neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 ps4'te kutulu almıştım ben, account US store, şimdi dlc'ler indi ama "kurulum bekliyor" diye kaldı. Var mı böyle bir şeyle karşılaşan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Grego said: KAÇ PARA OLM BİR FÜLÜT, neden indirmiyor, up to date diyor bana. Hilfe! Mac mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 neutrino said: ps4'te kutulu almıştım ben, account US store, şimdi dlc'ler indi ama "kurulum bekliyor" diye kaldı. Var mı böyle bir şeyle karşılaşan? witcher 3 pal mi aldin? oyleyse avrupa psnden indirmen gerekiyor dlcleri. dlc'ler region locked. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Evet, gidip d&r'dan mı ne aldım işte pal oluyor sanırım, eu store hesabı mı açmalıyım yeniden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 evet. dlc'ler oyunla ayni region compatible oldugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 quixef said: Grego said: KAÇ PARA OLM BİR FÜLÜT, neden indirmiyor, up to date diyor bana. Hilfe! Mac mi? yok ps4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 ps4'e henüz çıkmadı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 twitter da tüm platformlar için diyordu. yok mu şimdi 1.07 ps4 te oynayan. hepiniz mi pc idiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 bu sayfadaki yorumlari bir daha oku olmadi bir iki sayfa onceyi oku cevabi bulacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 çok mu zordu çıkmadığını söylemek. The Witcher 3: Wild Hunt has a new PlayStation 4 patch – apparently. While some members of the Push Square team have been able to download it without a hiccup, others are still waiting for it to become available. And we're not the only ones with issues: dozens of people have got in contact with us via social media asking when exactly the update will be available to download. In fact, so wide-spread is the problem that CD Projekt Red has revealed on Twitter that it's currently investigating the availability issues, which seem to have struck Europe the hardest. Normally we'd put this down to the incompetence of SCEE, but seeing as some people have been able to grab the patch, we're baffled. Let's just hope that it's all resolved by the end of the day – after all, the update is ace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 100'lük saddle düştü ilk kestiğim şeyden. patch ile geldi sanırım. 70 ten yukarısına denk gelmemiştim 80 saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Novigradda king of beggarsın mekanındaki vendor satıyor halbüse zerrikanian saddle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 veya at yarislarindan kazaniliyor Oyunda gwent cardlari ile birlike favori q im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Iyi de cikti ps4 icin 1.07 patchi sen kendini kandiriyorsun bence bende o gun 7.5gblik patch aldi hemen iyi ki de evlilik hedesine oynayamamistim oyunu alternative movement ile bildigin huzurlu kontrol secenegine kavusmus oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Triss ve Ciri cosplaylerinden sonra en çok beklediğimiz karakter gelmiş sonunda Mmmh Whispess ! http://pbs.twimg.com/media/CHUCNRNUYAAtE3Z.jpg http://invisiblemoments.flog.pl/archiwum/tag/szeptucha Bonus Bruxa - 16+ http://pre01.deviantart.net/1e61/th/pre/i/2015/185/3/3/bruxa_cosplay__the_witcher__by_elena_neriumoleander-d8zxcra.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Başarılı bir Red Baron cosplay'i de mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 dün yeniden başladım, adamlar baya iyi yapmışlar ya. bu arada ps4 performansından ağlamıştım release'de, arkadaşlarda sorun yokmuş doğrusu ama ben rahatsızdım, dün yeniden başladığımda gayet memnun kaldım. herhangi göze takılan yavaşlama olmadı. sadece bazı cutscenelerde fps çok düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Sırf ana görevlere gitme. Gwent, at yarışı, dövüş klüpleri falan ilgini çekiyosa gir. Dolan, gez, gezerken yan göreve denk gel. Önce görevi yapıp sonra köydeki sarı sayfalardan ilanını bulmanın keyfini yaşa. Böyle böyle oyun çok daha güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Gwent hiç sarmadı beni ya poor man's medieval hearthstone ü adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Gwenti hearthstonedan daha çok seviyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 ben direkt daha çok seviyorum diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Gwenti multi yapsalar milletle oynarım, öyle diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 yapmislardi, kapattirdilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 inat etti, 1.07 gelmiyor hala. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 shani ilk ek pakette karşımıza çıkacamış (tu) ilk oyunda bunu tercih etmiştim özledim aşkımı gelsin B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar