Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

blizzard senin kafana sıçiim. yemin ediyorum ben şu game design takımında olsam, 1 aya falan istifa ederim heralde ya. bu kadar mı rezalet nerf uygulanır arkadaş. biraz insani nerf uygulayın lan..

Whenever you summon a minion with 3 or less Attack, give it Charge ---- > Your Charge minions have +1 Attack.
bu nedir lan... raid leader'ın sadece charge'lılara atak vereni hasudfhuahfuah. inanılmaz ya.

3/2'lik starving buzzard'ı 5, hayvanlar gibi 5 mana yapan zihniyetin eseri bunlar...

kartları öldürünce noluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

"Your minions with 3 or less attack have charge"

Yapacakları buydu ya bu kadar basitti. Tıpkı Tundra Rhino gibi işte. Eğer warsong ölürse veya 3 ve az attacklı minion bir anda 4 ve üstü bir attack sahibi olursa charge yok olacaktı. Hani oyunda olmayan bir mekanik olsa diyecem yapılmıyor ama gayet bu mantıkla çalışan kart var.

Sonuçta paron warrior destesinin en saçma kısmı, siz yerde 4-5 tane minion sahibi iken ve full hp dururken. Adam yerde sıfır minion başladığı turnde sizi öldüremez. Böyle saçma bir mekanik olmaz.

Adamlar patron diye bir deste bırakmadı tek değişiklikle, harbi elinin ayarı yok blizzardın.
Sosyal ağlarda paylaş

Yere yeni konmuş bir minion, 10-15 attack yapılıp üstüne charge sahibi olamaz. Yok yani böyle bir mantık. Karşı tarafa birşey yapma hakkı tanımak zorunda oyun. Full hp iken yer komple sizin iken tek turda ölemessiniz.

O sebeple sorun kesinlikle warsong'ta idi, o kısmı tartışmak harbiden pek mantıklı değil. Ama bu yapılan da desteyi direk öldürmek, patron warrior nerf'e ihtiyaç duyan bir deste idi yok edilmeye değil.
Sosyal ağlarda paylaş

1) Warsong - your 3 or less attack minions have charge
2) Frothing - 3/3 ve 4 mana
3) Frothing - kendi minion'ların damage alınca

bu tarz opsiyonlar vardı. ama warsong da ileride yaratacakları minion'lar için kısıtlayıcı idi biraz. yine de ilk dediğim değişikliği yapabilirlerdi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

2/2 olsa ne olacak. comboya bi de commanding shout katılırdı.

o iş öle olmuyor... commanding shout için ne çıkarıcan? çıkardığında deck aynı güç seviyesinde olucak mı? üstüne commanding shout beklicen kombo yapmak için, 4 kart diil 5 kart veya 5 kart diil 6 karta ihtiyacın olacak. kolay değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel olmuş. İyi - kötü fark etmez, commmandera ayar şarttı. İnsanların anlaşamadığı nokta nasıl olacağıydı. Beğenen de olur beğenmeyen de, warrior oynayan sayısı baya azalır, biraz başka deck oynayan adam görürüm karşımda.

Benim de beklentim minion attack 2'nin üzerine çıkınca charge vermemesiydi ama olsun, beter olmuş :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...