi cikamadigi icin onun yerine el altindan spot piyasaya mal veriyor spotculara. sonucta kimse karindan feragat istemiyor. su d&r'in boyle yaptigina dair bir kanitin var mi? benim bildigim d&r aralin getirdigi oyunlari satiyor teknosasindan tut da bimeksine kadar. hepsi aralgames. aralin dogan grubuylada bir alakasi yok bildigim. dedikodular der ki (bunlar gercek bilgi degildir, dedikodu): D&R Aral'a diyor ki, ya pc de oyun basi su kadar konsolda oyun basi su kadar para ver ya da rafima koymam. ayrica diyor ki Bimeks, vatan, teknosa vs vs oyunlari benden ucuza satamaz. neyse bu isin kendi konusu var. arama da aral diye arat, cikiyor. orada hep tartisildi zaten bunlar. Xcom2 yi isgal etmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 dr yapamaz onu, doğan ın şirketi. Devlet didik didik doğan hakkında açık arıyorken bu dediğiniz olsa 50 kere ceza yapıştırmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 oyun şubat ortası filan çıkacak, daha indirimler olacaktır büyük ihtimalle şimdiden ödemek istemiyorsanız. Tori said: topice link verin lo http://forums.2k.com/showthread.php?3231336-Discussion-of-Steam-regional-pricing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Darksun said: dr yapamaz onu, doğan ın şirketi. Devlet didik didik doğan hakkında açık arıyorken bu dediğiniz olsa 50 kere ceza yapıştırmışlardı. neyini yapamaz abi bu kadar kafanızda büyütmeyin bu işleri. önce şu soruyu sor dr, aral'ın getirdiği ürünleri satmak zorunda mı? cevap hayırsa bu iş gayet olur. ben şu kadar kar istiyorum sattığım üründen derse aral da ona göre fiyat çeker verir yani. bu iş gerçek mi, değil mi bilmiyorum bu arada. ama olma olasılığı yüksek. gene benim sektörden gireyim biraz daha açıklayıcı olmak için. teknosa yazıcı, notebook vs o tarz önemli ürünlerde, kendi reyonunda olan malın aytnısını diğer rakip firmalarda istemez. sen de model ismini değiştirip satmak zorunda kalırsın çünkü ihtiyacın var. adam tüm türkiyeye yayılmış, bir malını sergiletsen tüm türkiyenin haberi olacak. dolayısıyla hayır diyemiyosun, ayrıca yukarda dr için belirtilen pazarlama desteklerini falan fahiş olarak isterler, vatan'dan hepsinden daha yüksektir. ayrıca bi de çoğu üründe konsinye çalışırlar. 250 tane mağazaya dağıtılan malı takip etmeye çalışırsın. çünkü güçlüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 devlet doğan a ceza kesmek için açık kolluyor. O yüzden her şeyi kuralına göre uyguluyorlar. Farklı doğan şirketi ile çalışıyoruz. Görebileceğiniz her firmadan daha kuralcılar bu aralar :) Rekabete aykırı durum bulsalar hiç durmazlar cezaları yapıştırırlardı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 yukardaki yazılan herşey zaten kural içinde. aral o zaman satmaz dr'a geçer, gider. ne diye şikayet edeceksin veya soruşturma açacak adamlar. reyona mal koymak için bizden para mı istiyo diyecek veya fiyatım diğer rakip firmalardan pahalı olmayacak diye mi? zaten hali hazırda açılan birşey var içeriğini tam bilmesek de. herhalde mm'e falan malı pahalı veriyor diğer yerlere göre onlar şikayet etmiş, duymuştum öyle birşey. monopoli olduklarından böyle sorunlar çıkıyor. akp hükümeti bi oyun distisi kursa da oyun alsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 rekabete engel bir durum varsa cezaya tabi. Varsa keserler diyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?35,7974847,8143958#msg-8143958 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Nuuvemden alabilen haber versin. Hola addon kurulu Brezilyalı gibi takılıyorum ama paypal ödeme ekranında regiondan dolayı red oluyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=1ep2OEsN07w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 xcom forumunda kim artist artist "ödeyin lan millet ne ödüyorsa" modunda takılıyor lan asdhfuasdfah. okudum biraz da, resmen anlamamak için kasmış milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 sabonis said: xcom forumunda kim artist artist "ödeyin lan millet ne ödüyorsa" modunda takılıyor lan asdhfuasdfah. okudum biraz da, resmen anlamamak için kasmış milleti. gavur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 zamani xenonauts ile geciriyorum ben bu cikana kadar. oyaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 210 küsür lira çok geldi, bi an en ucuzunu alayım dedim GMG yerine gamecard.mobi den aldım. 100 küsür TL ye geldi ancak KEY 5 Şubatta gelecekmiş. Gelir mi acaba adını ilk kez duydum buranın, daha önce hiçbirşey satın almamıştım, bi huzursuzluk doğdu içime. CD Key ayın 5 inde gelse bile pre-order statusunde olacak mı Steam e ekleyince? Pre-order yapın ekstra customization kazanın vs olayı benim içimde geçerli olacak mı? aklımda deli sorular.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Steamde ubi'nin oyunları bile 'makul' denebilecek seviyelere indi, firaxis/2k nın hiç acıması yok direk yapıştır :p Civ e expansion getiriyorlar 119.90 maşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 nba 2k16 139'dan satiyorlar ordan biraz insaflilar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Sirat said: 210 küsür lira çok geldi, bi an en ucuzunu alayım dedim GMG yerine gamecard.mobi den aldım. 100 küsür TL ye geldi ancak KEY 5 Şubatta gelecekmiş. Gelir mi acaba adını ilk kez duydum buranın, daha önce hiçbirşey satın almamıştım, bi huzursuzluk doğdu içime. CD Key ayın 5 inde gelse bile pre-order statusunde olacak mı Steam e ekleyince? Pre-order yapın ekstra customization kazanın vs olayı benim içimde geçerli olacak mı? aklımda deli sorular.... Arkadaşım SWTOR almış bir problem yaşamamış. Şu an için nuuvem iptal olduğundan tek alternatifler adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 almayacam bunu, 210 nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 219 lütfen ya 210 ne oluyoruz, zarar ederler sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 http://www.playstore.com/#!/urun/xcom-2 198TL! :p bu arada 29 unda heroes 7 çıkıyor onu nasıl 115TL den satıyorlar hayret valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 heroes ubisoft, xcom 2k oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 ubi nin oyunlarıda çok pahalıydıda ondan söyledim. Ne değiştide 49.99 luk oyuna 115 istiyorlar bu sefer ( https://steamdb.info/app/321960/ ). Gerçi bu sefer playstore ile birebir fiyatı aynı Aral satmıyor. Assassins creedler 180 TL steam de mesela. bunlara b..unu çıkarmışsınız diye mail attım bu arada anca böyle bir yanıt verdiler :p Thank you for letting us know about the pricing on Steam in different regions. Our Production Team is aware of the issue but unfortunately at this point in time there is nothing we, as distributor of the game, can do to influence Steam pricing directly. We apologize for any frustration the pricing has caused but hope you will still enjoy the game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 yüzsüzler, hepsi topu birbirine atıyor. hangi salak oturup aral'la anlaşma yaparken "şirketin satışlarını sıfıra da indirseniz sizinle anlaşmayı bozmayacağız" gibi birşeyin altına imza atmış bu koca koca şirketlerde cidden enteresan. bmw dağıtımı alıp tanesini bir milyon dolardan satsak bmw "birşey yapamıyoruz kusura bakmayın" mı diyecek yani neyin kafası bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Ya bu kanser anlaşmalar yaygın. Galiba yurt dışındaki dağıtımcılar tr'de herkesin adam soymayı amaç edindiğinden habersiz. Legolarda da benzer durum vardı. Ana şirket tr dağıtımcısının fahiş fiyatlarının önünü kesmemek için tr'ye yollamıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 2 oyunun arasini anlatan kitabi cikicakmis http://www.amazon.com/XCOM-2-Resurrection-Greg-Keyes/dp/1608877124/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar