Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

An itibariyle ustunde calistiklari oyunlar:

The Witcher 3: Songs of the Past–2027.

The Witcher 4–2028.

The Witcher Sirius–TBC.

The Witcher remake–TBC.

Cyberpunk 2–TBC.

Project Hadar–TBC.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Su Witcherlari sevemeyen bir tek ben varim heralde ya. RPG oyununda belirli bir karakteri oynamak hosuma gitmiyor pek bir de ustune kendi sesi varsa. Cyberpunk da bir nebze ayniydi. Main karakterin konusmasi benim hosuma gitmiyor nedense, BG3 bunu yapmadi tabi haliyle. 

Oynamak yerine film izlemek gibi geliyor bana. Adamin zaten hazir hikayesi herseyi var. Hayal gucune yer kalmiyor. 

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Yoo bir tek sen degilsin redditte "cogunlugun sevdigi fakat sizin sevemediginiz oyunlar" tadinda acilan (surekli acilir bu tarz konular) basliklarin hemen hepsinde top spot witcher 3 / RDR arasi degisiyor.
Zevk isi birsey soylenmez fakat bana gore CDPR kendi kafalarindaki hikayeyi sana dibine kadar yasatan tarzda oyunlar yapan bir firma ve choices matter / multiple ending combolari ee bunun uzerine kisiyi zorlamayan (sana sesleniyorum path of exile) skill tree / upgrade path vb.. benim gibi lazy adamlar icin yeterli bir secim sebebi sanirim. Kafa dagitmaya giriyorum bir de hayal mi kuracam lan!

Design olarak lafim yok. Ama ben Medieval RPG'de Ranged class severim mesela. Burada bir karakterin hikayesini ve tarzini oynamak zorundayim. Tipi / sesi sevsem de sevmesem de kacis yok. Yoksa hikayenin iyiligi kotulugu olarak degil eminim story butunuyle baya iyidir. Ama bastan cekmiyor iste. 

RDR de guzel ornek. Onda da cok fazla gercekcilik icine sokamamisti beni. Asiri cinematik / cutscene iceren oyunlarla ilgili sikintim heralde. Half Life gibi aksin istersin bazen turler farkli da olsa. Bazi RPG'ler cok dur / kalk.

Mesaj tarihi:

Zevk meselesi abi cok da kafaya takilacak birsey yok fakat ben senin tam olarak neyi sevemedigini anlayamadim ya da oyundan sogutan tam olgu ne onu anlamadim. Karakterin kendisi mi yoksa kafanda yaratmak istedigin karaktere (class based) oturmayisi mi?
Hani witcheri anlarim wolf schooldan geralti oynuyorsun (bu school balanced hybrid combat kullaniyor melee/light alchemy/light magic/light ranged xbow) giydigin kiyafet ve bir kac sac sakal tipi disinda bir customization da yok (static olusu da cok dogal) fakat cyberpunka neden laf ettin ki simdi? Siqine kadar customize edebiliyorsun karakteri basic ama bayagi cesitli class combo uzerine pek bir boka yaramasa da (hayal etmek icin) life pathler var? Sanki isteklerine cevap veren bir oyun gibi ama bilemedim / anlamadim.

Mesaj tarihi:

Cyberpunk'i seslendirme icin dedim yoksa Witcher'la direk alakasi yok customization acisindan. 

Neyse kisaca Witcher olmadi bende 🙂 Bir dahaki oyuna bakacagiz artik. 

Adi ustune roleplay. Gercek hayatta alphalari cekiyoruz zaten her gun bir de niye bilgisayarda ugrasiyim. Ver bana beta Gordon Freemanimi sessiz sessiz oynayayim. 

• Yeni Oluştur...