Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

ahmedinejad said:

2/2 olsa ne olacak. comboya bi de commanding shout katılırdı.

3 mana warsong
6 mana 2 berserker
2 mana shout

Emperor yoksa yapmak imkansız. Shout yoksa en fazla 1 Whirlwind effect kullanılabilir. Decke 2 shout eklenmesi gerektiği için 2 draw eksilir. Grim patrona dokunmamış ama 1 turnde 60 damage vurmalarını çooook zorlaştırmış oluruz.

Bence gaaayet oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

iyide armorun olayı limitless olması yoksa priest healı 10 kat iyi clas ability

Yaw bıraksana o işleri. Adam yenemiyor o decki belli ki hate kusuyor. Op bi olayı yok warriorın. Em azından şu anda yok.

Armor kassın istediği kadar nolucak.. Armor en fazla 10 stack falan direk gözü kör istekler, başka bişi diil.

Tek dert, aşırı fazla cevabı olması warriorın. Weapon çok, execute, shield slam falan baya ciddi ağzına sıçıyor, düzgün sıralı gelirse
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

armor limit getirsinler bide warriora 10 armordan fazla falan basamasın. healtinin üzerine çıkabilen tek deck. kesmek için 50 vuruyosun. 50 vurucak deck az var.

Cidden şunu yazarken düşündünmü warriorun rank 5+ viable kaç tane decki var ve bunlardan hangileri şu yukarıda yazdığın şey gerçekleşirse oynanabilecek durumda kalacak?

-Patron deck
-Control warrior deck a.k.a wallet warrior
-Fatigue warrior deck
-Mech warrior deck

Patron deck nerflendi bitti. Patron deck i savunmuyorum yanlış anlama. Gayet OP bir deckti. Warriorun Control warrior ve fatigue warrior armor stack e ihtiyaç duyuyor. Hadi onlarıda sen 10 armordan fazla stackleyemeyerek engelledin. Mech warrior deck kalıyor bir tek geriye ki o deck te çok yeni sayılabilecek bir deck. Ladder da patron warrior kalmadığı için cancer pala ların yemi olacak.

Warrior şu patchden sonra zaten ancak +10k dust decklerle competitive oynanabilir durumda olacak. Bu kadar nefret etmeyin zavallı warriorlardan. Ortalık secret pala midrange druid kaynarken.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda 50 dmg vuracak deck yok bu removallarla. 2 mobdan 10 heal 2 shield block 10 heal. 2 bash 6 heal. justicar+bi kere hero power 4 heal. bu arada armorsmith normal hero power falan bunları katmıyoruz.

böyle bir heal potansiyeli olan bir deck bide mill rog var. onun böyle atakları falan yok. 5 manaya 8 heallıyor 2 kere. çok zorda kalırsa gang up atıyor o da gele yani. ki main fatigue dmg vurduğu kart cold light'a gang up atmamış oluyor.

bütün heallarını koyduğun zaman priest kendini böyle heallayamıyor. heallarken 5-5 minyonlar inmiyor card çekmiyor 6 vurmuyor falan.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk 12 winimi aldım arenada ustalar :D

deck

earlyde flamecannon, late gamede flame lance/poly aşırı avantaj sağlıyor ya mageye. flamestriketan çok bunlarla oyun kazandım. diğer classlarda kara kara düşünüyorum büyük bi minion indi mi rakip ne yapacağım diye. magede oturtuyorsun lancei ağzına 8 dmg zbam diye güzel oluyor sdf
Sosyal ağlarda paylaş

10 dkkaa önce ahahah..

kendime gelmem lazım

off..

Mechmage'e karşı şaman oynuyorum. Adamın boardta 3/3 Mana wyrm, 4/4 Technician ve 7/4 Skeleton Knight'ı var. Benim önüm boş. Elimde Hex, Thunderbluff, Harrison ve Tuskar totemic var.

Top deck storm. hexlemedim knight'ı. Bastım heropowera yolladım storm'u...

Joust'u kazandım. Sk eline geri gelmedi.
Bi sonraki turn.
5/5 siege engine, 3/4 Spider tank, 2/1 clockwork gnome.

TOP DECK STORM! Ama siege engine yaşayacak. Yolladım Tuskarı bastım Storm'u

ashdfoashdıufhuıasdf

En son board şu hale geldi.

3 gram beyni olmayan blizz 2 yıldır oyuna replay ekleyemediği için resimlerle uğraşıyoruz. Şaka gibi!

RNG'nin dibine vurdum. şunların tamamının gerçekleşme olasılığı ne? Matematiği iyi olan değerli patiler. Bi hesaplayıverin

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...