Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Warlock decki yapmayı planlıyorum ama elimde jaraxxus, mal ganis falan yok. En azından bir jaraxxus yapmayı planlıyorum. Bunun için de elimdeki golden deathwingi toz yapmam gerekiyor. O da yeni geçti elime, daha önce hiç kullanmadım, lazım olur mu? Kullanılıyor mu hala?
Mesaj tarihi:
bi de en güzeli 10 mana olması felan değilde
eldeki bütün kartları attırması
bütün mantığın el zenginliği olduğu oyunda 1 kart koymak için 4 kart kaybetmek felan efsane oluyor
Mesaj tarihi:
dustlar birikti ve trion ile antonidas arasında kararsız kaldım. Antonidas yok diye pek mage oynamadım ama eğlenceli olacak gibi duruyor. Trion da çok canımı yaktı bugüne kadar.

tavsiyeleri alalım..
Mesaj tarihi:
Ysera/elune ne lan saçma salak komple teorisi. Ysera cenariusun annesi değil öğretmeni.

Zaetar da tecavüze uğrayan bi garip, hani açlık maçlık yok ortada. Kolasına ilaç atıp mağaraya götürüyor theradras.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Şunu bilmeyecek kadar cahil olan hearthstone oynamasın plix pekemon oynasın.

yukardaki posttan sonra pokemon'a başladım orada da misty'e kim kaydı bulamadım :/
Mesaj tarihi:
axedice said:

Ysera/elune ne lan saçma salak komple teorisi. Ysera cenariusun annesi değil öğretmeni.

Zaetar da tecavüze uğrayan bi garip, hani açlık maçlık yok ortada. Kolasına ilaç atıp mağaraya götürüyor theradras.

Peki cenarius'un annesi kim ? Malorne piç mi ?
Mesaj tarihi:
Dw cop diil. Sadece girebilecegi deck sayisi aciip kisitli. Gidip handlocka, CWye dw alamazsiniz ama druide gaayet girebilir.
Adamda daha jarax+malganis yok. Patlat DWyi diyonuz. Patlatcak sonra kici kirik yarim yamalak demonlock yapcak olduramayinca morali bozulacak.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...