Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 ya zaten ilk yen ile beraberdim siz bilmiyorsunuz uzun vadede ne manyakliklar ne manyakliklar, simdi bosadim triss ile beraberim. arti novigrad da 3 tane daha evimin kadini olmayi bekleyen ama yatagimi paylastigim kadin da var.. skellige de ariyorum simdi :) not : ya biz zamaninda oyunlarda romantizm hatun ile beraber olma vs yuzunden bas bas bagirip anirip bioware vs gibi firmalari yerden yere vurmuyormuyduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Yen kitabında Geraltı başka büyücüyle aldatıyor. Sore Geralt ile Büyücü olayı anlayıp birbirlerine girince de IT'S MY NATURE deyip ikisini de bırakıp çekip gidiyo. Onu okudğumdan beri kılım Yenifera sdf Oyunda da zaten köpek yerine koydu. Triss <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 TR'de doğmuş ve büyümüş adamların kezbanı yüceltmesi çok normal ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 sen Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch da mı doğdun karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Trissfag'ler gerçekten mide bulandırıcı. Olm meriç kızı ne diye pursue'luyorsunuz? Hani Shani deseniz bi nebze anlıcam da, yok usta Triss shit tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 ben ilk kizi sevmistim zaten onu kaer morgana gonderdim trissi dissledim esmere yurucem tabiki esmerci oldugumdan mutevellit ammaaa adam olsun o esmer artislik yaparsa onunda agzini kirarim bu arada vanilladayim ben daah sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 shani'yi de düdükledim tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 blood and wine fikfik Syanna ile bulutlar üstünde iyi değil miydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Suark said: ben ilk kizi sevmistim zaten onu kaer morgana gonderdim EMİNİM GÖNDERMİŞSİNDİR KANKA İlk kız tam vurkaç tierdi zaten. Gerçek bir waifu material yok zaten malesef, kötüler arasından en tahammul edilebileni seçiyorsun. Japonların çok gerisinde harem konusunda dünyanın geri kalanı tabii ki dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 valla gitcem dedi ya gittimi bilmiorm. elindeki evraklarida aldim kopyalamadiysa deyyus tabi. neyse radovidi kesicem zaten sanirim sevmedim lavugu gerci bi yerde oda hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Yok ya Triss tam waifu tier. MAI WAIFU QUEEN OF NOVIGRAD diye shitposting yapanların ağzına layık üretilmiş bir tip tamamen. Triss baskılı bodypillow yapsalar yok satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 susun çünkü haksızsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 çok uzattınız betalığın lüzumu yok https://i.ytimg.com/vi/vqgSO8_cRio/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 İkisini birden yürütmeye calıstıgın zaman seni threesome'a alıyo gibi yapıp yataga baglayıp gidiyolar abi yalnız ölüyosun oyunun sonunda. Başıma geldi oradan biliyorum sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 spoiler a al bence onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 beta gibi yaşayacağıma alpha gibi ölürüm http://67.media.tumblr.com/91e50db71c053a305f15339700fa7333/tumblr_nwl1ikrDHR1s1rgwoo3_540.gif şu imajı açması 25 sn aldı lan off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Abi sende evleniyorsun nerde kaldı beta gamma alpha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 ses etme hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Abi seks yapıp alpha ölsen yine iyi, ikisini de zorlayayım derken virgin ölüyosun diyorum dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 so close, yet so far :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 xunn said: İkisini birden yürütmeye calıstıgın zaman seni threesome'a alıyo gibi yapıp yataga baglayıp gidiyolar abi yalnız ölüyosun oyunun sonunda. Başıma geldi oradan biliyorum sdfs. Bu da ayrı saçmalık ha, Shani nin misal böyle takıntıları yok koca Witcher sın, yedin mi tekmeyi bul Shani nin izini, mutlu mesut yaşa, dünden razı zaten. İlla sorceress mı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Evet abi Shani rahat hatundu en azından, SEV BENİ, KADININ YAP diye darlamadı dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 2,9gb update :( Aygirimin kuyruğu geri geliyor iyi bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar