bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 sana neden piç muamelesi yapıyorlar? konsola fln tam zamanında geldi? mac fln mı ondan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Ağzına sağlık Bıngıldak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 quixef, let it go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Ben ciktigi gun aldim oyunu aylar oldu halen 10 tane ana gorev kadar ilerleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 çıktığı zaman oynamaman iyi olmuş ya, ps4 çıktığında baya patatesti. alternatif movement falan baya iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 ng+ ilk basta olmasi gerekn bir olaydi. rpglerde zorunlu olmali bu olay artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Ng işi iyi oldu. Bütün dlclerle baştan "şerefsiz geralt" şeklinde oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 2'yi yarısında bırakmıştım. 3'ü yeni aldım, 5 gün tatilim. Bakalım neler olacak... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Yüzellide birini falan oynayabileceksin 5 günde, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 CD'ler çalışmadı ya.. internetten indirebiliyor muyuz? Steam'den alsaydım keşke pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 her key ile gog tan indirebilirsin en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Eyvallah, başladık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 130 saatle bitirdim harika bir oyundu :) 2 expansion vs gelince seneye tekrar oynarım. Ciri Ciri yi empress yaptık, radovid geberdi, skellige kızın yönetiminde kalkındı, Nilffgaard kazandı Temaria yı vassallaştırıp bıraktı (King foltest to victoryyyyy!!!). Bayağı güzel bir son oldu yanlız son sahnede Ciri ile ayrılamadık bir türlü :p Witcher olsaydı ne oluyordu acaba.Bende Triss ile lived happly after yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 https://twitter.com/Marcin360/status/629619112193454080 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 ya ben oyunu 17 gun 16 saat play time la bitirdim gosteriyor. baya oynadim da wow mu lan bu ne 17 gunu asldkaj ps4 rest mode'u falan playtime dan mi saymis acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Bir questi çözemeyip biraz takılmışsın herhalde :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 NG+ gelmis sonunda artik oynamaya baslayabilirim sanirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 ng+ gelmedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 PS4 7gb kadar patch aldi aciklamasinda NG+ support gibi birsey yaziyordu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 1.08 ile geldi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 said: GENERAL: Preparatory features paving the way for the introduction of New Game + in the future. bu cumle kafanizi karistirdi galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 achivementları geri yönelik getirme gelmemiş ya =/ gitti canım achievler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 hairworks kapandı kel? göründü! http://i.imgur.com/pzhOexH.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 NG+ updatei steam/gog ve xboxa gelmis. ps4 yarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Ohhh. Yeniden yardırma vakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar