Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

Başta soruyor, New Game seçip, zorluğu ve Witcher 2 save ini seçtikten sonra New Game + ne olsun diyor, he derseniz, W3 savelerinden seçiyorsunuz. Ama oyunu bitirdiğiniz save e bu patch sonrası bir girmeniz lazım NG+ açabilmek için. O save i açtığınızda bi yazı çıkıyo "you are now able to play ng+ vs vs" diye, orada bir save daha alıp onu gösterin.

Yalnız buglu hala baya, ben açtım NG+, ilk ghoullarla kapışırken ekran kartı hatası verdi attı oyundan geri girdiğimde o Vesemir le konuşmanın başından autosave le başladı ama gelen ghoullar lvl 31 değil lvl 1 di, ama quest lvl 35 karaktere 400 xp verdi falan bi acayiplikler var.

Sosyal ağlarda paylaş

Oski said:

gene fazla satmis pc de

onumuzdeki bi kac yilda mezarci tayfa da 1 milyon falan alir steam sale lerde $2-3 a

yakinda pc de sadece micro transaction dan para yapan sikko Asian mmorpg ler ve moba lar falan kalicak bu gidisle

Bir oyun PC'de daha fazla satıyorsa diğer platformlara göre, hangi mantıkla ileride PC'de oyun kalmayacağına gelebildin abi?

Haa ok, her şeye rağmen fazla satmış demek istemişsin ok ben diğer tarafları okumamışım.
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

"battle preperations" dayım hala. MGS:V çıkamdan bitireyim dedim ama o akdar güzel ki oyun hızlı hızl geçemiyorum. bu gece bitirip öyle MGS ye geçeceğim ama sorum şu bu gece bitirebilir miyim sizce :)

Cutsceneleri hiçbir şey anlamadan hızlı hızlı geçip hiç side quest yapmazsan ve başından kalkmazsan bir ihtimal bitirebilirsin ama bu kadar derinliği ve kararlarına göre değişen 10 çeşit farklı bitişi olan oyunu öyle bitirmenin nesi "bitirmek" tartışılır. Sakin sakin oyna tadını çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?35,8066792,8171687#msg-8171687
GokTuRK said:

"battle preperations" dayım hala. MGS:V çıkamdan bitireyim dedim ama o akdar güzel ki oyun hızlı hızl geçemiyorum. bu gece bitirip öyle MGS ye geçeceğim ama sorum şu bu gece bitirebilir miyim sizce :)

Cutsceneleri hiçbir şey anlamadan hızlı hızlı geçip hiç side quest yapmazsan ve başından kalkmazsan bir ihtimal bitirebilirsin ama bu kadar derinliği ve kararlarına göre değişen 10 çeşit farklı bitişi olan oyunu öyle bitirmenin nesi "bitirmek" tartışılır. Sakin sakin oyna tadını çıkar.

hayatta yapmam şunu ya ciddi ciddi hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan bu oyun. yani witcher 1 2 de iyyidi de bu oyun bambaşka ya. o akdar kasıyorum ki herşey için. gidip wolf armoru yaptım şimdi level 33 üm 34 olamyı bekliyorum ki mastercrafted wolf seti yapayım falan. cutscene ler de geçilir mi ya. yen için o akdar kastım ciri için emek verdim hayatta hızlı hızlı geçmem şu oyunu tadını ala ala yapıcam. o kadar kastım ki secondary lerde bile spoiler vermiyim o önemli secondary lerde bile aldığım kararlarda falan. yok abi bu oyunun tadını çıkarta çıakrta bitirmek şart. akşam da yaparım işte biraz biraz bu hafta sonuna akdar bitiririm. bi ara da bakarım mgs v a sonra witcher a geri dönerim. bitsin ondan sonra mgs.
Sosyal ağlarda paylaş

Bitirdim sonunda tadını çıkarta çıkarta ama ben böyle oyun görmedim ya direk goty benim için. İstediğim sonla da bitti tam olarak nası bi iç ferahlığı anlatamam. Witcher contract lar faln var sıkıldıkça onları yaparım artık. Rahatöa MGS V e de geçebilirim. Ellerine sağlık cd projekt red in
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...