Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 abi oyunu oynamadığımı da belirtmişim. yeterince indicator var aslında da işte dediğim gibi. basmayınca basmıyor what can i do sometimes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 50 kere denedim, olmadı wireless controller falan olmadı, controller la da bok gibi oluyormuş sdf genel olarak controllerla da olmadığını ben bu yazdıklarından oynamaya çalışıp çalışıp yetemediğini anlıyorum, oyunu oynamadığını değil az yukarıda kendi kullandığın ifadeler bunlar Dolayısıyla türkçe bildiğine emin misin? Fatih terim ingilizcesiyle nereye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 bu forumda tartışmalar niye hep 12 yaş seviyesinde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 bir anda yetosun diyerek hömkürürse çomarın teki seviye iniyor ne yazık ki. yapacak bir şey yok. bak ben bıraktım artık. iki msj daha atar rahatlar şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 ya oyunu oynamis ama becerememissin ya da oynamadigin halde oynamis ve begenmemis rp'si yapmissin. iki turlu de kimin killarinin nereyi kapadigi cok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 oyun güzel ama kitaplar cidden bambaşkaymış, yazarın "ben, ben, beeennn" hezeyanları yüzde yüz doğru adam cidden yazmış, hatta en son okuduğum denizkızı ile prensin ilişkileri üzerine bir kısım var gerçekten orijinal bir yaklaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 w3 ün ost sini yapan grup zamanında polonyanın yetenek sizsiniz ine çıkmış http://www.youtube.com/watch?v=xpKLyjYXjPI&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Bu üstteki şuna götürdü beni. Muhtemelen postun derinliklerinde paylaşılmıştır ama ben yeni gördüm görmeyen vardır belkim https://www.youtube.com/watch?v=SfjLRuE1CLw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Tum mapi aca aca, tum questleri yapa yapa soyle agir agir oynamaya calisiyorum oyunu. Zorluk seviyesi de yuksek guzel oldu boyle, baya egleniyorum. Triss-Yen kapismasini triss cok net kazandi. Oyuna ilk basladigimda hafiften kararsizdim ama kitaplari okudum arada. Yen'in nasil bir gicik oldugunu gordukce sogudum resmen oyunda da :D Hele ki Essi Daven hikayesinden sonra. Trisscigimle mutluyum ben, Yen de kiskancligindan patlasin madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 ben yatabileceğim herkesle yatmıştım, i love you'ya çekmedikçe olayı sıkıntı yok sdfs. triss benim de prensesimdi ama, sonunda onunla bitirdim. çok özlüyorum şu witcher evrenini ya, keşke her şeyi incik cincik bitirmeseydim. girdiğimde sadece npc kesmeye giriyorum, hiçbir şey bırakmadım oyunda. gerçi illa vardır bıraktığım bir çok düşününce de, map'de ikon olarak yoktu. achievement'lardan da bi gwent kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Gwent ben hic oynamiyorum ya. Ilgimi hic cekmedi ilk denememde. Sonrasinda saldim zaten. Combat, questler falan hala efsane iyi yalniz. Emek akmis resmen oyuna. Keske farkli witcherlarla falan veya baska turde classlari da ekleyerek (ne bileyim sorcerer olur, knight olur vs) yeni bir rpg oyunu yapsalar. MMO bile olur valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 yennefer olarak oynayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Ben yen ile başladım başkasına elimi sürmedim (Novigrad genel evdeki kızıl hariç, o da sayılmaz). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 kitapta, yen ile ilk tanışmalarını anlatığı hikayede, yaptığı hareket yüzünden "kılıçla dal geralt, kılıçla dal" diyordum ama yen in fazla yerildiği konusundaki fikrim hala değişmedi. zaten muadili hafif kadın triss olmamalı, Essi Daven gacısı mesela olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 ya yen de bir afet ama triss aman tanrım ya. o çiller, o kızıl saç, o memişkolar, o zerafet. adama tekrardan oyunu yükletir. hele bir nude cosplayer'ı var ki deviantart'ta, üç gün duştan çıkartmaz sdfsfs neyse seviyeyi gene bodrum katına indirmiyim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 ben de trisse yürüdüm ama ilk iki oyun hep onunla olduğumuz için. başka türlüsü garip geldi. sorsanız yen derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 http://www.deviantart.com/art/The-Witcher-3-Triss-Merigold-cosplay-644660825 şu galiba. http://www.deviantart.com/art/The-Witcher-Christmas-Ladies-650841920 ne güzel şeyler varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Rasmon said: http://www.deviantart.com/art/The-Witcher-3-Triss-Merigold-cosplay-644660825 şu galiba. http://www.deviantart.com/art/The-Witcher-Christmas-Ladies-650841920 ne güzel şeyler varmış. aynen. yıllanmış şarap gibi kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 https://www.instagram.com/disharmonica/ kızın instagramı. Fotolar daha iyiymiş, kız patates çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 zaten o güzel triss olamamış ki. alttaki triss daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 cosplayer'ların çoğu patates zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 olm bu kadar estetik ıvır zıvır parası çıkıyor mu ya cosplayden. bu arada emeklerini baya takdir ediyorum ya eğer dikim, tasarım işlerini kendileri yapıyorlarsa kostümlerin. baya başarılı hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 bence yalın hali çok iyi değil gibi, fotoğraflama ve sonrası bayağı iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 zaten çok makyaj var :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar