ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 elimde kartları olmasına rağmen hiç oynamadım patron tiksindiğim için. çok mutluyum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 blizzard senin kafana sıçiim. yemin ediyorum ben şu game design takımında olsam, 1 aya falan istifa ederim heralde ya. bu kadar mı rezalet nerf uygulanır arkadaş. biraz insani nerf uygulayın lan.. Whenever you summon a minion with 3 or less Attack, give it Charge ---- > Your Charge minions have +1 Attack. bu nedir lan... raid leader'ın sadece charge'lılara atak vereni hasudfhuahfuah. inanılmaz ya. 3/2'lik starving buzzard'ı 5, hayvanlar gibi 5 mana yapan zihniyetin eseri bunlar... kartları öldürünce noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 2 ye düşürseler yeterdi... En azından berserker ile yeni desteler yapılırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 beter olsun patron warrior MUHAHAHHAHA dr6 e sıra gelecek lowskill cap kanser decklere el atmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Oh olsun patron warriorlara içimin yağları eridi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Lan patron oyunun en renkli kartiydi. En temizi commander'a dokunmayacaklardı. Onun yerine berserk'in kafasını koparsalardı keske. Challanger'i nerflesinler 2. olarak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Challanger'a dokuncaklarını sanmıyorum kalır o öyle, zorluyor ama bir patron değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Warsong cogu zaman gelmiuodu 5 6 manada chargesiz cogaltiyodum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Kurtulma şansın yok yapıcak bir şeyin yok tek turn'de 100% win istersen full HP ol o bile kurtarmıyor, hatalıydı anlayıp kabul edip düzeltene kadar çok kişi çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Benim dünya şampiyonu arkadaş patron ile az tokatlamadı milleti eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 şuna kalkıp game balance derler bi de sil kartı daha iyi bi dünya fikir sunulumuşken bu mu yani? raid leaderın chargelar için +1 vereni helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 "Your minions with 3 or less attack have charge" Yapacakları buydu ya bu kadar basitti. Tıpkı Tundra Rhino gibi işte. Eğer warsong ölürse veya 3 ve az attacklı minion bir anda 4 ve üstü bir attack sahibi olursa charge yok olacaktı. Hani oyunda olmayan bir mekanik olsa diyecem yapılmıyor ama gayet bu mantıkla çalışan kart var. Sonuçta paron warrior destesinin en saçma kısmı, siz yerde 4-5 tane minion sahibi iken ve full hp dururken. Adam yerde sıfır minion başladığı turnde sizi öldüremez. Böyle saçma bir mekanik olmaz. Adamlar patron diye bir deste bırakmadı tek değişiklikle, harbi elinin ayarı yok blizzardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Sıkıntıdan arena yapmaya basladım tekrar... Tgt'den sonra 1-2 kez yapmıştım sadece. Rogue cok fena olmuş... Paladin en iyisi olmuş gibi geliyordu tgt'den sonra ama rogue'un altta kalır yanı yok valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Gay secret palalar varken yok edercesine nerf sacma olmus. Keko blizz wow class balance sacmaliklarini buraya da bulastirdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 ooh patron öldü control pala canlanır tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Yav sorun warsongda degildi ki. Sorun frothingdeydi. 2/4 yerine 2/2 olsaydi mis gibi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 http://hydra-media.cursecdn.com/wow.gamepedia.com/thumb/7/7a/Grim_Patron.jpg/433px-Grim_Patron.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 2/2 olsa ne olacak. comboya bi de commanding shout katılırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Yere yeni konmuş bir minion, 10-15 attack yapılıp üstüne charge sahibi olamaz. Yok yani böyle bir mantık. Karşı tarafa birşey yapma hakkı tanımak zorunda oyun. Full hp iken yer komple sizin iken tek turda ölemessiniz. O sebeple sorun kesinlikle warsong'ta idi, o kısmı tartışmak harbiden pek mantıklı değil. Ama bu yapılan da desteyi direk öldürmek, patron warrior nerf'e ihtiyaç duyan bir deste idi yok edilmeye değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 1) Warsong - your 3 or less attack minions have charge 2) Frothing - 3/3 ve 4 mana 3) Frothing - kendi minion'ların damage alınca bu tarz opsiyonlar vardı. ama warsong da ileride yaratacakları minion'lar için kısıtlayıcı idi biraz. yine de ilk dediğim değişikliği yapabilirlerdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 ahmedinejad said: 2/2 olsa ne olacak. comboya bi de commanding shout katılırdı. o iş öle olmuyor... commanding shout için ne çıkarıcan? çıkardığında deck aynı güç seviyesinde olucak mı? üstüne commanding shout beklicen kombo yapmak için, 4 kart diil 5 kart veya 5 kart diil 6 karta ihtiyacın olacak. kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Güzel olmuş. İyi - kötü fark etmez, commmandera ayar şarttı. İnsanların anlaşamadığı nokta nasıl olacağıydı. Beğenen de olur beğenmeyen de, warrior oynayan sayısı baya azalır, biraz başka deck oynayan adam görürüm karşımda. Benim de beklentim minion attack 2'nin üzerine çıkınca charge vermemesiydi ama olsun, beter olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Şimdi patronu bitirdiklerinde sesini çıkarmayanlar, ileride kendi deckleri bitirildiğinde kimse bana destek olmuyor diye ağlamasınlar. Adaletsizliğe, hangi deck'e yapılırsa yapılsın karşı olmak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 combo druid ve secret palayı da silsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Faşistler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar