Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

S-H said:

en zor seviyede ben epey zorlanıyorum ya, daha mekaniklere alışamadım, tekme tokat indiriyorlar valla.

ne kadar alışırsan alış, master race dahi olsun oyundaki combat her daim kararında zorluyor.

onu çok çok sevdim death march oynarken. dragon age'de falan neydi öyle, bir noktadan sonra peynir ekmek gibi kesiyodun her şeyi.

witcher'da özellikle karşında kalabalık bir grup varsa, ya da doğru sign-attack combo'larını yapmazsan nanay oluyorsun kısa zamanda.

çok fazla potion, decotation kullanmamaya çalıştım ben gerçi, onun da etkisi olmuştur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben healing pot hariç hiç bir şey kullanmıyorum neredeyse. Sign'ları doğru kullanınca combat'lar çok kolay. İlk başlarda combat'ların zor gelme nedeni de zaten nerede ne kullanacağını, AI'ın ne yapacağını falan bilememek.

Gerçi ben fast attack build yaptım, tüm mutagen'leri attack power doldurdum, o yüzden de çok kolay geliyor olabilir oyun. Oradan oraya zıplayıp vur kaç yapıp duruyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

benim şu bikaç ay önce yayınlanan patchten beri menunün soundları cızırtılı ve laglı geliyor. oyun içinde problem yok, sırf envantere mape filan bakmak istemediğimden oynamıyorum oyunu. çok rahatsız edici bişi, korsan oynasam mis gibi oynarmışım halbuki. çalışan oyunu bozdular patch diye daha oyunu bitiremeden kaldı yarıda.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

grinny said:

Whirl + Cat School Gear + Tawny Owl = Döne döne end game

hangi difficulty için geçerli bu?

bu arada hearts of the stone'daki mob'lar baya challenging olmuş. 4 - 5 saat oynadım daha, oyunun toplamında o kadar ölmemiş olabilirim lol.

Build şu; https://www.reddit.com/r/witcher/comments/37fwim/consolidated_witcher_3_build_thread/crmoqod
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

ses karti surucusu guncelledin mi?

her şey güncel evet.

tek çözüm olarak oyunu tek çekirdekte çalıştırmayı bulabilmiştim zamanında baktığımda

http://forums.cdprojektred.com/threads/46322-Audio-stutter-in-main-menu-(-after-patch-1-04)

şuraya yazmışlar mesela, benim sorun hala duruyor hala. steamde oyunda güncel
Sosyal ağlarda paylaş

kami said:

Namessar said:

ses karti surucusu guncelledin mi?

her şey güncel evet.

tek çözüm olarak oyunu tek çekirdekte çalıştırmayı bulabilmiştim zamanında baktığımda

http://forums.cdprojektred.com/threads/46322-Audio-stutter-in-main-menu-(-after-patch-1-04)

şuraya yazmışlar mesela, benim sorun hala duruyor hala. steamde oyunda güncel

bu arada geçici bir çözüm daha buldum buna, ses ayarlarının playback devices kısmından varsayılan cihazı disable/enable yapınca sorun çözülüyor. oyunu her açtığında tekrar yapman lazım bunu ama. hiç yoktan iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun death march dahil bir combat zorluğu yok ki. ilk 10 levelda zorlanma olayı da muhtemelen mekaniklere alışma dönemi. oyunun en zor seviyesinde olsa olsa health regen sıkıntı olur ki onu da refill alcohol selection diye bir modla çözmek mümkün. modun mantığı, meditasyon sırasında fix alcohest kullanmak yerine en fazla sayıdaki strong alkolünüzü kullanıyor. geralt'ın geri zekalı olmadığını kabul edersek mantıken zaten öyle yapması gerektiği için bu modu cheat olarak görmedim gönül rahatlığıyla kullanıyorum.

hos'a henüz başlamadım, oradaki zorluğu bilmiyrum. ilk oyunun save'İnden devam etmedim, sıfırdn başladım hos için. ilkinin finali en kötü ending olmuştu da... :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...