Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

Aceace said:

Dw cop diil. Sadece girebilecegi deck sayisi aciip kisitli. Gidip handlocka, CWye dw alamazsiniz ama druide gaayet girebilir.
Adamda daha jarax+malganis yok. Patlat DWyi diyonuz. Patlatcak sonra kici kirik yarim yamalak demonlock yapcak olduramayinca morali bozulacak.

sadece jarax yapıp düz handlock oynamak daha mantıklı zaten. demonlock korkunç zor bi deck
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgi için teşekkürler. Deathwing bir adet Jaraxxus oldu. Handlock destesi ile deneme sürüşü yapıyorum. Bir-iki mecha mage'e yenildim, onun dışında iyi gidiyor. Gerçi sonradan Malygos handlock destesi gördüm, o da güzele benziyor ama Malygos yok, bir golden legendary daha çıksa da onu da yapsam.
Sosyal ağlarda paylaş

Ozan said:

Bilgi için teşekkürler. Deathwing bir adet Jaraxxus oldu. Handlock destesi ile deneme sürüşü yapıyorum. Bir-iki mecha mage'e yenildim, onun dışında iyi gidiyor. Gerçi sonradan Malygos handlock destesi gördüm, o da güzele benziyor ama Malygos yok, bir golden legendary daha çıksa da onu da yapsam.

çok zor bi deck malygoslu olanı. handlocku yalayıp yutmadan demonlock oynamak mantıklı değil zaten hakkaten çok zor deste ki handlockta zor bi deste düşün.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

inanılmaz ya soysuz hunterın biri tracking açtı bekliyor 15 dakikadır, böyle bir exploiti 2 senedir düzeltmeyen blizzarda teşekkürler

Lel mümkün müymüş böyle bişey? Dur hemen gidip 2 trackingli deck yapayım 3 günde legendary olurum bwhahahaha

Meanwhile videoya çekip exploitten şikayet et adamı banlansın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...