kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 oyunu aldım gömülüp kalıcam diye oynamaktan korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Muhtemelen öyle olacak :p fazla vakit ayırabileceksen başla. Ben bir tek hafta sonları evde oynayabiliyorum diye oyun .iç oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 novigrad/velen velende ana görev biti novigrada git diyor da şimdi sidequest kalmadı 2 3 tane board a daha bakmadım ama mevcut contractlarda levelimin üstü hep. birtakım * işaretleri de kaldı acaba veleni bitirip mi gitsem yoksa novigrad a geçsem sıkılınca velene geri dönüğ mü yapsam karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Bakmadığın boardlara git, yakınlardaki ? lerini bitir. Çoğuna geri döndüğünde yapmaya değmeyecek lvlda kalacaklar Gerçi öyle yapıp lvl alınca da novigradda bazı questler çok altında kalıyor, ama loot vs açısından her yeri gezmek en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Ben lvl 21 de falan Skellige ye geçtim çok geçmiş, lvl 11 quest falan var Skellige de qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ben bi oraya bi buraya gidiyorum. sıkılmıyosun öyle. skellige e ilk 15 gibi gitmiştim. ona rağmen kolay geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 stroy and sword mu blood and broken bones mu, ikincisi daha iyi geldi gözüme neyse blood and broken bones giriyorum baktım da internette pot oil kullanmayan tipler bile normale too easy diyor ahah gerçi hard bile kolay geliyordu witcher 1 ve 2de, en zoru açsam da oynayamamaktan korkuyorum, napayım bilemedim neyse ya death marchta açtım, olmadı düşürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ben broken bones ile başladım. combat a alışana kadar ilk 3-5 levelde yer yer zorladı ama bi yerden sonra çok kolaylaştı. dead march gayet oynanabilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 bu oyun controllerla oynanır mı deneyen var mı, ben hep klavye+mouse gittim bugüne kadar ama dark souls 2den sonra mümkün olan her oyunu kontrollerla oynamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Kontrollerlle gayet iyi oynanıyo hiç sıkıntı yok hatta dodge çok daha kolay direction thumbstick le verdiğin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 oyun gamepad ile çok daha rahat; klavye eziyet geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Valla ben bi türlü oyunda gamepadi açtıramadım mesela (Quickshot TX), sistem görüyor ama oyunda ayarlayamadım mouse+keyboard detected diyip durdu hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 trol muhabbetleri baya iyi ya. trollololo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Dandelion buluştuğu tüm kadınlara maceralarını anlatmış kimi görsem, sen o içki ve kadın düşkünü olan arkadaşımısın, yok sürekli kurtarmak zorunda kaldığı ezikmisin falan çok komik ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Skellige soru işaretlerine bakmadan, lvl 35 ve 80 saat playtime ile bitti. Ending Bana göre perfect ending - Nilfgaard aldı kuzeyi, Temeria ya topraklarını vassal state olarak geri verdi. - Radovidi kestim - Ciri witcher oldu - Geralt Yennefer le emekli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 ben point'lerin %90 ı fast and strong attack a dayadım. 8 slotu sword attack kullanıyorum hepsi 5/5. sizce sıfırlayıp yeni build denesem mi. var mı öneriniz. gerçi kılıçla koydum mu oturtuyorum bu hali ile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 oyun bittiyse yeniden başla bence, farklı bi yol izleyerek oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 novigrad dandelion u bulayım döveceğim ya salak herif ahah maymun etmiş geralt ı dslfkjsdf. o değil de bu gang leader larda taraf tutmam gerekecek mi merak içindeyim ya. gidip junior u basıcam da kafamda soru işaretleri geziyor. bide karar verdim triss e yol vericem ya yenneferle takılmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 final preparations'tayım büyük ihtimalle 3-5 saate main story biter. ama side quest kasacağım bi süre. en az 10 saat var. point sıfırlama iksirini yeni buldum aklımı çeldi o yüzden sordum =) edit: sırada 2-3 tane oynayacağım oyun var. özleyince belki baştan başlarım ama şimdilik zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Hangi patchle geldiyse o point sıfırlama iksirini inventoryden kullanılabilir hale getirmişler süper olmuş, önceden inventory de bu varsa bir stack yemek bitince hemen bunu koyuyordu quickslot a, deli ediyordu beni sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 GokTuRK said: novigrad dandelion u bulayım döveceğim ya salak herif ahah maymun etmiş geralt ı dslfkjsdf. o değil de bu gang leader larda taraf tutmam gerekecek mi merak içindeyim ya. gidip junior u basıcam da kafamda soru işaretleri geziyor. bide karar verdim triss e yol vericem ya yenneferle takılmayı planlıyorum. Senden biraz daha ilerideyim, taraf olamıyorsun ama junior u gebertip gebermeme kararı sana kalıyor. Ben 2 oyundur triss yapıyorum o yüzden triss den devam ettim :p Araları bozuk ama kızcağız ima edip duruyor eueh yemişim yennerferi :D Dandelion un geyikleri beni kopardı ya hangi buluştuğu kadına gitsem aaasen o geralt mısın diyor sonra bir bakıyorum hani her zaman kurtarmak zorunda kaldığı, alkol , karı düşkünü falan zuh zuh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 konsolcular icin, bakin oynunuzu takaslamayin diye yani oyunun ikinci el piyasasini sekteye ugratmak adina yaptiklari bu abidik gubudik haftalik dlc programlari beni benden aldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 benim yapmak istediğim çoğu armor superior. önce normalini bulmam lazımmış. ursine armor çok karşıma çıkıyo mesela. her component var ama onlar yok. neyi nereden bulabileceğimizi gösteren bi rehber var mı armor/sword craft için. her satıcıya, blacksmith'e fln bakıyodum normalde ama hep speclere baktım hiç isimlerine bakmadım. baştan da gezemem tek tek =) edit: şekli güzel bi armor istiyorum aslında. yoksa oyun çok kolaylaştı ve son savaşa geldim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar