grinny Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 eregorn said: kitapları oku, tavsiye ediyorum Teşekkürler, bugün başlayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 en zor seviyede ben epey zorlanıyorum ya, daha mekaniklere alışamadım, tekme tokat indiriyorlar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 niye öyle bişey yaptın ki o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 ilk 10 levele kadar biraz zor ama sonra baya kolaylaşıyor. yani hep aynı derecede zorlukta ilerlemiyor oyun. o dengeyi tam ayarlayamamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 S-H said: en zor seviyede ben epey zorlanıyorum ya, daha mekaniklere alışamadım, tekme tokat indiriyorlar valla. ne kadar alışırsan alış, master race dahi olsun oyundaki combat her daim kararında zorluyor. onu çok çok sevdim death march oynarken. dragon age'de falan neydi öyle, bir noktadan sonra peynir ekmek gibi kesiyodun her şeyi. witcher'da özellikle karşında kalabalık bir grup varsa, ya da doğru sign-attack combo'larını yapmazsan nanay oluyorsun kısa zamanda. çok fazla potion, decotation kullanmamaya çalıştım ben gerçi, onun da etkisi olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Ben healing pot hariç hiç bir şey kullanmıyorum neredeyse. Sign'ları doğru kullanınca combat'lar çok kolay. İlk başlarda combat'ların zor gelme nedeni de zaten nerede ne kullanacağını, AI'ın ne yapacağını falan bilememek. Gerçi ben fast attack build yaptım, tüm mutagen'leri attack power doldurdum, o yüzden de çok kolay geliyor olabilir oyun. Oradan oraya zıplayıp vur kaç yapıp duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 ben de hem fast hem strong attack full yapıp her mutageni de upgraded attack mutagen yapmıştım. bana da o yüzden kolaylaşmış olabilir. çatır çatır kesiyodum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Whirl + Cat School Gear + Tawny Owl = Döne döne end game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Blood&wine 20 saat surecekmis.uzulsemmi sevinsemmi bilemedim.gerci daha oyunun basindayim ama az geldi bu sure.omur boyu oynanir ya bu oyun hic sklmamy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 ilk ek paket 10 saat bu 20 saat diyorlardı. ilki 20 saat sürdü bende bu da 40 sürer o hesapla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 official cover artwork'müş. bi trailer felan da verseler artık keşke https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/t31.0-8/12961245_10153746469099331_212507030429090792_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 grinny said: Whirl + Cat School Gear + Tawny Owl = Döne döne end game hangi difficulty için geçerli bu? bu arada hearts of the stone'daki mob'lar baya challenging olmuş. 4 - 5 saat oynadım daha, oyunun toplamında o kadar ölmemiş olabilirim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 şu hızlı giden spider fenaydı evet. kalanları zorlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 benim şu bikaç ay önce yayınlanan patchten beri menunün soundları cızırtılı ve laglı geliyor. oyun içinde problem yok, sırf envantere mape filan bakmak istemediğimden oynamıyorum oyunu. çok rahatsız edici bişi, korsan oynasam mis gibi oynarmışım halbuki. çalışan oyunu bozdular patch diye daha oyunu bitiremeden kaldı yarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 ses karti surucusu guncelledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 -Deno- said: grinny said: Whirl + Cat School Gear + Tawny Owl = Döne döne end game hangi difficulty için geçerli bu? bu arada hearts of the stone'daki mob'lar baya challenging olmuş. 4 - 5 saat oynadım daha, oyunun toplamında o kadar ölmemiş olabilirim lol. Build şu; https://www.reddit.com/r/witcher/comments/37fwim/consolidated_witcher_3_build_thread/crmoqod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Namessar said: ses karti surucusu guncelledin mi? her şey güncel evet. tek çözüm olarak oyunu tek çekirdekte çalıştırmayı bulabilmiştim zamanında baktığımda http://forums.cdprojektred.com/threads/46322-Audio-stutter-in-main-menu-(-after-patch-1-04) şuraya yazmışlar mesela, benim sorun hala duruyor hala. steamde oyunda güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 bende de su treasure map iconlarında bug var galiba, girip alsamda beyaz kalıyor icon arada unutup tekrar gidiyorum aynı yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 kami said: Namessar said: ses karti surucusu guncelledin mi? her şey güncel evet. tek çözüm olarak oyunu tek çekirdekte çalıştırmayı bulabilmiştim zamanında baktığımda http://forums.cdprojektred.com/threads/46322-Audio-stutter-in-main-menu-(-after-patch-1-04) şuraya yazmışlar mesela, benim sorun hala duruyor hala. steamde oyunda güncel bu arada geçici bir çözüm daha buldum buna, ses ayarlarının playback devices kısmından varsayılan cihazı disable/enable yapınca sorun çözülüyor. oyunu her açtığında tekrar yapman lazım bunu ama. hiç yoktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 oyunun death march dahil bir combat zorluğu yok ki. ilk 10 levelda zorlanma olayı da muhtemelen mekaniklere alışma dönemi. oyunun en zor seviyesinde olsa olsa health regen sıkıntı olur ki onu da refill alcohol selection diye bir modla çözmek mümkün. modun mantığı, meditasyon sırasında fix alcohest kullanmak yerine en fazla sayıdaki strong alkolünüzü kullanıyor. geralt'ın geri zekalı olmadığını kabul edersek mantıken zaten öyle yapması gerektiği için bu modu cheat olarak görmedim gönül rahatlığıyla kullanıyorum. hos'a henüz başlamadım, oradaki zorluğu bilmiyrum. ilk oyunun save'İnden devam etmedim, sıfırdn başladım hos için. ilkinin finali en kötü ending olmuştu da... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Elan_Morin said: official cover artwork'müş. bi trailer felan da verseler artık keşke https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/t31.0-8/12961245_10153746469099331_212507030429090792_o.jpg Hariga olmuş (tu) çıksada oynasak hımınıms yha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 gencler ben yeni oynamaya basladim mod hic kullanmadım nasıl oluyor en kullanışlıları hangisi ince bi ders lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 mod lazım değil, dümdüz oynanır gayet. hi-res texture pack istiyorsan kurabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 hiç bişi kurmana gerek yok bu oyunda mod pişmanlıktır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 texturelar gayet iyi daha neyin high res'i olacak. bi tek freecam modu kurdum ben super fotograflar cekebilmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar