Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben deathwing'li midrange hunter deckiyle rank 3'e tirmanmistim rahatca.. hatta o deckle legend olanlar da vardi ama bu tabi 10 sezon once falan.. su an is yapmaz :)..
Mesaj tarihi:
Aceace said:

Dw cop diil. Sadece girebilecegi deck sayisi aciip kisitli. Gidip handlocka, CWye dw alamazsiniz ama druide gaayet girebilir.
Adamda daha jarax+malganis yok. Patlat DWyi diyonuz. Patlatcak sonra kici kirik yarim yamalak demonlock yapcak olduramayinca morali bozulacak.

sadece jarax yapıp düz handlock oynamak daha mantıklı zaten. demonlock korkunç zor bi deck
Mesaj tarihi:
arena statlarıma nazar degdi 2'dir 3 yapiyorum ama saç baş yoldurtur maçlar. İkimizinde board'u boş ve elimizde kart yok. Bir insan 4 kez oynadıgın kartın antisini üst üste nasil ceker ya. Aynı kartlar farklı sıralamada gelse ben yenicem...
Mesaj tarihi:
zaidral said:

eksigi olmayan hs hesaplari kaca gidiyor ki?

tüm kartlardan mı bahsediyorsun? biraz fazladır onlar sanırım. ama iki adventure açık ve boomlu yseralı falan hesaplar ortalama 100-200 civarı, bulunan epic ve legend sayısına göre artıyor tabii ki.
Mesaj tarihi:
arenada cok acayip bir priest decki yaptım, bu saatte tryhard adamlar gelir diye yarın aksam prime time da oynucam sdafa gerçi kesin malca 4-5 winde kalacak deck

bugun 3 tane flamestike ı olan mage ile 3 macta 1 tane bile çekemeden bitirdim lel
Mesaj tarihi:
Aceace said:

http://mmoarmory.com/collections/buy-hearthstone-accounts-for-sale

çüş... Çok para istiyolar lan!

oha o fiyatlara göre benım hesap milyon dolar eder.. asddf
Mesaj tarihi:
lol şuna 190 dolar istiyolar

http://mmoarmory.com/products/hearthstone-account-110-12-normal-legendary-cards-5-golden-cards-level-306-652-ranked-wins-77-arena-wins-5-gold-220-dust-region-europe

dandik kullanmadıgım amerika hesabımda daha çok kart var lol
Mesaj tarihi:
Bilgi için teşekkürler. Deathwing bir adet Jaraxxus oldu. Handlock destesi ile deneme sürüşü yapıyorum. Bir-iki mecha mage'e yenildim, onun dışında iyi gidiyor. Gerçi sonradan Malygos handlock destesi gördüm, o da güzele benziyor ama Malygos yok, bir golden legendary daha çıksa da onu da yapsam.
Mesaj tarihi:
Ozan said:

Bilgi için teşekkürler. Deathwing bir adet Jaraxxus oldu. Handlock destesi ile deneme sürüşü yapıyorum. Bir-iki mecha mage'e yenildim, onun dışında iyi gidiyor. Gerçi sonradan Malygos handlock destesi gördüm, o da güzele benziyor ama Malygos yok, bir golden legendary daha çıksa da onu da yapsam.

çok zor bi deck malygoslu olanı. handlocku yalayıp yutmadan demonlock oynamak mantıklı değil zaten hakkaten çok zor deste ki handlockta zor bi deste düşün.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

inanılmaz ya soysuz hunterın biri tracking açtı bekliyor 15 dakikadır, böyle bir exploiti 2 senedir düzeltmeyen blizzarda teşekkürler

Lel mümkün müymüş böyle bişey? Dur hemen gidip 2 trackingli deck yapayım 3 günde legendary olurum bwhahahaha

Meanwhile videoya çekip exploitten şikayet et adamı banlansın.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...