Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

50 kere denedim, olmadı

wireless controller falan olmadı, controller la da bok gibi oluyormuş sdf

genel olarak controllerla da olmadığını

ben bu yazdıklarından oynamaya çalışıp çalışıp yetemediğini anlıyorum, oyunu oynamadığını değil az yukarıda kendi kullandığın ifadeler bunlar

Dolayısıyla türkçe bildiğine emin misin? Fatih terim ingilizcesiyle nereye kadar?
Sosyal ağlarda paylaş

Tum mapi aca aca, tum questleri yapa yapa soyle agir agir oynamaya calisiyorum oyunu. Zorluk seviyesi de yuksek guzel oldu boyle, baya egleniyorum.

Triss-Yen kapismasini triss cok net kazandi. Oyuna ilk basladigimda hafiften kararsizdim ama kitaplari okudum arada. Yen'in nasil bir gicik oldugunu gordukce sogudum resmen oyunda da :D Hele ki Essi Daven hikayesinden sonra.

Trisscigimle mutluyum ben, Yen de kiskancligindan patlasin madem.
Sosyal ağlarda paylaş

ben yatabileceğim herkesle yatmıştım, i love you'ya çekmedikçe olayı sıkıntı yok sdfs.

triss benim de prensesimdi ama, sonunda onunla bitirdim.

çok özlüyorum şu witcher evrenini ya, keşke her şeyi incik cincik bitirmeseydim. girdiğimde sadece npc kesmeye giriyorum, hiçbir şey bırakmadım oyunda.

gerçi illa vardır bıraktığım bir çok düşününce de, map'de ikon olarak yoktu. achievement'lardan da bi gwent kalmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

Gwent ben hic oynamiyorum ya. Ilgimi hic cekmedi ilk denememde. Sonrasinda saldim zaten.

Combat, questler falan hala efsane iyi yalniz. Emek akmis resmen oyuna. Keske farkli witcherlarla falan veya baska turde classlari da ekleyerek (ne bileyim sorcerer olur, knight olur vs) yeni bir rpg oyunu yapsalar. MMO bile olur valla :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...