Madcat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 şu 2 tane legendary öldüğünde gelen thaddiuslu druid deckini gören var mı yav, geçen biri oynadıydı amerika elemelerinde mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 axedice said: http://vignette3.wikia.nocookie.net/wowwiki/images/b/b8/Elune_and_Malorne.jpg AY TANRISININ TEMSILIDE OLSA RESMI CIZILEMEZ http://t.qkme.me/3pzsym.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ben deathwing'li midrange hunter deckiyle rank 3'e tirmanmistim rahatca.. hatta o deckle legend olanlar da vardi ama bu tabi 10 sezon once falan.. su an is yapmaz :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Aceace said: Dw cop diil. Sadece girebilecegi deck sayisi aciip kisitli. Gidip handlocka, CWye dw alamazsiniz ama druide gaayet girebilir. Adamda daha jarax+malganis yok. Patlat DWyi diyonuz. Patlatcak sonra kici kirik yarim yamalak demonlock yapcak olduramayinca morali bozulacak. sadece jarax yapıp düz handlock oynamak daha mantıklı zaten. demonlock korkunç zor bi deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 http://i.imgur.com/0U8AwpI.png arka arkaya 2. 12 1 bu da bi mallık yapmasaydım muhtemelen 12 0 olcaktı 11 ve 12. maçta aynı adamın gelmesi de üzücü oldu baya dggfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 arena statlarıma nazar degdi 2'dir 3 yapiyorum ama saç baş yoldurtur maçlar. İkimizinde board'u boş ve elimizde kart yok. Bir insan 4 kez oynadıgın kartın antisini üst üste nasil ceker ya. Aynı kartlar farklı sıralamada gelse ben yenicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 hesap arıyorum bu arada, ikinci el kısmına açtım başlık buraya da linkleyeyim satmayı düşünen falan varsa: https://forum.paticik.com/read.php?27,8219499 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Hımm satsam mı lan benim accyi? Gerçi satarsam SC2'nin expi patlayacak. 0'dan almak zorunda kalcam. Dur bi düşüneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 eksigi olmayan hs hesaplari kaca gidiyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 zaidral said: eksigi olmayan hs hesaplari kaca gidiyor ki? tüm kartlardan mı bahsediyorsun? biraz fazladır onlar sanırım. ama iki adventure açık ve boomlu yseralı falan hesaplar ortalama 100-200 civarı, bulunan epic ve legend sayısına göre artıyor tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 http://mmoarmory.com/collections/buy-hearthstone-accounts-for-sale çüş... Çok para istiyolar lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 zaten iki exp 100 liradan fazla etmiyor mu ? nasıl 100 liraya gitsin iki exp açık accler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Vazgeçtim ben satmıyom. Evde oynayacak oyun kalmaz yoksa. RNG'ye sövmeye devam.(Murloc knighttan murloc knight çıkmamalı. Bozuluyo sonra oyun.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 oha satsak zengin olcaz baktım da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 hesaba çok para baymışım şaka bi yana canım sıkıldımı alıyorum 40lık decki zaten 30k dust var boşta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 arenada cok acayip bir priest decki yaptım, bu saatte tryhard adamlar gelir diye yarın aksam prime time da oynucam sdafa gerçi kesin malca 4-5 winde kalacak deck bugun 3 tane flamestike ı olan mage ile 3 macta 1 tane bile çekemeden bitirdim lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 çok kötü bi paladin dekiyle 6-0'ım şu anda. neden hiç bilmiyorum deki koyarım bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Aceace said: http://mmoarmory.com/collections/buy-hearthstone-accounts-for-sale çüş... Çok para istiyolar lan! oha o fiyatlara göre benım hesap milyon dolar eder.. asddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 lol şuna 190 dolar istiyolar http://mmoarmory.com/products/hearthstone-account-110-12-normal-legendary-cards-5-golden-cards-level-306-652-ranked-wins-77-arena-wins-5-gold-220-dust-region-europe dandik kullanmadıgım amerika hesabımda daha çok kart var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Bilgi için teşekkürler. Deathwing bir adet Jaraxxus oldu. Handlock destesi ile deneme sürüşü yapıyorum. Bir-iki mecha mage'e yenildim, onun dışında iyi gidiyor. Gerçi sonradan Malygos handlock destesi gördüm, o da güzele benziyor ama Malygos yok, bir golden legendary daha çıksa da onu da yapsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 inanılmaz ya soysuz hunterın biri tracking açtı bekliyor 15 dakikadır, böyle bir exploiti 2 senedir düzeltmeyen blizzarda teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Ozan said: Bilgi için teşekkürler. Deathwing bir adet Jaraxxus oldu. Handlock destesi ile deneme sürüşü yapıyorum. Bir-iki mecha mage'e yenildim, onun dışında iyi gidiyor. Gerçi sonradan Malygos handlock destesi gördüm, o da güzele benziyor ama Malygos yok, bir golden legendary daha çıksa da onu da yapsam. çok zor bi deck malygoslu olanı. handlocku yalayıp yutmadan demonlock oynamak mantıklı değil zaten hakkaten çok zor deste ki handlockta zor bi deste düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Malygos yapabilecek dust biriktirene kadar anca öğrenirim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Sparkcaster said: inanılmaz ya soysuz hunterın biri tracking açtı bekliyor 15 dakikadır, böyle bir exploiti 2 senedir düzeltmeyen blizzarda teşekkürler Lel mümkün müymüş böyle bişey? Dur hemen gidip 2 trackingli deck yapayım 3 günde legendary olurum bwhahahaha Meanwhile videoya çekip exploitten şikayet et adamı banlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 sexdice, bir ara gel de eline vereyim. kartları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar