Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

novigrad/velen

velende ana görev biti novigrada git diyor da şimdi sidequest kalmadı 2 3 tane board a daha bakmadım ama mevcut contractlarda levelimin üstü hep. birtakım * işaretleri de kaldı acaba veleni bitirip mi gitsem yoksa novigrad a geçsem sıkılınca velene geri dönüğ mü yapsam karar veremedim.

Sosyal ağlarda paylaş

stroy and sword mu blood and broken bones mu, ikincisi daha iyi geldi gözüme

neyse blood and broken bones giriyorum

baktım da internette pot oil kullanmayan tipler bile normale too easy diyor ahah

gerçi hard bile kolay geliyordu witcher 1 ve 2de, en zoru açsam da oynayamamaktan korkuyorum, napayım bilemedim

neyse ya death marchta açtım, olmadı düşürürüm
Sosyal ağlarda paylaş

novigrad

dandelion u bulayım döveceğim ya salak herif ahah maymun etmiş geralt ı dslfkjsdf. o değil de bu gang leader larda taraf tutmam gerekecek mi merak içindeyim ya. gidip junior u basıcam da kafamda soru işaretleri geziyor. bide karar verdim triss e yol vericem ya yenneferle takılmayı planlıyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

final preparations'tayım büyük ihtimalle 3-5 saate main story biter. ama side quest kasacağım bi süre. en az 10 saat var. point sıfırlama iksirini yeni buldum aklımı çeldi o yüzden sordum =)

edit: sırada 2-3 tane oynayacağım oyun var. özleyince belki baştan başlarım ama şimdilik zor.
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

novigrad

dandelion u bulayım döveceğim ya salak herif ahah maymun etmiş geralt ı dslfkjsdf. o değil de bu gang leader larda taraf tutmam gerekecek mi merak içindeyim ya. gidip junior u basıcam da kafamda soru işaretleri geziyor. bide karar verdim triss e yol vericem ya yenneferle takılmayı planlıyorum.

Senden biraz daha ilerideyim, taraf olamıyorsun ama junior u gebertip gebermeme kararı sana kalıyor. Ben 2 oyundur triss yapıyorum o yüzden triss den devam ettim :p Araları bozuk ama kızcağız ima edip duruyor eueh yemişim yennerferi :D Dandelion un geyikleri beni kopardı ya hangi buluştuğu kadına gitsem aaasen o geralt mısın diyor sonra bir bakıyorum hani her zaman kurtarmak zorunda kaldığı, alkol , karı düşkünü falan zuh zuh....

Sosyal ağlarda paylaş

benim yapmak istediğim çoğu armor superior. önce normalini bulmam lazımmış. ursine armor çok karşıma çıkıyo mesela. her component var ama onlar yok. neyi nereden bulabileceğimizi gösteren bi rehber var mı armor/sword craft için. her satıcıya, blacksmith'e fln bakıyodum normalde ama hep speclere baktım hiç isimlerine bakmadım. baştan da gezemem tek tek =)

edit: şekli güzel bi armor istiyorum aslında. yoksa oyun çok kolaylaştı ve son savaşa geldim zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...