Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Brawl baya kolaydı 6 da 5 falan yapıp yaptım questi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Warlock decki yapmayı planlıyorum ama elimde jaraxxus, mal ganis falan yok. En azından bir jaraxxus yapmayı planlıyorum. Bunun için de elimdeki golden deathwingi toz yapmam gerekiyor. O da yeni geçti elime, daha önce hiç kullanmadım, lazım olur mu? Kullanılıyor mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 deathwing hiçbir evrede kullanılmadı stabil bir şekilde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Astral communion deckinde belki kullanılabilir deathwing. Onun dısında aklıma geen hiç bir kullanımı yok açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 deathwing çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 deathwing insana umut aşılıyor ya, böyle sürekli acaba şimdi gelecek mi, herşeyi çevirebilirim umudu ile yaşama tutunuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 sonra 3 manalık bgh geliyor. execute geliyor. polymorph geliyor ve daha niceleri. skdhfk akıl karı bi kart değil patlat gitsin detvingi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 1 turnde removelanmayan legendary ininde o oyunu otomatik olarak kazanmış oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 bi de en güzeli 10 mana olması felan değilde eldeki bütün kartları attırması bütün mantığın el zenginliği olduğu oyunda 1 kart koymak için 4 kart kaybetmek felan efsane oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 legend olduktan sonra kart back geliyo mu direk yoksa sezonu legend mı bitirmemiz lazım chest legenddan düşsek kalıyo galiba bide legend olup bıraksak noluyo bi süre sonra düşme var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 legend oldugun anda card back alıyosun legenddan düşme diye bişey yok ayrıca sen neden soruyosun ki bunları? ne işine yarıyıcak bu bilgiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 crit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 dustlar birikti ve trion ile antonidas arasında kararsız kaldım. Antonidas yok diye pek mage oynamadım ama eğlenceli olacak gibi duruyor. Trion da çok canımı yaktı bugüne kadar. tavsiyeleri alalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Put your faith in the light! DIN DIN DIDINDIN DIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 https://c1.staticflickr.com/1/34/68615927_4cf3ceff33.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 abi princess theadresla yatmak icin ne kadar aç olmaz lazım ya lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Ysera/elune ne lan saçma salak komple teorisi. Ysera cenariusun annesi değil öğretmeni. Zaetar da tecavüze uğrayan bi garip, hani açlık maçlık yok ortada. Kolasına ilaç atıp mağaraya götürüyor theradras. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 konuya hakim olman beni biraz üzdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 hahahaha ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Şunu bilmeyecek kadar cahil olan hearthstone oynamasın plix pekemon oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 axedice said: Şunu bilmeyecek kadar cahil olan hearthstone oynamasın plix pekemon oynasın. yukardaki posttan sonra pokemon'a başladım orada da misty'e kim kaydı bulamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 mistynin kimle dusup kalktigi belli degil ya, cerulean fenerinde basilinca qq liyordu en son http://orig10.deviantart.net/fab7/f/2010/181/0/f/misty_boyfriend_by_lawy_chan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 axedice said: Ysera/elune ne lan saçma salak komple teorisi. Ysera cenariusun annesi değil öğretmeni. Zaetar da tecavüze uğrayan bi garip, hani açlık maçlık yok ortada. Kolasına ilaç atıp mağaraya götürüyor theradras. Peki cenarius'un annesi kim ? Malorne piç mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Dw cop diil. Sadece girebilecegi deck sayisi aciip kisitli. Gidip handlocka, CWye dw alamazsiniz ama druide gaayet girebilir. Adamda daha jarax+malganis yok. Patlat DWyi diyonuz. Patlatcak sonra kici kirik yarim yamalak demonlock yapcak olduramayinca morali bozulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 http://vignette3.wikia.nocookie.net/wowwiki/images/b/b8/Elune_and_Malorne.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar